2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aaa canım bakayım ben ona, alayım. Ben krem sürmeyi hep erteledim lansinoh almıştım halbuki. Şimdi de pek süremiyorum çünkü silmek gerekmiyor yazsa da bebiş sevmedi tadını kokusunu herhalde yalıyor sonra bırakıyor emmiyor bir şey sürülü olduğunda
Gorumcem eczacilikta okuyor bu kremin tadına baktırdılar bize dedi tabi yine temizlenir de bazen temizlemeye verdiğim oluyor aynısı var bene e ama dedigim gibi çok iyi geldi bana ama yatarken kullanılmıyor talimatta yazıyor uzun soluklu kullanmayın diye

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.bende bekliyorum senin gibi.yarin kontrolüm var benim de .Alttan muayeneye sanciyi başlatmaya çalışıyor.yine çok canım yanacak.bizimki cumartesiye kadar bekleyebiliriz dedi

Can'ım alttan muayene ile Nasıl başlatabiliyor doğumu?

Alttan muayene de iki parmak ile mi yaptı seninki de nasıldı?

İnaşallah sende hayırlı haberler alırsın

Lohusa depresyonunun dibini yasamaktayim kizlar. Benden baska herkes lohusa oldugu icin sefasini surmek onlara cefasini cekmek bana kaliyo:sinirli::KK61:
Tabi benim gerginligimden ediz de etkileniyo ki tahammul edemiyorum aglama sesine cok kotuyum gercekten:KK61:
Sutum de azaldi artik yetmiyo surekli aglama halindeyim kafami nasil toparlicam bilmiyorum hic:KK61:
Pufff :(

Benimki 16 günlük oldu sanki yavaştan düzen oturmaya başlıyor gibi diyorum tam bir uyaniyor bazen 2-3 saat uyutamiyorum emerken sinirleniyor kerata :-) ben altını degistirip uyutayim derken tekrar acikiyor derken 3 saati buluyor bazen aşırı ağlıyor elim ayagima dolaşıyor uyurken sagip verirsem uyanmadan devam ediyor

Bizde 27 günlüğüz aynen bazen 2-3 saati buluyor uyanık kalma süresi

Degisiyo ama iki saati gecmiyor bazen bir sat bazen yarim saat nadirwn ortalam iki saat canim

Maşallah canım iyiymiş

HejaR12 HejaR12 darısı başına canım oglusun ınsallah. Benim dikiş yerimde yanma var çok ayakta kalınca yanıo sol tarafı başka bişi yim yok iyiyim çok şükür idil alisio kardeşine azcık sert sewio onu ayarlamaya calisioz bide hareketlerini ayarlayamio hala bebek olduğunu unutuo ziplio hopluo üstüne düşecek diye ödüm kopuo valla . Bu arada hastanede yaşadıklarımı yazıcam çok kötü tecrübeler yasadim

Hadi ya çok üzüldüm ve de şaşırdım şansa bak ya neler oldu merak ediyorum doğrusu ben hiç bir problem yasamamistim.benim büyük kuzuda öyleydi ilk zamanlar şimdi baya oturttuk düzeni.sadece eve gelen misafirleri sık sık uyarıyor kardeşime dokunmayın o benim bebeğim falan diyor :))

Lohusa depresyonunun dibini yasamaktayim kizlar. Benden baska herkes lohusa oldugu icin sefasini surmek onlara cefasini cekmek bana kaliyo:sinirli::KK61:
Tabi benim gerginligimden ediz de etkileniyo ki tahammul edemiyorum aglama sesine cok kotuyum gercekten:KK61:
Sutum de azaldi artik yetmiyo surekli aglama halindeyim kafami nasil toparlicam bilmiyorum hic:KK61:

Canimm neredeyse hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum da.büyük oglumda çok kötüydum şimdi de yaşadım ama ilkinde ki kadar değil. Biraz da ilk dogumumda ki gibi takmadim herseyi kulak arkası yaptım herseyi herkesi çünkü zarar gören bebek ve anne oluyor.bu yüzden daha temkinliyim şimdiki depresyonum büyük oglumla alakali onunla eskisi gibi dışarı cikaramiyorum diye üzülüyorum diğerleri hiç umrumda değil. Önemli olan çocuklarımız ve biz. Sende uzulupte sütünü etkileme canım hep pozitif düşünmeye çalış sütum olacak yetecek bebegime de

Gorumcem eczacilikta okuyor bu kremin tadına baktırdılar bize dedi tabi yine temizlenir de bazen temizlemeye verdiğim oluyor aynısı var bene e ama dedigim gibi çok iyi geldi bana ama yatarken kullanılmıyor talimatta yazıyor uzun soluklu kullanmayın diye
Benim oğlumda almıyordu memeyi lansinoh sürüyordum doktor hiç bir kremi sürme dedi şimdi memeyi alıyor ama sütüm çok az hiç şişmiyor göğüslerim hep yumuşak sıkıncs geliyor gibi süt çocuk ne kadar alıyor bilmiyorım

Kızlar bu doyup doymama meselesi çok karisik benimkinin özel çocuk doktoru var geçen fırça attı ben ne diyorsam onu yapiyorsun dedi çünkü baska tavsiyelerle bir şeyler yapmistim ama kendi dediği şekilde cocukcagiz doymuyor beni yicek nerdeyse :-) 15-15 dk emzir 20 cc mama ver diyor ama duymuyor catliyor ağlaya aglaya biraz daha mama yapinca susup hemen uyuyor sizler ne düşünüyor nasıl yapiyorsunuz
Ben emziyorum bakıyorum hala bağırıyor 25 cc mama veriyorum rahatlıyor. Ama emdikten sonra ağlamıyorsa vermiyorum mama

HejaR12 HejaR12 darısı başına canım oglusun ınsallah. Benim dikiş yerimde yanma var çok ayakta kalınca yanıo sol tarafı başka bişi yim yok iyiyim çok şükür idil alisio kardeşine azcık sert sewio onu ayarlamaya calisioz bide hareketlerini ayarlayamio hala bebek olduğunu unutuo ziplio hopluo üstüne düşecek diye ödüm kopuo valla . Bu arada hastanede yaşadıklarımı yazıcam çok kötü tecrübeler yasadim
Mesaneni sık sık boşalt canım mesane doldukça dikiş yeri ağrıyor tuvaletin gelmese de git otur arada.

HejaR12 HejaR12 canım ilk olarak bebeğim gece ağzından süt aktı öksürük tuttu korktuk hemşire cagrdik annemle aldı bebeği götürmüş geldi 15 dk sonra midesi ni yikadim dedi ben şooook neyse bişi demedim o an sonra bu cocuk o işlemden sonra sabaha kaar uyumadi ağladı emip kaka yapan çocuk emdi kaka yapamio aglıo ben bu hemşire yle kavga ettim tabi naptiysan senden sonra oldu bu cocuk böyle diye. Eşim geldi şikayet ettik bide ben doğuma grdjm anestesi uzmanı beni epidural e ikna etmeye çalısio bana Trip atıo bişi olursa genel anesteside ben karışmam fln dio cildirdim ztn orda hiç memnun kalmadım ameliyat ekibinden çok korktum sonda yi uyumadan taktilar buz gbi titredim damar yolum sisio ilaçtan acio diorum anestesi uzmanı sen bana bak boşver orayı dio ne munasebet dedim ya kolum acio farkindamisin dedim gerizekalı kadın deli etti beni.en üzücüsu taha nin olayı tabiki ztn bir günde çıktım daha kalmak istemedim açıkçası ewimde huzurla bakarım bnegime dedim

Doğum sonrası vitaminlerin e dewam eden varmı ben lactamil iciorum günde 2 fincan başka bişi ihtiyaç görmedim kızımda da kullanmadim

HejaR12 HejaR12 canım ilk olarak bebeğim gece ağzından süt aktı öksürük tuttu korktuk hemşire cagrdik annemle aldı bebeği götürmüş geldi 15 dk sonra midesi ni yikadim dedi ben şooook neyse bişi demedim o an sonra bu cocuk o işlemden sonra sabaha kaar uyumadi ağladı emip kaka yapan çocuk emdi kaka yapamio aglıo ben bu hemşire yle kavga ettim tabi naptiysan senden sonra oldu bu cocuk böyle diye. Eşim geldi şikayet ettik bide ben doğuma grdjm anestesi uzmanı beni epidural e ikna etmeye çalısio bana Trip atıo bişi olursa genel anesteside ben karışmam fln dio cildirdim ztn orda hiç memnun kalmadım ameliyat ekibinden çok korktum sonda yi uyumadan taktilar buz gbi titredim damar yolum sisio ilaçtan acio diorum anestesi uzmanı sen bana bak boşver orayı dio ne munasebet dedim ya kolum acio farkindamisin dedim gerizekalı kadın deli etti beni.en üzücüsu taha nin olayı tabiki ztn bir günde çıktım daha kalmak istemedim açıkçası ewimde huzurla bakarım bnegime dedim
Geçmiş olsun bazen gerçekten naz yapıyorsun sanıyorlar takmıyorlar insanı benim de damar yolumda sorun oldu doğum sonrası yerini değiştirin diyorum ama canınız yanacak diyor ya sanane benim canım. En son ben kapattım serumu çektim kolumdan başka açmak zorunda kaldılar. Elim davul olmuştu.

Bana da sordular tekrar epidural ister misin diye istemiyorum deyince birsey demedi.özellikle Taha ya üzüldüm bende neyseki bişey olmadan çıkmışsiniz. Ameliyat ekibinden ben özellikle çok memnun kaldım birde benimkiler nöbetçi ekibiydi. Anestezi uzmanı bay mi bayan miydi canim

Kizlar benim dikis yerimde cok az nokta gibi sari akinti var parliyo neden oldu acaba. Batikon surdum az once ama. Bide doktor iz kalmasin die krem vermisti batikon surunce onu suremedim bise olurmu aca o sari akinti ne dersiniz

Zaten sağlık ocagindaki hemsire de sıkı takipte bizi ona kalsa her dakka emzircem süt sagmicam çünkü memeyi almazmis ilerde off bide gelen giden emzirirken basima çöküp bidi bidi yapanlar çok sıkıcı...
Ben de cocugumun durumuna göre veriyorum belki de metabolizmasi hızlı yavrumun doymuyor napayim saginca 50 cc civari veriyorum susup uyuyor emzirince de 30-40cc mama veriyorum inşallah yanlış yapmiyorumdur

Canim benimkide gena bogazli gobegi kocaman oldu cok komik 70 lik versem icinuo bazen meme bitiriyo ustunede 50 falan iciyo. Hep agzi acik masallah evin sebegi oldu devamli meme ariyo almadigi cok nadir memeyi30 gunluk 4200 kilosu 58 boyu seninki kac kilo

Back