2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Işte bende birşey yok suda yok kasılma çok oluyor zaten sanki karnım patlayacak gibi oluyor takipteyim cnm
Olaaaamaaazz doğuramazsin izin vermemm:eek:kızım hani beraber kalacaktık buralardaa. Doguramiyorum da ztn fenalık geldi :ruh:

Bebek bugün hiç oynamıyor ya kızlar :KK43: karnım tas gibi hareketi nadir o da bir tik o kadar bu kadar hareketsiz olması normal mi sanki karnım patlayacak artık

Can'ım benim de öyleydi az önceye kadar

Yemekten sonra uzandım sırt üstü hareket ediyor çok şükür

Sen de çikolata felan ye Bi bak olmadı nst ye git canım

ayni durumdayiz.23 gundur memeyi tam olarak 1 kere aldi o da 10dk.sakin anlarinda agzina aliyor ole bekliyor ya da 2 3 cekip birakio.cok ac olup mizmizsa eger gobegi catliyor aglamaktan almiyor asla memeyi.biberonun bolluguna alistigi icin tum bunlar.artik nasil vazgecircez bilmiyorum.sabirla sakin anlarinda agzinda tutuyorum ben memeyi.sagip biberonla veriyoruz.mama takviyesi de yapiyoruz gunde max 3 kere.elektrikli sagma makinan var mi?ben onunla gunde 4 5 kere sagiyorum onu verioz gun icinde.her sagimda 120cc civari cikio
genelde de yetio 2 ogun.yetmediyse anliyorum zaten hemen 1 olcek mama takviye ediyorum.ben artik kafama takmiyorum.sut sagmak buyuk amelelik ama emmiyorsa da boyle idare edicem.her sagmdan sonra nemli bezle gogsumu silip lansinoh kremsuruyorum.ped koymuyorum haba almio cunku
Canim bende aynı durumdayım ama benim sütum çok az her sagmada 20 ml ancak çıkıyor 120 çok çok iyi ekstra birsey yapıyor musun sut oksun diye

@gvn1907 cnm doktora git istersen ben karnın taş gibi olmuştu gaz sancısı gibi bir ağrıyla kontrole gitmiştim akşamına doğurdum :) hayırlı haberle gel inşallah :KK46:

Kızlar bu göğüs sızlamaları ne zaman geçicek ya. Hep sızlayıp acıyacak mı? Henüz yara olmadı resmen acıdan 3-4 krem birden kullanıyorum zeytinyağlı pamuk koyuyorm ama beeğüm memede değilken bile sanki ağzındaymış sıkıyormuş gibi sızlıyor :( özellikle geceleri emzirmek istemiyorum. Bugün öğlen acıdan ve uykusuluktan mama verdim ya çok pişmanım :( kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri :(

Canımmmm karnında mıydı sancı :) diyorlar ya belden olur falan benimde şu an karnım çok kötü sancıyor :KK43:

Ben öyle belden filan hissetmedim cnm ya. Hani böyle direk simit bölge varya orda bi huzursuzluktu. Gazımı çıkrsam rahAtlıakmış gibiydi. Hastaneye yattıktan sonraki ağrı tatlı tatlı adet ağrısıydı.

Siz şuan beklediğiniz için psikolojik ağrınızda olabilir. Olmuyorsa çok zorlamayın cnm valla sezeryan olun. Benim bebeğim 2 hafta erken doğmasına rağmen kakasını yedi allah esirgesin.

Allah ım sağsalim sağlıklıca yavrularımızlar kavuşmayı ve hayırlı huzurlu güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşaallah

Evet bazen sabırsız olabiliyoruz
O da annelik heyecanı ve yavrularımıza duyulan özlem dolayısıyla

Her şeyin vakti saati var.
Rabb im ol demeden yaprak kımıldamazmış yavrularımıza da nasipse bigün doğ diyecek ve doğacaklar inşaallah

Onlar doğacak bizlerde anne olacağız biiznillah

Sevgilerimle
:KK200::KK200::KK200:

Selam arkadaşlar ne mutlu size son haftalar yada doğum yapanlar sağlıkla büyütün inşallah
Bende aralık annelerindeyim dün gece karın ağrısı ile acile kaldırıldım enfeksiyon görüldü idrar ve kanda zinnat antibiyotik ile purınol toz verdi sabah akşam doktor bunları içmezsen tehlikeli asıl dedi sizinde başınızdan geçti mi böyle rahatsızlık ilacın zararı olmaz demi asıl tedavi olmazsa tehlikeliymiş dedi doktorum siz tecrübelisiniz danışmak istedim
Birde Akdeniz anemisi olan varmıydı aranızda acaba.kanım 11 den 9.5 a düştü ve gittikçe düşüyor demir ilaçları fayda etmiyor maalesef

Kızlar bu göğüs sızlamaları ne zaman geçicek ya. Hep sızlayıp acıyacak mı? Henüz yara olmadı resmen acıdan 3-4 krem birden kullanıyorum zeytinyağlı pamuk koyuyorm ama beeğüm memede değilken bile sanki ağzındaymış sıkıyormuş gibi sızlıyor :KK43: özellikle geceleri emzirmek istemiyorum. Bugün öğlen acıdan ve uykusuluktan mama verdim ya çok pişmanım :KK43: kendimi suçlayıp duruyorum sabahtan beri :KK43:
Sütünle ıslat göğsünü csnim en iyisi o kuru olunca yara oluo

Ben öyle belden filan hissetmedim cnm ya. Hani böyle direk simit bölge varya orda bi huzursuzluktu. Gazımı çıkrsam rahAtlıakmış gibiydi. Hastaneye yattıktan sonraki ağrı tatlı tatlı adet ağrısıydı.

Siz şuan beklediğiniz için psikolojik ağrınızda olabilir. Olmuyorsa çok zorlamayın cnm valla sezeryan olun. Benim bebeğim 2 hafta erken doğmasına rağmen kakasını yedi allah esirgesin.
Doğru diyosun canım benim bazen normal olacak diye zorlamamak gerekiyor yani Rabbim doğumunda hayırlısını nasip etsin sanırım benimki üşütmeye baplı psikolojik gaz sancısı :)

Allah ım sağsalim sağlıklıca yavrularımızlar kavuşmayı ve hayırlı huzurlu güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşaallah

Evet bazen sabırsız olabiliyoruz
O da annelik heyecanı ve yavrularımıza duyulan özlem dolayısıyla

Her şeyin vakti saati var.
Rabb im ol demeden yaprak kımıldamazmış yavrularımıza da nasipse bigün doğ diyecek ve doğacaklar inşaallah

Onlar doğacak bizlerde anne olacağız biiznillah

Sevgilerimle
:KK200::KK200::KK200:
Doğru dedin canım benim hayırla gelsinler inşallah ne zaman Rabbim nasip ederse ❤

Canim bende aynı durumdayım ama benim sütum çok az her sagmada 20 ml ancak çıkıyor 120 çok çok iyi ekstra birsey yapıyor musun sut oksun diye
komposto,su iciyorum.ayrica gnc nin bira mayasi tableti var.gunde 9 taneye yakin ondan aliyorum.gunde 4 kere tek goguste en az 20 dk sagim yapiyorum.

Bana arkadaşım hediye etmişti canım internetten de baktım ama fiyatını hatırlamıyorum pek :KK43: doğum öncesi ve sonrası içindi.. Bir yorumlara bak istersen nrtten ❤

bu jelin fiyati 90tl civarlarinda olmasi lazim.ben gebelikte kullandim ama bende catlak oldu maalesef

Back