2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bu yüzden bu sefer hamile kalırsam 4 aya kdar kimseye söylemeyi düşünmüyorummm
Söyleme canım. Ben nazardan çok korkarım.Ogluma hamileyken kimseye söylememeye çalıştık.Ama bebek yok mu diyenlere varken yok diyemedim tabi.ilk 2 ay hiç sorun yasamazken 3.ay bazı kötü gözlü insanlar yüzünden 2 kere hastaneye yattım.Doktorum vücudumun Bebeğimi kabul etmediğini onu atmak istediğini söyledi. Zehirlenmis gibi ölümden döndüm 2 kere.Ama Allah büyük .Oğluma da bana da bişey olmadı. O yüzden mümkün olduğunca geç ve az kişiye söylemek lazim

çok geçmiş olsun rabbim bi daha öyle şeyler yaşatmasın hiçbirimize
aynen ben nazara inanıyorum o yüzden çok etkileniyorum sanırım geçen gün düğüne gittim biri var eşimin kuzenı resmen gözüyle yedi bildiğin nasıl ama göz göze geliyorum hala aynı bakışa devam ben görümcelerime dedim ki bu kadının kötü enerjisi üstüme geçti 1 saate kalmadı altın yüzüğüm kırıldı yani çok etkiliyorr beni o yüzden bu sefer rabbim nasip ederse dayancam sevincimi kendi içimde yaşıcam söylemicem

Arkadaşlar doktora gittiniz mi yada ne zaman gideceksiniz? biz şuan 4+0 ız. 5+1 de falan mı gitsem biraz daha mı beklesem?

hıı anladım canım tabi için rahat edecekse git ya da bi sağlık oacağında kan testi takibi yapabilirsin çünkü dış gebelikte kan değerleri düzensiz oluyormuş

hıı anladım canım tabi için rahat edecekse git ya da bi sağlık oacağında kan testi takibi yapabilirsin çünkü dış gebelikte kan değerleri düzensiz oluyormuş
bilmiyordum canım bunu. o zaman ultrasona sonra girerim. şimdilik kan tahlili yeter. sağol

aynen canım benim burdan tanıdığım bri yaşadı dış gebelik bi artıyor bi düşüyor sonra tekrar artıyordu ama az az 2 katı falan değil

Arkadaşlar doktora gittiniz mi yada ne zaman gideceksiniz? biz şuan 4+0 ız. 5+1 de falan mı gitsem biraz daha mı beklesem?

2 günde bir değer ikiye katlıyorsa bir problem yoktur canım bende korkuyordum boş gebelik dış gebelikten düzenli katladı 5+2 de gitmeyi düşünüyorum daha fazla da sabredemicem :)

Tabiki hepimiz bu yüzden burdayız zaten yakınlarımıza anlatamadığımız şeyleri birbirimize anlatıp dertleşiyoruz stres yapma kendine bol dua et ayaklarını sıcak tut ben bu ay yanlış hatırlamıyoram tevbe suresinin son iki ayeti olması lazım onu okudum canım 1900 defa cumartesi günü bi araştır istersen birde adetin 2. Günü başlayıp 3 gün boyunca yatmadan önce bacaklarkmı kendime doğru çektim iki elimi iki kasık üstüne koydum ve üç defa elimi yukarı doğru hafifçe bastırarak çektim bunu da burdaki bi sayfadan okumuştum bunu yapan arkadaş o ay hamile kalmış bende bunları yaptım bol dua ettim ve bu ay hamile kaldım bi dene istersem bişey kaybetmezsin inşallah bebişinin sana gelmesi yakındır hiç üzme kendini :)

2 günde bir değer ikiye katlıyorsa bir problem yoktur canım bende korkuyordum boş gebelik dış gebelikten düzenli katladı 5+2 de gitmeyi düşünüyorum daha fazla da sabredemicem :)
canım ben daha kana gitmedim. biraz daha oyalanıyorum. ben de 5+1 yada 5+2 de gidicem diyorum ama durabilirsem biraz daha beklerim. gidip hemen kalp atışını görmek ve tahlillerimi yaptırmak istiyorum

canım ben daha kana gitmedim. biraz daha oyalanıyorum. ben de 5+1 yada 5+2 de gidicem diyorum ama durabilirsem biraz daha beklerim. gidip hemen kalp atışını görmek ve tahlillerimi yaptırmak istiyorum

Öyle canım herşey bizim için yokunda gider inşallah sen idrar testiyle mi öğrenmiştin bebişi

Aynen size katılıyorum yok mu bisey daha yokmu bebek falan diye catlatirlar insani .en iyisi bu sen düşünmüyoruz ayağına yatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…