- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.621
Ben günde 1 veya 2 kez öğlen ve gece yatmadan önce veriyorum canım bebeğim doymadığı için . 90 cc veriyorum :)Canim bwnde SMA kullanıyorum bebisin kaç günlük ne kadar arayla kaç cc veriuorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde 1 veya 2 kez öğlen ve gece yatmadan önce veriyorum canım bebeğim doymadığı için . 90 cc veriyorum :)Canim bwnde SMA kullanıyorum bebisin kaç günlük ne kadar arayla kaç cc veriuorsun
Birini veryrm da bi göğsümü tam almıyo yaaa çok zorlyrm ama ypk onu sağıp veryrm şu An acaba süt kesilir mi bi süre sonra yada boyut farkı olur mu göğüsler arasında bilemedimSütün en sonu baya yağlı oluyormuş o yüzden bir göğsü boşaltana kadar vermek gerekiyormuş.
Bizim ki de kakasını yapamıyodu teyzesi yaptı da rahatladı ne çok sorunları var maşallah minicikler amaAynen gaz sancisi cok zor biz de cekiyoruz. Aman masallah diyelim insallah hic kusmaz gazi da olmaz prensesin :) benim minik hem cok kusuyo 2 gundur hem de ishal olmus bugun. Sanirim usuttu.
Yaz kız bekletme bizi, uyumuyoruz günlerdirBizim ki de kakasını yapamıyodu teyzesi yaptı da rahatladı ne çok sorunları var maşallah minicikler amabi büyüselerdi hayırlısıyla. Bi tarif aldım netten iyi olursa buraya yazcm gaz için bugün baya rahat bebeğim inş onun etkisidr de.devamlı gaz çıkarıyo. Uyanmadan uyuyo dün hiç yatmamıştı
Canım şuan çok küçükler o yüzden yan yatır. Bir sağa bir sola yatır tek taraflı yatırma. Kırkın çıkınca veya 2 aylıktan itibaren bu döngüye sırt üstünü eklersin . Ne düz olur o zaman ne yamukKızlar ben bebeğimi nasıl yatıracağıma karar veremedim bi sağa bi Dolanın olacak şekilde yan yatırydm yok sırtüstü kafası düz olcak şekilde yatır dediler o zamanda internette kafa düzlüğü olur diyo anlamadım gitti napm siz napysnnz
Limon yağı iyi diyorlar bir de limon karanfil batırıp odaya koy diyen duydumSivrisineklerle basim belada. Ufakligi cibinligiyla koruyoruz ama abisini yiyor. Gece sivri pesine kosuyorum kimyasal olmayan bi cozumunu bulamadim. Feslegen diyorlar ama evi doldurmam lazim her odada iki uc tane sivri buluyorum. Pencere sinekliklerinin aralarindan giriyorlar.
Kız aynı biz yaaaa:) uyansın dir beklyrm keşke uykum olunca böyle uyusaBebiş tam 3 saattir misil misil uyuyor ama bu seferde beni uyku tutmadi uyuyamadim. uyansin da emzireyim diye gozune bakiyorum saka gibi yaa![]()
Tmm öyle yapm çok sağol her kafadan bi ses çıkıyo resmenCanım şuan çok küçükler o yüzden yan yatır. Bir sağa bir sola yatır tek taraflı yatırma. Kırkın çıkınca veya 2 aylıktan itibaren bu döngüye sırt üstünü eklersin . Ne düz olur o zaman ne yamuk![]()
Valla kardeşim bugün söyledi de esra erol söylemiş bi karışım yapyrm çık rahat yatıyo die tabi şu an bilmyrm tam olarak onun etkisi mi yoksa bugün yorgun falan mı ama. Bir çay bardağı kaynamıl suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı şeker koyuyosun sonra süzüyosun ılıyınca sadece günde bi kere emzirmedem önce bi çay kaşığı bebeğe verydn Gerisini kendin içiyosun.ben yarım çay kaşığı verdim daha çok küçük die ama çok rahat bugün ondan mı bilmyrm. Dün o kadar kötüydü ki yani vermek zorundaydım. Bi de karnına masaj da rahatlatıyo sanırımYaz kız bekletme bizi, uyumuyoruz günlerdir![]()
:) son zamanlar ne zormuş yaa. Doktor son kontrolde bana hareketler de azalma olursa gel hemen dedi canım aklında olsun bi görün istersen. Ay bole diince ee daha tuhaf heran hareket durdu mu yoksa die panik halindeyimDogurmadim kizbenim paşanın yeri hiç yok sanırım hareket etmeye başladı ama zor çeviriyor bir taraflarini :)
Off hiç sorma herkes bilirkişiTmm öyle yapm çok sağol her kafadan bi ses çıkıyo resmen
biz de 28 =)))))Allah analı babalı büyütsun inşallah bende 27 haziranda doğum yaptım
Nerede satılıyor canim
Ay kendimden birini buldum canım ben izmirliyim sen nerelisin?canım enfeksiyon ilaçtan daha zararlı diye biçok doktordan duydum.ihmal etme ilaçlarını.
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben canım ama hamilelikte öğrendim pek bilgim yok yardımcı olamıcam. nerelisin sen? hemşeri miyiz yoksa:)
Hadi inş bu da sola yatmayı çok seviyo ama diğerine de zorla yatyrm bi de ayaklarını uzatmıyo henüz böyle toplu yatıyo sorun olur mu uzatmaya çalşym miOff hiç sorma herkes bilirkişiyardıma ihtiyacım olunca sorayım cevapla dimi
ilk oğlumun kafasını bu yöntemle yusyuvarlak yapmıştık , bakalım bunda yapabilecek miyim çünkü sırt üstü düz yatmayı sevmiyor
![]()
Kaynanam yrm cay bardagi kimyon cayi iciruor bebegim rahat yatiyoValla kardeşim bugün söyledi de esra erol söylemiş bi karışım yapyrm çık rahat yatıyo die tabi şu an bilmyrm tam olarak onun etkisi mi yoksa bugün yorgun falan mı ama. Bir çay bardağı kaynamıl suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı şeker koyuyosun sonra süzüyosun ılıyınca sadece günde bi kere emzirmedem önce bi çay kaşığı bebeğe verydn Gerisini kendin içiyosun.ben yarım çay kaşığı verdim daha çok küçük die ama çok rahat bugün ondan mı bilmyrm. Dün o kadar kötüydü ki yani vermek zorundaydım. Bi de karnına masaj da rahatlatıyo sanırım