2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Mani olamıyorum sigaraya hamile olsam birakirim ama olmayinca icesim geliyo :KK43:( ben birkac kisiden duydum ama denemedim ananas suyu da sperm sayisini arttiriyomus balık falan kadınlarda yumurtaliklari destekliyoruz onu uyguluyoruz :KK43: dini olarak dua okuyorum bitek
Aynen hakkımızda hayırlısı canim..

kızlar elalemi öyle çok kafanıza takmayın ben de beş yıllık evliyim geçen yıla kadar bebek bile düşünmüyorduk ve Sonra denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama 14. haftada kaybettim eşimin akrabalarından bile tedaviyle mi oldu diye sorular duydum yani insanlar çiftlerin çocuk yapmama çocuk düşünmeme gibi bir durumları olabileceğini bile düşünmüyor. kaldı ki insanlar tedavi bile olsa sana açıklama yapmak zorunda değil ya da yapmıyorsa çocuğu olmadığı anlamına gelmiyor. tedavi mi gördün sorusu bence çok ayıp bişey. bunun dışında bebeğimi kaybettikten sonrada çok arkadaşım doğum yaptı gayet de gittim altınımı taktım hop hop hoplattım bebişleri de :emir_bebek:iyi niyetli de olsa minnacık bir kıskançlık hissetmedim yapımda yok zira nazara da çok inanırım minnakcık bebeklere ufacık da olsa gözüm değsin istemem. :nazar: millet de ne düşünürse düşünsün :21:
İnan canım bende kiskanmiyorum :KK43: fakat tavırlarıyla onlar sanki öyleymis gibi gösteriyor..

Okadar karamsarim ki son zamanlarda insallah canim iyi dileklerin icin teşekkür ederim rabbim hepimizin karsisina iyileri çıkarsın insallah .. :KK68:
amin canım inşallah bu topikteki kişiler de tam birbirini buldu bence ben de bu nedenle burayı çok istiyorum bu ay tutsa da 9 ay burada yazmak nasip olsa keşke

amin canım inşallah bu topikteki kişiler de tam birbirini buldu bence ben de bu nedenle burayı çok istiyorum bu ay tutsa da 9 ay burada yazmak nasip olsa keşke

Inşallah canim bende çok sevdim bu topigi ve sizleri insallah hepburdan yazisiriz elimizde telefon karnimizda bebislerimizle ☺☺☺

gunaydinlaaarrr ya kızlar bırakın milleti kendinize bi uğraş bulun .onların drdigini bu kdar onemsemeyin .birseyle mesgul olursak mutlu oluruz mutlu olmak demek islerin daha kolay yola girmesi demek.ölü köpeği kimse tekmelemez bunu unutmayın. birileri sizi kiskaniyor ki hassas bulduğu noktadan vurmaya çalışıyor. sallayın yaaaa!!!! En kötüsü ne olabilir diyorum kendime hiç çocuğum olmaz .nasibim değilse ne diyebilirim imtihan dünyası . Çocuğu olmayacak olan ne ilk ne de son kişi ben olacağım. millete gelince biz gayet iyi anlasiyoruz birlikte super vakit geciriyoruz.bu günlerimi aramaktan korkuyorum rahatima düşkünüm modundayim . hele yaşınız da çok yok Germeyın kendinizi daha bi stres oluyorsunuz.ben 31 yaşındayım anlayın sizin daha çoook vaktiniz var:KK66: bi de sigara içen arkadaşım lütfen ama lütfen kendin için değil de artık beklediğimız bebiş için birakmak gerek . bebisin hakkına girmesek daha iyi olmaz miii

sana da geçmiş olsun canım benim inşallah hep birlikte alırız mutlu haberi.. sen kürtajdan sonra korundun mu bi de ne zaman adet günün

Evet dr. 1 adet donemi korunma verdi ama ben 2 adet donemi korundum kurtajdan sonraki adetim 42. Gunde 2. Adetim 40. Gunde oldu periyodum degisti Kürtaj sonrasi
3.adet periyodumda 40 gun olursa bat 24 kasim daha cok var yani

Evet dr. 1 adet donemi korunma verdi ama ben 2 adet donemi korundum kurtajdan sonraki adetim 42. Gunde 2. Adetim 40. Gunde oldu periyodum degisti Kürtaj sonrasi
3.adet periyodumda 40 gun olursa bat 24 kasim daha cok var yani
Ben doktoruma sordum gerek yok dedi bende korunmadim dün kurtaj olalı 14.gündu Sol kasigim ve de belim ağrıyordu sanki yumurtlama olacak gibi ama ateşimi ölçüyortm 3 gündür aynı 36.6

Canim yani annemden biliyorum anneannemle benzerlik göstermiş onun :) mesela anneannem erkek çocuklarında üstüne görmüş annemde erkek kardeşimde üstüne gördü :) Ayy canım yaa kız çocuk çok güzel bi duygudur muhtemelen, bende çok istiyorum kızım olsun :KK43: insallah olur :) adı bile hazır yaa :KK43:

Kızlar hiç başka belirtileriniz yok mu yaa ben çok Üşüyorum ve sirtim agriyor bugun bata da iki gün kaldı sizce bu bi belirti midir :KK43:

Nasıl sevinirim kızım olursa allah ikimize de nasip eder inşallah canım hiç sıkma canını
Bende çok üşüyordum ayaklarımı ısıtamıyordum bi türlü ve dediğin gibi azıcık ayakta dursam sırtım ağrıyodu o yüzden bunlar belirti olabilir inşallah öyledir :)

peki kimyasal gebelikten sonra beklemek gerekiyor muu belli bir süre
çok soru sordum ama

Canım zaten adetten önce test yapmadıysan genelde adetle beraber düştüğü için farkında bile olmuyorsun doktorlar da çoğu kadın bunu yaşar ama farketmez diyor o yüzden beklemeye de gerek olmuyor

Kızlarr bence de hiç sımmayın canınızı hatta kimseye kendi düşüncelerinizi özelinizi anlatmaya gerek yok biz eşimle kimseye söylememiştik çocuk düşündüğümüzü 5. Ayda tuttu bizimki çünkü biliyoduk ki çocuk için uğraştığımızı başkaları bilse devamlı ne olsu çocuk yok mu vs dicekler daha çok stres olucaz o yüzden saklı tuttuk olunca da bebek beklediğimizi söyledik boşverin kimseye bişey anlatmayın bazı şeyler sadece sizin yuvanızın içinde kalsın böylece daha mutlu olursunuz :KK66:

aynı durumdayız canım yalnız benim şöyle oldu 26 sında uzayan akıntım oldu ama ovulasyon negatifti 27-28 ovulasyon negatif bügun epey koyu ama hala c çizgisi t çizgisi aynı koyulukta değil t biraz daha açık sanırım yarın kopkoyu olacak gibi yarını değerlendireceğim. ama siklusuma göre dün yumurtlama günüm olması gerekiyordu... o nedenle dünü de boş geçmedim ama ovulasyon negatifti dün...
sen kesin bugün ve yarını değerlendir.
O zaman sende de iki yumurta oldu Can'ım bir tanesi çatladı diğeri yeni çatlatacak bakalım benim de kafam karıştı çünkü
Az önce test yaptım tekrar koyu yine T çizgisi ama düne göre silik henüz akıntıda falan değişiklik yok galiba ikinci yumurta çatlamayacak kiste dönmez inşallah :KK43: ben bu akşam ve yarın yine çalışmaya devam edeceğim ama akıntı olmadan olmaz ki hep gelir benim akıntım :KK43:

gunaydinlaaarrr ya kızlar bırakın milleti kendinize bi uğraş bulun .onların drdigini bu kdar onemsemeyin .birseyle mesgul olursak mutlu oluruz mutlu olmak demek islerin daha kolay yola girmesi demek.ölü köpeği kimse tekmelemez bunu unutmayın. birileri sizi kiskaniyor ki hassas bulduğu noktadan vurmaya çalışıyor. sallayın yaaaa!!!! En kötüsü ne olabilir diyorum kendime hiç çocuğum olmaz .nasibim değilse ne diyebilirim imtihan dünyası . Çocuğu olmayacak olan ne ilk ne de son kişi ben olacağım. millete gelince biz gayet iyi anlasiyoruz birlikte super vakit geciriyoruz.bu günlerimi aramaktan korkuyorum rahatima düşkünüm modundayim . hele yaşınız da çok yok Germeyın kendinizi daha bi stres oluyorsunuz.ben 31 yaşındayım anlayın sizin daha çoook vaktiniz var:KK66: bi de sigara içen arkadaşım lütfen ama lütfen kendin için değil de artık beklediğimız bebiş için birakmak gerek . bebisin hakkına girmesek daha iyi olmaz miii

Haklısın canim bu ayda olmazsa bide sigarayı bırakarak denicem belkide sigaradan olmuyor herşey olabilir dün çok düşündüm zaten bazı şeylerden ödün veriyorum sigaradanda versem belki ise yarar :KK42:

Kızlarr bence de hiç sımmayın canınızı hatta kimseye kendi düşüncelerinizi özelinizi anlatmaya gerek yok biz eşimle kimseye söylememiştik çocuk düşündüğümüzü 5. Ayda tuttu bizimki çünkü biliyoduk ki çocuk için uğraştığımızı başkaları bilse devamlı ne olsu çocuk yok mu vs dicekler daha çok stres olucaz o yüzden saklı tuttuk olunca da bebek beklediğimizi söyledik boşverin kimseye bişey anlatmayın bazı şeyler sadece sizin yuvanızın içinde kalsın böylece daha mutlu olursunuz :KK66:

Ben zaten gerçek hayatta anneme bile zor söyleyen bir insanım pek öyle kimseye demem ama dikkat çekiyor sanırım arkadaşlarım arasında cevrem arasında olmadığı icin ordan açık buluyorlar diye düşünüyorum aslında burda ozel ini anlatmak değilde fikir sunmak fikir aramak diyelim ...

Kızlar akşam yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm :110: insanlar neden birbirini incitmekten zevk alır bilmem.Aslında çok dikkat etmek lazım kırma mak için. Ne çocuk sahibi olmak ne de olmamak bizim elimizde değil ki.Allahın verdiği çocukla olmayanlara böbürlenmek nedir ya...Ben her oğlumu sevdiğimde Allahım nolur olmayanlara da ver.Isteyen her kadına tattır annelik diye dua ederim.Simdi dualarımda sizler de varsınız.:KK16:

benimde en çok üzüldüğüm şey 1 kimyasal 1 de boş gebelik yaşadım şimdi soruyolar bana yok mu falan bende kürtajımı söyleyince direk aaaa yine mi??? çok üzüyor beni :KK43:

X