2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
O zaman sende de iki yumurta oldu Can'ım bir tanesi çatladı diğeri yeni çatlatacak bakalım benim de kafam karıştı çünkü
Az önce test yaptım tekrar koyu yine T çizgisi ama düne göre silik henüz akıntıda falan değişiklik yok galiba ikinci yumurta çatlamayacak kiste dönmez inşallah :KK43: ben bu akşam ve yarın yine çalışmaya devam edeceğim ama akıntı olmadan olmaz ki hep gelir benim akıntım :KK43:
Zaten takvimde de bugun hamile kalacağınız gün yazıyor cnm bugün ve yarını boş gecme

Arkadaşlar doktora gittiniz mi yada ne zaman gideceksiniz? biz şuan 4+0 ız. 5+1 de falan mı gitsem biraz daha mı beklesem?
Bir hafta sonra git cnm yalnız o gün bile karindan ultrasonda kese gozukmez büyük ihtimal beta hcg 5000 olmadan karından gözükmüyor

Tabiki hepimiz bu yüzden burdayız zaten yakınlarımıza anlatamadığımız şeyleri birbirimize anlatıp dertleşiyoruz stres yapma kendine bol dua et ayaklarını sıcak tut ben bu ay yanlış hatırlamıyoram tevbe suresinin son iki ayeti olması lazım onu okudum canım 1900 defa cumartesi günü bi araştır istersen birde adetin 2. Günü başlayıp 3 gün boyunca yatmadan önce bacaklarkmı kendime doğru çektim iki elimi iki kasık üstüne koydum ve üç defa elimi yukarı doğru hafifçe bastırarak çektim bunu da burdaki bi sayfadan okumuştum bunu yapan arkadaş o ay hamile kalmış bende bunları yaptım bol dua ettim ve bu ay hamile kaldım bi dene istersem bişey kaybetmezsin inşallah bebişinin sana gelmesi yakındır hiç üzme kendini :)

Inşallah canim tavsiyelerin icin teşekkür ederim . Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin .. anali babalı büyütsün ınşallah :)

Arkadaşlar insanın gebeykende karnı da hafif sancı olurmu merak ettim yoksa regl belirtisimidir ?? O agridan farklı geldide

Geçmem bugün çatladı galiba zaten epey Ağrım oldu artık hayırlısı bu saatten sonra ne diyelim.Rabbim nasip etsin inşallah hepimize yoksa buradan gitmek çok zor gelecek :KK43:
aynen cnm zaten bu ay senin ve benim tutarsa beraber doğuracaz heralde :) benimde ovulasyon sabah pozitif çıktı akşam sabahkinden daha soluk çıkınca boş geçmedim bugün yarın çok önemli sata göre 2 , 3 gün geç yumurtladım karnımda deli ağrılar var

Arkadaşlar insanın gebeykende karnı da hafif sancı olurmu merak ettim yoksa regl belirtisimidir ?? O agridan farklı geldide
canım bir tüyo vereyim bende öyle olmuştu koltuğa otur ayaklarını karnına doğru çek dizlerin kırık vazıyette yani üst baldırların karnında - dizin de gögüs hizana getir ( ne bileyim anlatabildim mi ben sıkça böyle oturururum) kolay olsun diye kollarınla bacaklarını sarabilirsin alt karnında şişlik hissediyorsan büyük ihtimal gebesin çünkü rahim hamilelikten itibaren kalınlaşıp büyüyor. yani ben böyle hissetmiştim.

canım bir tüyo vereyim bende öyle olmuştu koltuğa otur ayaklarını karnına doğru çek dizlerin kırık vazıyette yani üst baldırların karnında - dizin de gögüs hizana getir ( ne bileyim anlatabildim mi ben sıkça böyle oturururum) kolay olsun diye kollarınla bacaklarını sarabilirsin alt karnında şişlik hissediyorsan büyük ihtimal gebesin çünkü rahim hamilelikten itibaren kalınlaşıp büyüyor. yani ben böyle hissetmiştim.

Valla yaptım ama böyle sol tarafından bir sizi geldi sanki yumru gibi acaba pskolojikde hissetmiş olabilirmiyim bilmiyorum o_O

Günaydın hanımlar benim kanda gebelik çıktı perşembe günü randevu aldım inşallah görünür minigim bu arada ilk gebeligimde dekolman yaşadım son anda bebeğim plesentadan ayrıldı ikimizin hayatı da tehlikeye girdi ama şükürler olsun ikimizde sağ çıktık hastaneden şimdi yeniden aynı şeyleri yasarmiyim diye de korkuyorum açıkçası o zaman Dr tekrar hamile kalırsam riskli gruptan demişti,artık Allaha emanetiz.

Günaydın hanımlar benim kanda gebelik çıktı perşembe günü randevu aldım inşallah görünür minigim bu arada ilk gebeligimde dekolman yaşadım son anda bebeğim plesentadan ayrıldı ikimizin hayatı da tehlikeye girdi ama şükürler olsun ikimizde sağ çıktık hastaneden şimdi yeniden aynı şeyleri yasarmiyim diye de korkuyorum açıkçası o zaman Dr tekrar hamile kalırsam riskli gruptan demişti,artık Allaha emanetiz.

Hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin az geçmişi okursan hepimiz kotu seyler yasadik kurtaj düşük gibi.
Ama kotu dusunmek yok artik insanin korktugu basina geliyor iyi seyler dusunelim ki iyi seyler olsun

Benim olmustu agrim. Ozellikle gece kasık agrim cok oluyodu

Geçmem bugün çatladı galiba zaten epey Ağrım oldu artık hayırlısı bu saatten sonra ne diyelim.Rabbim nasip etsin inşallah hepimize yoksa buradan gitmek çok zor gelecek :KK43:

Ayni zamanda yumurtladik :) benim de insallah tutarsa dogum 21 temmuz gosteriyor :)

Hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin az geçmişi okursan hepimiz kotu seyler yasadik kurtaj düşük gibi.
Ama kotu dusunmek yok artik insanin korktugu basina geliyor iyi seyler dusunelim ki iyi seyler olsun

Ayni zamanda yumurtladik :) benim de insallah tutarsa dogum 21 temmuz gosteriyor :)
hepimiz aynı gğn yumurtlamışız benimde 21 temmuz görünüyo :)

canıımm hayırlı olsun hiç aklına kötü bi şey getirme her hamilelik aynı olacak diye bi şey yok sağlıklı bi şekilde versin kucagına rabbim

İnşallah tutar Can'ım hayırlısı bakalım benimde 22 temmuz oğlumda aynıydı ama 6 temmuz da doğdu inşallah abisine doğum günü hediyesi gelir ... Beklemek çok zor şimdi en az 10-12 gün var

Bir hafta sonra git cnm yalnız o gün bile karindan ultrasonda kese gozukmez büyük ihtimal beta hcg 5000 olmadan karından gözükmüyor
Tamam canım bekleyeyim biraz daha. Hesaplarım hcg 5000 olunca giderim olmadı. Bi kana baktırayım da öyle netleşir herşey

X