- 24 Mart 2015
- 93
- 46
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Aynen size katılıyorum yok mu bisey daha yokmu bebek falan diye catlatirlar insani .en iyisi bu sen düşünmüyoruz ayağına yatmak
Kızlar bende temmuz annesi olucam inş ama haziranda olabilir tam belli degil
Inşallah canim tavsiyelerin icin teşekkür ederim . Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin .. anali babalı büyütsün ınşallah :)
Günaydın hanımlar benim kanda gebelik çıktı perşembe günü randevu aldım inşallah görünür minigim bu arada ilk gebeligimde dekolman yaşadım son anda bebeğim plesentadan ayrıldı ikimizin hayatı da tehlikeye girdi ama şükürler olsun ikimizde sağ çıktık hastaneden şimdi yeniden aynı şeyleri yasarmiyim diye de korkuyorum açıkçası o zaman Dr tekrar hamile kalırsam riskli gruptan demişti,artık Allaha emanetiz.
Canim ben persembe gunu doktora gittim.5+0 gunluktum.kese gorundu fakat biraz silikti.doktorda her ihtimale karsi kana bakalim tekrar dedi.ilk kan tahlillerime gore o gun 3 binlerde cikmasi gerekirken 6 binlerde cikti.kotu birsey olmasindan korktum ama doktor sorun yok dedi.nette arastirdim biraz acaba ikiz mi diye dusunmuyo degilimTamam canım bekleyeyim biraz daha. Hesaplarım hcg 5000 olunca giderim olmadı. Bi kana baktırayım da öyle netleşir herşey
Canim bence gayet iyi.benim bat gunu 120 cikmisti :)Meraba temmuz anneleri nasipse bende temmuzda anne olacağım inşallah dün beta HCG 220 çıktı batima 6 gün var sizce nasıl değeriyi mi haziranda bi kimyasal ggecirdim o yüzden çok korkuyorum bide sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor normal mi
canım değerin güzel ağrının olmasıda normal bende de olmuştuuu hayırlı olsunnn stres yapma hiç kendine tadını çıkarmaya bak :)Meraba temmuz anneleri nasipse bende temmuzda anne olacağım inşallah dün beta HCG 220 çıktı batima 6 gün var sizce nasıl değeriyi mi haziranda bi kimyasal ggecirdim o yüzden çok korkuyorum bide sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor normal mi
TE="jindam, post: 43306524, member: 493476"]canım değerin güzel ağrının olmasıda normal bende de olmuştuuu hayırlı olsunnn stres yapma hiç kendine tadını çıkarmaya bak :)
Amin canım aynen seninde allah sağ salim bebegini kucağına almayı nasip etsin :)Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Cok[/QUOTE]Çok tesekkur ederim Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin sizdede kasik ağrısı oldu mu
OTE="sssn, post: 43306490, member: 648009"]Canim bence gayet iyi.benim bat gunu 120 cikmisti :)
Tamam canım sıkışık gitmem imkansız.doktor biraz uzak da onu ayarlayamam:) ama 5 haftayı geçirip giderim. Cuma tam 5+0 olacak ondan sonra giderim. Off ya çok erken öğrendim şöyle 7de falan öğrenip 8de gitsem çok güzel olcaktıCanim ben persembe gunu doktora gittim.5+0 gunluktum.kese gorundu fakat biraz silikti.doktorda her ihtimale karsi kana bakalim tekrar dedi.ilk kan tahlillerime gore o gun 3 binlerde cikmasi gerekirken 6 binlerde cikti.kotu birsey olmasindan korktum ama doktor sorun yok dedi.nette arastirdim biraz acaba ikiz mi diye dusunmuyo degilimtavsiyem 5.haftani bir iki gun gecir oyle git ve mutlaka idrara sıkısık git tamam mi unutma bunu
canım 7 ye 8 e kadar hayatta sabredemeyiz kadınız biz mümkün değilTamam canım sıkışık gitmem imkansız.doktor biraz uzak da onu ayarlayamam:) ama 5 haftayı geçirip giderim. Cuma tam 5+0 olacak ondan sonra giderim. Off ya çok erken öğrendim şöyle 7de falan öğrenip 8de gitsem çok güzel olcaktı
Canim doktorun uzaksa yolda su ic o zaman.ultrasona sıkısık girsen cok net sonuc alacaksindir insallah :)Tamam canım sıkışık gitmem imkansız.doktor biraz uzak da onu ayarlayamam:) ama 5 haftayı geçirip giderim. Cuma tam 5+0 olacak ondan sonra giderim. Off ya çok erken öğrendim şöyle 7de falan öğrenip 8de gitsem çok güzel olcaktı
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimmMalesef lekelendim kirmizi karti gördüm yani sizleri opuyorum Allah a emanet arada ugrarim yine de bu topik cok güzel annislerle dolu
Hayirlisi olsun canim insallah onumuzdeki ay alirsin guzel haberleriMalesef lekelendim kirmizi karti gördüm yani sizleri opuyorum Allah a emanet arada ugrarim yine de bu topik cok güzel annislerle dolu