- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.401
Canlar biz yarin sabah 9 da doğuma giriyoruz dua edin bize bebegime sağlıkla kavusayim inşallah ![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mideleri çok hızlı büyüyor canım 30 verdiğimde bide 20 dk meme emdi kızım. 90 falan ideal gibi40 cc vermistim ben daha once ama doymadi malesef bide biberonuda almiyor artik benimki surekli agzini aciyor emmek istiyor sut az geliyo diye bagiriyor ikimizde perisan haldeyiz(
Canım büyüklerin ezbere bildiği tek şey sütün yetmiyor! Benimde annem, ablam, kaynanam daha sayamadığım çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor ama bebeğim günde 8-9 kez kaka yapıyor ve kilo alıyor niye doymasın ki? Zaten küçücük midesi var, daha nasıl doysun. Ben açıkçası her konuda fikir alırım ama bu konuda hiçbirini dinlemiyorum ve sadece kendi sütümü veriyorum. Gazlı bebek her emzirmeden sonra ağlıyor ve uyanıncada yapabildiği tekşeyi istiyor oda meme emmek, kusar fazlasını ama yine ister :)Ben de bebegimi emziriyorum 40-50dakika. Cekince agliyor emmek istiyor. Mememin ucunu sıkıyor um süt var mi diye süt geliyo. Sonra cok ictigi icin sanirim, kusuyo minigim defalarca. Sonra aglamaya basliyo gaz diyorum yok alti da temiz. Daha yarim saat olmadan acliktan agliyo biberon verince gunlerce ac kalmis gibi hemen bitiriyoannem demekki sutun yetmiyo diyo. Bi gogsumden 50 60 ml sut sagiyorum bebek doymaz mi o kadarla. Kafam allak bullak gercekten sutum mu az acaba
Ilk gaz sancisinda sankiAnnem vardı o da memlekete gitti orda da babam kardeşim var isleri var..offff sabaha kadar miz miz uyutmadı oturup ağlamana az kaldı.. Sıcak bi yandan bunaltıyor cok yorgunum bittim.. Hızla kilo veriyorum
bay beyaaAltinim Yeni girdim dostm siteye
Valla bende kaç defa vazgececek oldum vazgecemedim ama çok şükür iyi geçti canım :) ama bi daha olsa yapmamKolay gelsin canim ben hic girmedim o islere ya ugrasamam dedim sana kolay gelsin cok keyifli gecsin insallah
Ben de uzun kollu içine kısa kollu zıbın giydiriyorum siz neden vazgectim iz öyle giydirmektenBiz uzun kollunun icine bide kisa kollu zibin giydiriyoduk 2 gune kadar. Simdi sadece kisa kollu zibin var ustunde :)
Ne zaman doğum yaptınız benim 4. Günüm ben de zor oturup kalkiyorumoo maşllh son gune kadar dolduruyosunuz, ne guzel.. Bende normal doğum bekliodum ama rahimde açılmalarım olmuyodu bi turlu. Son anda sezeryana alındım. Şuan hala zor oturup kalkıyorum canm.
Neden besleyemedigini düşünüyorsun bana 3-3.30 saatte bir emzir dedi doktor gündüz 2-2.30 saatte bi emziriyorum gece de 3-3.30 u buluyor üzme kendini psikolojinin iyi olması önemli bizlerinKizlar bu emzirme duzeni ne zaman oturuyor? Bugun 1 haftalik olduk besleyemiyorum mu diye uzuluyorum agliyirum...
Kaç derece klima hangi sehirdesinizBen klimalı oda da uzun kollu ve patikli giydiriyorum. Ama içine çorap giydirmiyorum, terletir diye. Bebeğin terlemesi üşümesinden daha kötü bana göre, ter soğudunda hemen hasta eder
Annelik utanç falan bırakmıyor diyorsunben de yapamam diyodum ama bebek isteyince dünya duruyı sokak ortasında olsam gözüm görmez çıkarır veririm o derece![]()
Teşekkür ederim canım benim ben en iyisi ondan temin edeyim her ihtimale karşıLittlestar canım ben emzirme onlugu aldım ilk günlerde evde babam ve eşimin erkek kardeşi vardı onların yanında önlük kolay oluyo du bi de hastaneye giderken ya da oralarda da çok. İşimi gördü onlugum şu an evde annem eşim var onların yanında onluksuz emziriyorum. Cekiniyosan önlük tavsiye ederim
![]()
Mardin canım, 25-26 dereceKaç derece klima hangi sehirdesiniz
Çok teşekkür ederim canımm benimmCan'ım eğlenceli gün olsun
Foto Çek'imi Nasıl geçmişti?
Amin amin inşallah balııımOy maşallah bir kişi daha kurtuldu canım gözün aydın olsun allah bağışlasın tosun pasayi :)
Neden besleyemedigini düşünüyorsun bana 3-3.30 saatte bir emzir dedi doktor gündüz 2-2.30 saatte bi emziriyorum gece de 3-3.30 u buluyor üzme kendini psikolojinin iyi olması önemli bizlerin