- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Söyleme canım. Ben nazardan çok korkarım.Ogluma hamileyken kimseye söylememeye çalıştık.Ama bebek yok mu diyenlere varken yok diyemedim tabi.ilk 2 ay hiç sorun yasamazken 3.ay bazı kötü gözlü insanlar yüzünden 2 kere hastaneye yattım.Doktorum vücudumun Bebeğimi kabul etmediğini onu atmak istediğini söyledi. Zehirlenmis gibi ölümden döndüm 2 kere.Ama Allah büyük .Oğluma da bana da bişey olmadı. O yüzden mümkün olduğunca geç ve az kişiye söylemek lazimbu yüzden bu sefer hamile kalırsam 4 aya kdar kimseye söylemeyi düşünmüyorummm
çok geçmiş olsun rabbim bi daha öyle şeyler yaşatmasın hiçbirimizeSöyleme canım. Ben nazardan çok korkarım.Ogluma hamileyken kimseye söylememeye çalıştık.Ama bebek yok mu diyenlere varken yok diyemedim tabi.ilk 2 ay hiç sorun yasamazken 3.ay bazı kötü gözlü insanlar yüzünden 2 kere hastaneye yattım.Doktorum vücudumun Bebeğimi kabul etmediğini onu atmak istediğini söyledi. Zehirlenmis gibi ölümden döndüm 2 kere.Ama Allah büyük .Oğluma da bana da bişey olmadı. O yüzden mümkün olduğunca geç ve az kişiye söylemek lazim
canım dış gebelik falan olursa diye çok korkuyorum o yüzden bi yandan geç gideyim diyorum bi yandan da gidip bi baktırmak istiyorum.eğer bi rahatsızlığın yoksa biraz daha bekle derim ben canım
bilmiyordum canım bunu. o zaman ultrasona sonra girerim. şimdilik kan tahlili yeter. sağolhıı anladım canım tabi için rahat edecekse git ya da bi sağlık oacağında kan testi takibi yapabilirsin çünkü dış gebelikte kan değerleri düzensiz oluyormuş
Arkadaşlar doktora gittiniz mi yada ne zaman gideceksiniz? biz şuan 4+0 ız. 5+1 de falan mı gitsem biraz daha mı beklesem?
Ben zaten gerçek hayatta anneme bile zor söyleyen bir insanım pek öyle kimseye demem ama dikkat çekiyor sanırım arkadaşlarım arasında cevrem arasında olmadığı icin ordan açık buluyorlar diye düşünüyorum aslında burda ozel ini anlatmak değilde fikir sunmak fikir aramak diyelim ...
canım ben daha kana gitmedim. biraz daha oyalanıyorum. ben de 5+1 yada 5+2 de gidicem diyorum ama durabilirsem biraz daha beklerim. gidip hemen kalp atışını görmek ve tahlillerimi yaptırmak istiyorum2 günde bir değer ikiye katlıyorsa bir problem yoktur canım bende korkuyordum boş gebelik dış gebelikten düzenli katladı 5+2 de gitmeyi düşünüyorum daha fazla da sabredemicem :)
bilmiyordum canım. kana gidince yazarım buraya. yorumlarınızı alırımaynen canım benim burdan tanıdığım bri yaşadı dış gebelik bi artıyor bi düşüyor sonra tekrar artıyordu ama az az 2 katı falan değil
canım ben daha kana gitmedim. biraz daha oyalanıyorum. ben de 5+1 yada 5+2 de gidicem diyorum ama durabilirsem biraz daha beklerim. gidip hemen kalp atışını görmek ve tahlillerimi yaptırmak istiyorum
İnşallah canım. Evet idrar testiyle öğrendim. İki günde bir yapıyorum. Kana gitmedim daha.Öyle canım herşey bizim için yokunda gider inşallah sen idrar testiyle mi öğrenmiştin bebişi
Aynen size katılıyorum yok mu bisey daha yokmu bebek falan diye catlatirlar insani .en iyisi bu sen düşünmüyoruz ayağına yatmakKızlarr bence de hiç sımmayın canınızı hatta kimseye kendi düşüncelerinizi özelinizi anlatmaya gerek yok biz eşimle kimseye söylememiştik çocuk düşündüğümüzü 5. Ayda tuttu bizimki çünkü biliyoduk ki çocuk için uğraştığımızı başkaları bilse devamlı ne olsu çocuk yok mu vs dicekler daha çok stres olucaz o yüzden saklı tuttuk olunca da bebek beklediğimizi söyledik boşverin kimseye bişey anlatmayın bazı şeyler sadece sizin yuvanızın içinde kalsın böylece daha mutlu olursunuz
hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına kaç haftalık hamilesinKızlar bende temmuz annesi olucam inş ama haziranda olabilir tam belli degil
Son adet tarihinden hesaplarsak 4+4 canım :)hayırlı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına kaç haftalık hamilesin