- 25 Mayıs 2013
- 13.909
- 20.295
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #68.421
Canlar biz yarin sabah 9 da doğuma giriyoruz dua edin bize bebegime sağlıkla kavusayim inşallah![]()
Hayırlı doğumlar olsun Can'ım
Kolaylık versin Allah ısağslaim sağlıklıca olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar biz yarin sabah 9 da doğuma giriyoruz dua edin bize bebegime sağlıkla kavusayim inşallah![]()
Aşağı indiğini anliyorum bariz karnım çok sarktı benim midem rahat bide yanma daha az oluyor birkaç gundurPeki yukarıdan Nasıl görünüyor
Valla kanal işi olabilir şimdi geçti bakalım
Iletirim kuzumselamımı söyle canım özledim onu. ne zaman nasıl doğum yaptı hiç yazmadı
Oh mükemmelÇok teşekkür ederim canımm benimm
Foto cekimi çok güzel geçti cok pozitif bi fotoğrafcım var :) bugün de geldi hem partide hemde bebeğimin odasında cekti güzel geçti
Hm anladım kuzumAşağı indiğini anliyorum bariz karnım çok sarktı benim midem rahat bide yanma daha az oluyor birkaç gundur
Sarılık mı canım ?defnekiz canim bizde de ayni durum soz konusu direncez dua etcez ALLAHIN izniyle gececek bu gunler
Açıyorum aürekli canım birde ishal olmuş böyle pütürlü pütürlü o kadar dikkat ediyorum ki yememe içmeme oysaInsallah dzelir canim benim uzme kendini bezini filan ac uyanir insallah. Sarilik iyi doyunca duzeliyo ya
Dere otu ve kimyon karışımı bitkisel bir şurup canım bir araştırınsab simplex kullanıyoruz biz canım ama dün akşam sabaha kadar 4 kere 5 er damla verdim daha fazla vermemek için bıraktım. çok şükür şimdi iyi uyuyor ama arada ıkınıp duruyo. araştırayım o daha iyiyse ondan alayım ne yapacağımı şaşırdım
Normal doğum yapmayı çok istesemde olmadı o konuda birsey diyemem ama goguslerim için doğumdan 1 ay öncesinden krem sürmeye başladım emzirdim ten sonra da suruyordum ama ne kadar surersem surim bir yere temas edince yara oluyor bigün göğüs kalkanı aldım aventin meme ucunu kafes gibi bir yere degirmeden koruyor kremi sürdüm kullandım çok iyi geldi tavsiye ederimArkadaşlarım size birkaç sorum olacak. Bebeğimle perşembe birbirimize normal doğumla kavuştuk. Bana doğum sırasında bir ilaçla masaj da yapıldı kolay doğum olabilmesi ve kesi olmaması için. Yaptırdım ama ıkınma sırasındaki zorlanmadan dolayı yırtık oluştu, dikişlerim var. Yalnız perşembeden bu yana dikiş acım artmaya başladı. Giderek artması normal mi dersiniz? Yani iyileştiği için olabilir mi ki? Valla ben 4-5 dikişe dayanamıyorum Allah sezaryenle doğum yapan arkadaşlara acil şifalar versin.
Bir de göğüs bakımınızı nasıl yapıprsunuz? Benim göğüslerim çok kötü olma yolunda ilerliyor. Hep açıkta geziyorum. Her emzirme sonunda hametan sürüyorum sonra siliyorum emzireceğim zaman ama sürekli silmek de iyi değilmiş. O yüzden tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, çünkü özellikle bir göğsümde yara oluşmaya başladı, çok şişti ve canımı yakıyor. Göğüs pompası önerir misiniz? Ve hangi marka? Teşekkür ederim şimdiden...
Arkadaşlarım size birkaç sorum olacak. Bebeğimle perşembe birbirimize normal doğumla kavuştuk. Bana doğum sırasında bir ilaçla masaj da yapıldı kolay doğum olabilmesi ve kesi olmaması için. Yaptırdım ama ıkınma sırasındaki zorlanmadan dolayı yırtık oluştu, dikişlerim var. Yalnız perşembeden bu yana dikiş acım artmaya başladı. Giderek artması normal mi dersiniz? Yani iyileştiği için olabilir mi ki? Valla ben 4-5 dikişe dayanamıyorum Allah sezaryenle doğum yapan arkadaşlara acil şifalar versin.
Bir de göğüs bakımınızı nasıl yapıprsunuz? Benim göğüslerim çok kötü olma yolunda ilerliyor. Hep açıkta geziyorum. Her emzirme sonunda hametan sürüyorum sonra siliyorum emzireceğim zaman ama sürekli silmek de iyi değilmiş. O yüzden tavsiyelerinize çok ihtiyacım var, çünkü özellikle bir göğsümde yara oluşmaya başladı, çok şişti ve canımı yakıyor. Göğüs pompası önerir misiniz? Ve hangi marka? Teşekkür ederim
Ben her kremi denedim boş.Göğüs kalkanı işe yaradı bende.Aglaya aglaya emzirme derecesindeydim fakat hemsiremizin tavsiyesiyle her emzirme sonrası kendi sutumu surdum ve göğüs kalkanini kullandim (avent ) bir haftaya kalmadı düzeldi tabi ki az ağrım oluyor ama o benim hırçın bebisimden![]()
Ayrıca ben sezaryen oldum hiç de kötü geçmedi maşallah sürekli birilerinin kaldirmasini beklersen hareketsiz olursan daha uzun sürede iyilesirsin benim dogumum çok güzel geçti şu an da ıyiyim çok şükür
Canım ishal değilmiş bahsettiğin şekilde benim oğluşta öyleydi dün doktora götürmüştük sordum, ishal değil normal dediAçıyorum aürekli canım birde ishal olmuş böyle pütürlü pütürlü o kadar dikkat ediyorum ki yememe içmeme oysa
Biz şu An nöbetteyiz mesela birden bire çığlık atıyo nie olduğunu anlamadım. Kucağıma alınca sakinleşn kız kucağımda bile kendini sıkıp çığlık atıyo neyi var bilmyrm kiBenimki de sabahtan beri anca 1 saat uyudu. Hayir buyume hormonu uyurken salgilaniyomus en cok biz hep minicik mi kalcaz:)
Ay iyi beslenmeyi bırak hiç bişey yiyemyrm lokmalar ağzımda büyüyo resmen napcm bilmyrm vitamin de hamileyken kullandığıma devam etcm ben hiç bişey kullanmadım doğumdan beri kan Şurup vermişti dr onu bile unutydm bugün başladım.humana stell tea aldım bugün onu da içicm bakalım düzelirm inşoyy kıyamam kuzuya o zaman sütü kalitelendirmek için iyi beslenmen lazım vitaminleri kullanman lazım bide bi göğsü bitene kadar emzir ki yağlı kısmı da alsın
Bence sütümüz az değil ama doyurucu değil şahsn ben hiç bişey yiyemyrm boş süt gibi geliyo verdiğim. Yağlı kısım ya da vitaminli kısım yok gibi bana ondan doymuyo gibi geliyoBen de bebegimi emziriyorum 40-50dakika. Cekince agliyor emmek istiyor. Mememin ucunu sıkıyor um süt var mi diye süt geliyo. Sonra cok ictigi icin sanirim, kusuyo minigim defalarca. Sonra aglamaya basliyo gaz diyorum yok alti da temiz. Daha yarim saat olmadan acliktan agliyo biberon verince gunlerce ac kalmis gibi hemen bitiriyoannem demekki sutun yetmiyo diyo. Bi gogsumden 50 60 ml sut sagiyorum bebek doymaz mi o kadarla. Kafam allak bullak gercekten sutum mu az acaba
Benimki de ayni. Memeyi cok hizli ve fazla emdi sonra da hel kustu. Hem gazi var. Ama bnce ac. Seninki de kusuyosa yedigini cok ac olabilirBiz şu An nöbetteyiz mesela birden bire çığlık atıyo nie olduğunu anlamadım. Kucağıma alınca sakinleşn kız kucağımda bile kendini sıkıp çığlık atıyo neyi var bilmyrm ki
Benm de istahim o kapalı dedigijni ben de dusundum bazen annenin sutu cocuga yaramiyomus doktor da sutu kestiritomus.oyle bisey olabilirBence sütümüz az değil ama doyurucu değil şahsn ben hiç bişey yiyemyrm boş süt gibi geliyo verdiğim. Yağlı kısım ya da vitaminli kısım yok gibi bana ondan doymuyo gibi geliyo
Yok kız 16. Gün bugün daha hiç kusmadı kızım akşam bi tane süt içtm o biraz gaz yaptı sanırım ya da kaç gündür ilk defa yemek yedim ondan bilmyrm ama bı gaz sancısıysa devamlı çekenlere allah sabır versinBenimki de ayni. Memeyi cok hizli ve fazla emdi sonra da hel kustu. Hem gazi var. Ama bnce ac. Seninki de kusuyosa yedigini cok ac olabilir
Kız benimki yarıyo sarılığı çok yüksek ti anne sütüyle atlattık 4 günde 200 gr aldı kızım ama 1 haftadır hiç bişey yiyemym ben ona bağlıyrm doymamasınıBenm de istahim o kapalı dedigijni ben de dusundum bazen annenin sutu cocuga yaramiyomus doktor da sutu kestiritomus.oyle bisey olabilir