2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen daha once de demistin. Dogumdan bir ay evvel bepanthol sürdüm. Dogumdan sonra da tavsiyenle her emzirmede sütumle islattim. Hic yara olmadi cok sukur :)
Canım kesinlikle ilk günden itibaren yaparsan hiç yara olmuo etkisini görmene sewindim

kızlar acil yardım edin nolur göbeğimiz bu halde sarı akıntı da var. banyo yaptırmamalı mı napmalı?
Canım geçmiş olsun , enfeksiyon kapmış maalesef. Doktora götür istersen ,bizinkinde bu kadar yoktu bile doktorumuz yaktı orayı . Yakmak deyince gözün korkmasın bir çubukla gümüş nitrat adında siyah krem gibi bişey sürüyor göbüşe sonra geçiyor. Banyo yaptırma bence

kızlar acil yardım edin nolur göbeğimiz bu halde sarı akıntı da var. banyo yaptırmamalı mı napmalı?
Canım bizimde öyleydi doktor ince bir çubuğun ucundaki köz gibi bişeyi vardı içinde gezdirdi, sana korkunç gelebilir ama buranın eniyi hastanesindeki en iyi doktordur. Ona güveniyorum. O günden sonra kurumaya başladı. Sende bir doktora danış bence.

Alnından ölçer aldık temassizbanyo suyunda ölcüo fln memnunuz

Kuzummm :) inşallah suniye sezeryana gerek kalmadan sürpriz yapar bebişin sanaa ❤

deme canım ya banyo yaptırdık baticon sürdük çarşamba doktor randevusu var çarşambaya kadar bekler inşallah
dikişim de enfeksiyon kaptı benden dolayı mı geçti acaba çocuğa (

tamam canın çarşamba kontrol var zaten. geç olmaz inşallah

arkadaslar

merhaba,
vitamalt alin. anne sutunu arttiriyor ictikten hemen sonra. ben gunde 500 ml kadar iciyorum. her iki lohusaligimda da vitamalt ile sutum artti.
Ay herşeyi denedim humana bile aldım tık yok dün kaç saattir emmemişti oğlum iki göğsümden 250 cc bile çıkmadı ve hala sarı süttü ama artacak inşallah. Vitamin de alayım eşimi hergün bişey almaya gönderiyorum. Çok sağol canım.

@gvn1907 canım bol su iç su kaybetmesin bebiş de sen de. dinlen biraz doğum olsa anlardın tecrübeli hatunsun sen.
interiorarchitect cığım çok güzel olmuşsun ikramlıkların süslerin de çok tatlı. inşallah oğlunun doğum günlerini de görmek nasip olur yine böyle tatlı tatlı hazırlıklar yaparsın

Biz iki saat arayla 60 cc veriyoruz canım benim sütum çok az günde 120 cc falan ancak anne sütü aliyor 10 gunluguz daha
Can'ım devamlı emzir ihmal etme. Emdikçe gelir sütün inşallah daha çok küçük belki gücü yetmiyordur sütü getirmeye. Allah yardımcımız olsun inşallah.

deme canım ya banyo yaptırdık baticon sürdük çarşamba doktor randevusu var çarşambaya kadar bekler inşallah
dikişim de enfeksiyon kaptı benden dolayı mı geçti acaba çocuğa (
Yok Can'ım seninle Alakalı olduğunu sanmıyorum, iki günden bişey olmaz sen Orayı temiz ve kuru tutmaya çalış. Sana da geçmiş olsun dikkat et en kusa Zaman'da geçer inşallah ikinizinki de.

Birini veryrm da bi göğsümü tam almıyo yaaa çok zorlyrm ama ypk onu sağıp veryrm şu An acaba süt kesilir mi bi süre sonra yada boyut farkı olur mu göğüsler arasında bilemedim
Benim de birini hiç tutmuyordu ters pozisyonda tutuyor. Sağ yanıma yastık koyup sanki sol memeyi veriyormuş gibi olunca tutuyor. Değişik pozisyonlar dene canım. Yatarak dene mesela bebek en iyi o pozisyonda bağlanıyormuş. Zaten benim oğlum bazen tutuyor bazen 20 dk uğraşıyorum tutuyor bazen de yarım saat uğraşıyorum tutmuyor. Bu kadar problem yaşayacağımı düşünmemiştim psikolojim bozuldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…