2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hanimlar bebeğimin boyunun altında kırmızı kabarcıklar var ısılık mi bu? Ne surmeliyim? Pudra? Bebe yağı? Krem?

Selam guzel anneler
Oglusuma kavustum cok sukur cuma gunu 10:30 da spinal sezaryen oldum sagligi iyi cok sukur 3700 gr 53 cm dogdu
biraz once emzirdim emiyor gayretli cok sukur henuz sutum gelmedi ama
bana gelecek olursak berbat bi dogum ve dogum sonrasi gecirdim dogumdan sonra rahmim toparlanmadi kanamam oldu suan saglik durumum iyi gozetim altindayim dua edin bana

Kızlar kaşığıma doğru vuruş gibi ağrı oluyor

Aşağı doğru ağrı gibi

Yavrumun hareketleri de gayet iyi

Bel Ağrı'm yok

Acep nedir ki bu

Vajina Alttan da ağrıyor

Ara ara vuruyor böyle

Sizce nedir?

Kızlar bebeğim çok uyuyor ya sarıluğı 13 çıktı doktor henüz dönüş yapmadı içeri alır mı :KK43: Bitmiyor sanki aksilikler ben üzerine düştükçe :KK43:

Aynen kuzum yaa bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum ne zaman gelecek bu minnaklar :KK43:
Valla ne zaman gelirler bilmem ama yarinida atlatsin benim kI doktor sıkıntımız var çünkü haftaiçi olursa bayan doktor bulmak daha kolay hayırlısı olsun hakkımızda benim brz ağrım ve bugün bebek te az oynuyor tuvalete çıkma olayı 10 dk 1 olmaya başladı gelecek mi ne acaba bilemedim

Kızlar kaşığıma doğru vuruş gibi ağrı oluyor

Aşağı doğru ağrı gibi

Yavrumun hareketleri de gayet iyi

Bel Ağrı'm yok

Acep nedir ki bu

Vajina Alttan da ağrıyor

Ara ara vuruyor böyle

Sizce nedir?
Kanala yerleşiyor bence cAnim benim göbek iyice düştü bu arada karnım yağ torbası gibi sarktı resmen

Valla ne zaman gelirler bilmem ama yarinida atlatsin benim kI doktor sıkıntımız var çünkü haftaiçi olursa bayan doktor bulmak daha kolay hayırlısı olsun hakkımızda benim brz ağrım ve bugün bebek te az oynuyor tuvalete çıkma olayı 10 dk 1 olmaya başladı gelecek mi ne acaba bilemedim
Oooo seninki harekete geçmiş galiba annesi geliyor sanki :D inşallah hayırla gelir ❤ benim ki gelmeyecek galiba hiçbir belirti yok :(

Doktorda üşümesin terlesin demişti kafam allak bullak hasta olcak diye ödüm patlıyo valla ya
Canım tabiki üşümesin bebeğin ama ben doktordan iyi bilemem tabi niye terlesin ki? Ter soğuduğunda bebeği daha çok üşütür hasta eder, sen hiç kafanı karıştırma bebeğin terlemesin zaten klimalı odada değilsen bu mevsimde üşümez başka türlü

matsiyahoje matsiyahoje benim eşime doktor bir arkadaşı nurse harveys şurubunu önermiş canım onun kıxıda çok gazlıydo o şurup iyi gelmiş bizde aldık bir gün önce ystmamıştı gazdan bsya iyi geldi doktorumuzda iyi o şurup dedi

Back