2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
merhaba Senam72015

bebeginizde yuksek ihtimal kolik var, surekli emme istemesi de acliktan degil, kolikten. cunku normal anlarda gaz cikartmaya calisirken hem itiyor hem de popoyu kasiyorlarmis. emerken popoyu kasmadiklari icin gaz daha rahat cikiyor yahut kaka yapiyorlarmis.bebeginiz doyuyor, hic dert etmeyin.

Kızlar bebeğimin altını degistirmek için bezini açtığımda 2 damla kan vardı beynimden vurulmusa döndüm resmen ne olduğunu bilen var mı yorumunuzu ihtiyacım var acil

Kızlar bebeğimin altını degistirmek için bezini açtığımda 2 damla kan vardı beynimden vurulmusa döndüm resmen ne olduğunu bilen var mı yorumunuzu ihtiyacım var acil
Neden olduğunu bilmesem de bazı arkadaşlar da da olmuştu
Onlar daha net söyler
Korkma inşaallah Bi şey yoktur

Merhabalar bayanlar cogunuz nobetlere baslamissiniz ben hala bebegin gelmesini bekliyorum bi an once saglikla gelsede bu ilk aylari atlatsam kizimda cok zorlanmistim kolikti 5 ay boyunca gogsumde yasadi desem yeridir yada hep agladi insallah ikinciside ayni olmaz :)

Aaa canım bakayım ben ona, alayım. Ben krem sürmeyi hep erteledim lansinoh almıştım halbuki. Şimdi de pek süremiyorum çünkü silmek gerekmiyor yazsa da bebiş sevmedi tadını kokusunu herhalde yalıyor sonra bırakıyor emmiyor bir şey sürülü olduğunda

Canım sezaryenle doğum yapanlara geçende biri olumsuz şeyler söylemişti de ben ona istinaden söyledim. Yani ha normal ha sezaryen. Ki sezaryende bir sürü dikiş vs oluyor ben 5 taneye dayanamazken sizlerin gücünü çok takdir ediyorum. Meme kalkanı bakayım ben de o Zaman çünkü kıyafetle çok zor

Günaydın güzel annelerDoğum yapmislara hayırlı olsun yapacaklara da Allah bir nefeste kurtarsin diyorum
Biz bugün tam 27 günlük olduk zaman Hızla akip gidiyor.Allah bebislerimize sağlık huzur bol anne sütü ve bol uyku versin inşallah.
idilduam minigin erkekliği hayırlı olsunAllah damatligini da göstersin inşallah bizde 3-4 aylıkken düşünüyoruz inşallah.Minik Taha nasıl sen nasılsın toparlandiniz mi,İdil nasıl alıştı mi kardeşine

Csnim benim büyük oğlanda 30 gunlukken bezini açtığımda popo kısmında 2 damla kan görmüştüm dr gittik enfeksiyon kapmış dedi dr 3 gün çok az antibiyotik kullandık geçti sonra

Günaydın anneler dayanamadım dün doktora gittim çok şükür bebegim iyi suyuda var dedi hastaneden çıktıktan sonra bi sancim tuttu kesin busefer geliyor dedim aynı adet sancisi gibi biraz daha şiddetli karnimda ve belimde vardı ama yarım saat sürdü sonra eve gelince sanki yalan söyledim gibi kayboldu saatte baktim dedim belki gelir arası nekadar diye bidaha gelmedi doğum yapmış anneler sizce bu doğum sancisimiydi niye kesildi 1 gun önceden olabilir mi beni biraz aydinlatirmisiniz dün saat 19 gitti hayla gelmedi

Bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıyor?

Benimki 16 günlük oldu sanki yavaştan düzen oturmaya başlıyor gibi diyorum tam bir uyaniyor bazen 2-3 saat uyutamiyorum emerken sinirleniyor kerata ben altını degistirip uyutayim derken tekrar acikiyor derken 3 saati buluyor bazen aşırı ağlıyor elim ayagima dolaşıyor uyurken sagip verirsem uyanmadan devam ediyor

Kızlar bu doyup doymama meselesi çok karisik benimkinin özel çocuk doktoru var geçen fırça attı ben ne diyorsam onu yapiyorsun dedi çünkü baska tavsiyelerle bir şeyler yapmistim ama kendi dediği şekilde cocukcagiz doymuyor beni yicek nerdeyse 15-15 dk emzir 20 cc mama ver diyor ama duymuyor catliyor ağlaya aglaya biraz daha mama yapinca susup hemen uyuyor sizler ne düşünüyor nasıl yapiyorsunuz

Canim bu diktorlarinda bi dedigi digerinin dedigiyle tutmuyorbenimkininde soktoru iki uc saate bir emziin doymazsa mama yapin demisti ama saglik ocagindaki doktor olurmu bu beslendikce buyuyecek istedikce verin saat basi on dkda bi ne kadar isterse dedi dedigin gibi ac olunca uyumuyo agliyo devamli bebek ben memeden cikip aglama devam ederse sagdigim suttende veriyorum 30 40 istegine gore o zaman uyuyo rahatliyo cocuk

Amin canim saglicakla al kucagina insallah yaamaz bekletiyo annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…