2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar sutunuz yetmediginde ek olarak devam sutu diye gecenlerdenmi veriyosunuz.bana acil yazabilirmisiniz aldircamda simdi

Ben yine bi soruyla geldim :) daha onceki soruma cevap verenlere cok tesekkur ederim. Tek tek yazmaya firsatim olmadi.

Kizlar dogum yapali tam 10 gün oldu . kanamam düne kadar azalarak bitme durumuna geldi.günlük ped kullaniyordum artik. Bugun birden kanamam basladi. Ben bu isi cozemedim malesef. Bu baslayan kanama adet döngüsü olan kanama mi sımdi? Endise etmeliyi miyim. Dun bayagi ayaklandim cok aktiftim.
Bugun belim kopuyor agridan. Kasık ve rahim agrilarim var cok fazla. Karnima dokununca acıyor. Belden asağisı hep ağrili diyebilirim :(

Ben yine bi soruyla geldim :) daha onceki soruma cevap verenlere cok tesekkur ederim. Tek tek yazmaya firsatim olmadi.

Kizlar dogum yapali tam 10 gün oldu . kanamam düne kadar azalarak bitme durumuna geldi.günlük ped kullaniyordum artik. Bugun birden kanamam basladi. Ben bu isi cozemedim malesef. Bu baslayan kanama adet döngüsü olan kanama mi sımdi? Endise etmeliyi miyim. Dun bayagi ayaklandim cok aktiftim.
Bugun belim kopuyor agridan. Kasık ve rahim agrilarim var cok fazla. Karnima dokununca acıyor. Belden asağisı hep ağrili diyebilirim :KK43:
Kuzum bende tam bitti diyorum yeniden basliyo ama normalmis.

eastnbull eastnbull 2 tane bebis emziren göğsü hiç yara olmayan bir anneden öneri xanim nacizane uygularsan fayda görürsün sütünle ıslatmayi
Sen daha once de demistin. Dogumdan bir ay evvel bepanthol sürdüm. Dogumdan sonra da tavsiyenle her emzirmede sütumle islattim. Hic yara olmadi cok sukur :)

Bugun belim kopuyor agridan. Kasık ve rahim agrilarim var cok fazla. Karnima dokununca acıyor. Belden asağisı hep ağrili diyebilirim :KK43:
Benim de öyle oluyo tam kesildi dyrm ertesi gün yoğun olabiliyo normal bence

kuzum çok normal, 6 hafta kadar sürebilirmiş :)

Kizlar sutunuz yetmediginde ek olarak devam sutu diye gecenlerdenmi veriyosunuz.bana acil yazabilirmisiniz aldircamda simdi
Canım devam sütü değil 1 numara diye geçiyor, ben SMA kullanıyorum 1 numara

insanbuL insanbuL kuzum ben de aynı durumdayım normal diyor dr ve ebe. Kontrol için gittiğimde dr demişti zaten rahim toparlanmış ama kan var hala diye. 40 güne kadar normal diyorlar.

Selam arkadaşlar ne mutlu size son haftalar yada doğum yapanlar sağlıkla büyütün inşallah
Bende aralık annelerindeyim dün gece karın ağrısı ile acile kaldırıldım enfeksiyon görüldü idrar ve kanda zinnat antibiyotik ile purınol toz verdi sabah akşam doktor bunları içmezsen tehlikeli asıl dedi sizinde başınızdan geçti mi böyle rahatsızlık ilacın zararı olmaz demi asıl tedavi olmazsa tehlikeliymiş dedi doktorum siz tecrübelisiniz danışmak istedim
Birde Akdeniz anemisi olan varmıydı aranızda acaba.kanım 11 den 9.5 a düştü ve gittikçe düşüyor demir ilaçları fayda etmiyor maalesef
canım enfeksiyon ilaçtan daha zararlı diye biçok doktordan duydum.ihmal etme ilaçlarını.
Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ben canım ama hamilelikte öğrendim pek bilgim yok yardımcı olamıcam. nerelisin sen? hemşeri miyiz yoksa:)

kızlar benim de bi sorum var. dün gece baya midem bulanıyodu açlık uykusuzluk dedim geçtim bugün öğlen yine başladı şimdi yine var... lohusalık şeysi mi bu? normal mi acaba?

Kızlar bu göğüs sızlamaları ne zaman geçicek ya. Hep sızlayıp acıyacak mı? Henüz yara olmadı resmen acıdan 3-4 krem birden kullanıyorum zeytinyağlı pamuk koyuyorm ama beeğüm memede değilken bile sanki ağzındaymış sıkıyormuş gibi sızlıyor :KK43: özellikle geceleri emzirmek istemiyorum. Bugün öğlen acıdan ve uykusuluktan mama verdim ya çok pişmanım :KK43: kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri :KK43:
15-20 günde geçer demişlerdi de ben yine de aventin göğüs kalkanini aldım onu kullanıyorum çok iyi geldi kullanmayı bırakınca yine oluyor tabi

Kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun.bekleyenleri de Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Sizlere bir sorum olacaktı.
Ateş ölçer ne aldınız.
Gittiğimiz çocuk doktoru braun un koltuk altı ölçer ini önerdi. Bilemedim yani eski usul olduğu için. Kulaktan ateş ölçer ı önermedi anne babalar panik oluyor dedi. Alindan için ise tecrübe lazım dedi.
Sizler ne aldınız. Çok Kararsız kaldım.

Back