2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ben de öyleyim ama doktorum suyu abartma dedi onun bile ölçüsü var dedi dikkat ediyom şimdi

Ay evet ya bazen resmen gözünün içine bakyrm uyusun die ama nerdeeee. Sonra da üzülyrm o minicik gözlerini görünce. Hem zor hem güzel nasıl bişey tam anlayamadım. Günaydın bu arada aylincmmmm

Canim ben ek mamada verdigim icin biberona alisti memeyi cok zorlamiyo biraz emiyo sonra ya uyuyo ya agliyo bende senin gibi gibi sutum akiyo doydu saniyodum sagip vermeye basladim baktim iciyo bir aylik 4200 kilosu baya istahli madallah benimki
Benimki de çok iştahlı ya emiyo sonra kalanı da sağyrm onu da içi yoo üstüne versem mama da alıyo. Demek ki doymuyo.ben de günde yarım ölçek mama verim o zmana

Merhaba ben de 18 Temmuz pazartesi günü 40+0 da doğum yaptım. Günü dolmasına rağmen bebek hala kanala inmeyince, sanci da olmayınca dr'um doğum için çağırdı. Bebek her zaman önden gidiyordu ve iriydi, ultrasonda 4020 gr ölçtü ve kanala yine inmemisti, yine de suni sancıyla normal doğum yapmak istedim, yaklaşık 5 saat sancı çektikten sonra açılmam 4 cm oldu ama bebek aşağıya inmediği için mecburen spinal sezeryanle 4070 gr 51 cm olarak bebeğimi kucağıma aldım. Hic korktuğum gibi olmadı, neredeyse ağrım hic olmadı diyebilirim. Tek derdimiz süt ama o da yavaş yavaş gelmeye başladı ama bebek emmek istemiyor, meme savaşına kim galip gelecek bakalım :) mama veriyoruz sagdığım sütü de kaşıkla vermeye çalışıyorum. Neyse ki sarılık vs. olmadı.
Bende ayni durumdayım ilk 2 gün sut gelmediği halde memeyi çekiyordu, simdi ağzina bile sokmuyor. Sagip kaşıkla veriyorum o da 10 cl anca cikiyor, sonra mama veriyorum. Ama çok canımı sıkıyor bu durum. Hic emmeyecek gibi geliyor üzülüyorum resmen savaş halimdeyiz. Bir de anne karnında yüzü rahim duvarına yaslanmış burnu tıkalı hep, ağladığında tıkanıyor zorlayamıyorum o yuzden. İnşallah düzelir dua ediyorum sadece

aynı durumdayız canım sabret geçecek

kızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?

bebeğin aç olduğunu nerden anladın? o kadar süte aç olmaması lazım

Ben dün sabahtan gece 2 ye kadar çabaladık aldı şükür ama tekini diğerini nedense almıyor sabah aldı azıcık çekti yine bıraktı dün alınca 2 saat boyu emdi dinlene dinlene sütüm geliyor ancak doyamayınca 30 ml mama verdim.. Meme ucumu süt sağma ile iyice çıkardım etrafına süt sürüp sürüp denedim annem bi ucunu tuttu memenin ben diğer bi şekilde becerdim.. Diğer meme dolu biri bomboş oldu Umarım bir an önce düzene girer seninkide benimkide

Annem vardı o da memlekete gitti orda da babam kardeşim var isleri var..offff sabaha kadar miz miz uyutmadı oturup ağlamana az kaldı.. Sıcak bi yandan bunaltıyor cok yorgunum bittim.. Hızla kilo veriyorum

Bende dün bir yandan sağdım bir yandan ağzıma vermeye çabaladım eni sonu ben sağacağım 3 ay sonra iş başı ama en azından şimdi iyice meme de alışırdı sağmak çok zor hele de çalışacağım gece sağ ver yatır Allah bebeklerimize sağlık versinde olur elbet

Bugünlerin tadını çıkar inan ki hamilelik hicbirseymis..doğunca hayatın duruyor bambaşka bir seye dönüşüyor Bebek bakmak cok ams cok zor ben cok zorlanıyırum en azından.. Uyku yok derlerdi de inanmazdım az bile söylemişler su an bas Ağrısindan oluyorum sabahladıgim icin..

kızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?

Cnm benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı sürede anne sütü olmadan sadece mama 60 cc vermişler.5 günlükken çıkardık. Şimdi anne sütü veriyorum üzerine bir kaç kez mama verdim almadı. Doyuyo diye düşünüyorum sütümle.
senin 23 günlük bebeğin 90 la başla bence zaten doyunca içmez ordan çıkar ortaya.

Tadını çıkarmaya çalışıyorum Can'ım ama insan ağırlaşınca dinlenmeye ihtiyaç duyuyor bol bol
Her şey hayırlarla olsun
Sana da kolaylıklar dilerim
Kaç gün oldu doğum olalı canom

Mama kutusunda 3 haftalik bebek icin 90cc yaziyo cnm ben 60 veriyorum bazen bitirmiyo bile cnm sutte verdigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…