2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ben bebeğimi nasıl yatıracağıma karar veremedim bi sağa bi Dolanın olacak şekilde yan yatırydm yok sırtüstü kafası düz olcak şekilde yatır dediler o zamanda internette kafa düzlüğü olur diyo anlamadım gitti napm siz napysnnz

Sütün en sonu baya yağlı oluyormuş o yüzden bir göğsü boşaltana kadar vermek gerekiyormuş.
Birini veryrm da bi göğsümü tam almıyo yaaa çok zorlyrm ama ypk onu sağıp veryrm şu An acaba süt kesilir mi bi süre sonra yada boyut farkı olur mu göğüsler arasında bilemedim

Aynen gaz sancisi cok zor biz de cekiyoruz. Aman masallah diyelim insallah hic kusmaz gazi da olmaz prensesin :) benim minik hem cok kusuyo 2 gundur hem de ishal olmus bugun. Sanirim usuttu.
Bizim ki de kakasını yapamıyodu teyzesi yaptı da rahatladı ne çok sorunları var maşallah minicikler ama bi büyüselerdi hayırlısıyla. Bi tarif aldım netten iyi olursa buraya yazcm gaz için bugün baya rahat bebeğim inş onun etkisidr de.devamlı gaz çıkarıyo. Uyanmadan uyuyo dün hiç yatmamıştı

Yaz kız bekletme bizi, uyumuyoruz günlerdir

Canım şuan çok küçükler o yüzden yan yatır. Bir sağa bir sola yatır tek taraflı yatırma. Kırkın çıkınca veya 2 aylıktan itibaren bu döngüye sırt üstünü eklersin . Ne düz olur o zaman ne yamuk

Limon yağı iyi diyorlar bir de limon karanfil batırıp odaya koy diyen duydum

Bebiş tam 3 saattir misil misil uyuyor ama bu seferde beni uyku tutmadi uyuyamadim. uyansin da emzireyim diye gozune bakiyorum saka gibi yaa

Tmm öyle yapm çok sağol her kafadan bi ses çıkıyo resmen

Yaz kız bekletme bizi, uyumuyoruz günlerdir
Valla kardeşim bugün söyledi de esra erol söylemiş bi karışım yapyrm çık rahat yatıyo die tabi şu an bilmyrm tam olarak onun etkisi mi yoksa bugün yorgun falan mı ama. Bir çay bardağı kaynamıl suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı şeker koyuyosun sonra süzüyosun ılıyınca sadece günde bi kere emzirmedem önce bi çay kaşığı bebeğe verydn Gerisini kendin içiyosun.ben yarım çay kaşığı verdim daha çok küçük die ama çok rahat bugün ondan mı bilmyrm. Dün o kadar kötüydü ki yani vermek zorundaydım. Bi de karnına masaj da rahatlatıyo sanırım

Dogurmadim kiz benim paşanın yeri hiç yok sanırım hareket etmeye başladı ama zor çeviriyor bir taraflarini :)
:) son zamanlar ne zormuş yaa. Doktor son kontrolde bana hareketler de azalma olursa gel hemen dedi canım aklında olsun bi görün istersen. Ay bole diince ee daha tuhaf heran hareket durdu mu yoksa die panik halindeyim

Tmm öyle yapm çok sağol her kafadan bi ses çıkıyo resmen
Off hiç sorma herkes bilirkişi yardıma ihtiyacım olunca sorayım cevapla dimi ilk oğlumun kafasını bu yöntemle yusyuvarlak yapmıştık , bakalım bunda yapabilecek miyim çünkü sırt üstü düz yatmayı sevmiyor

Ay kendimden birini buldum canım ben izmirliyim sen nerelisin?
Canım ya hamileliğin boyunca kanın düşmüştür seninde benimde her ay biraz daha düşüyor nasıl beslendin hangi ilaçları kullandın canım ya bilgi verirsen çok ihtiyacım var.

Hadi inş bu da sola yatmayı çok seviyo ama diğerine de zorla yatyrm bi de ayaklarını uzatmıyo henüz böyle toplu yatıyo sorun olur mu uzatmaya çalşym mi

Kaynanam yrm cay bardagi kimyon cayi iciruor bebegim rahat yatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…