2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Onları yapıyorum Can'ım yumurta çatlayınca hem ağrı hem akıntı oluyor anlıyorum normalde ama ne bileyim riske atmak istemedim Sağol Can'ım bu arada size yazdıktan sonra bir daha test yaptım T daha koyu çıktı artık 2 yumurta vardı biri dün çatladı hayırlısı Can'ım inşallah gelir bebişler sağlıkla.

Inşallah isteyen herkez bebeğine kavuşur ..

İnşallah Can'ım Nasıl dayanacaksın test yapmadan belirtiler var mı hadi hayırlısı olsun...İnşallah meleğin seninledir..

Valla canım ben 10 aylık evliyim hiç korunmadim kaç kere doktora gittim bisey yok dedi test yaptım negatif çıktı benim adet zamanı normalde goguslerim hassaslasir o ay hasta olurum bazen de olmuyor diyorum hamileyim yine hüsran sıkıldım negatif gormek den eşim bile umutlanmiyo artık bugün yapım dedim yapma bekle dedi beklicem bi yanım bu sefer oldu diyo diğer yanım gene uzulcen diyo

Canım sıkma canını bende tam umutsuzluğa kapıldıgim anda vermişti rabbim ama kısmet boş gebelik geçirdim o yüzden her zaman hayırlısıni isteyelim... İnşallah sağlıklı bir şekilde olur bebisin

Inşallah canım çevrede arkadaşlar hamileymiş kalıyor eşimin arkadaşları hamile kalıyor oda bende geriliyoruz bide anlatıyorlar ay hiç istemedik oldu diye daha çok üzülüyorum vardır bunda da bir hikmet ne diyim sana da çok geçmiş olsun kimyasal gebelik gibi birşey sanirsam

Hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebişin hiç üzme kendini stres yapma Rabbim ol derse olur inşallah demiştir hepimize ...

Aynısını yaşıyorum suan anlattıklarına bakınca, nispet yapar gibi hazırlıklarının fotolarini falan gonderiyorlar o kadar geriliyorki insan çok iyi anlıyorum seni

Hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebişin hiç üzme kendini stres yapma Rabbim ol derse olur inşallah demiştir hepimize ...

Inşallah canım hep takip ettim bu siteyi kiminin derdine üzüldüm kiminin mutluluguna bende sevindim insanın anlatacak onu anlicak birilerine ihtiyaç duyuyor o yuzden bende dışardan okumak yerine üye oldum burda sizlerin yaptığı manevi desteği yapamayan insanlar var gerçek hayatta rabbim herkesin gönlünde ne varsa versin ..

Aynısını yaşıyorum suan anlattıklarına bakınca, nispet yapar gibi hazırlıklarının fotolarini falan gonderiyorlar o kadar geriliyorki insan çok iyi anlıyorum seni

Okadar üzülüyorum ki anlatamam çok zor hele bi arkadaşım demez mi seni bizim bi tanıdık var oraya goturim nefesi kuvvetli dahada mahvoldum

Okadar üzülüyorum ki anlatamam çok zor hele bi arkadaşım demez mi seni bizim bi tanıdık var oraya goturim nefesi kuvvetli dahada mahvoldum
Çok var öyle hamilelik lerini balandira balandira anlatıp sonra üstüne göz ucuyla böyle ee hala hamile kalmadınmi bu ay bişey yok mu demeleri beni öldürüyor eve kapattım resmen kendimi kimseyi gormeyeyse diye, aa bi de nazar degdiririm diye bebeğini benden saklayanlar da var sanki benim elimdeki bişey

Aynen canım o ay benimde Eltim hamile kalmıştı 1 hafta sonra ben öğrendim hamile olduğumu şimdi ben kaybettim bebeğimi o 13 haftalık o kadar üzücü ki... Ama rabbim böyle uygun görmüş bize...
Yok canım kimyasal da kanda çıkıyo sadece kese falan oluşmuyo bende kese vardı ama bebek yoktu erken dönemde gelişmeden ölmüş görünmüyordu hiç..

Okadar iyi anlıyorum ki seni eşimin bi akrabası doğurdu gitmedim mevlutune neymiş çocuğu olmayan uğursuzluk getirirmis bende oyle kapadim kendimi eve asosyal oldum

Allah yardımcımız olsun canım sende üzülme rabbim inşallah sana da en kısa zamanda tekrar nasip eder ..

E="arch2401, post: 43280579, member: 150927"]Canim bat ne zamandı senin?[/QUOTE]
Bugündü canım ama belirtim yok diye bakmadım arada meme uclarim aciyor ve sag kasigimda batma hala var ama olup olup geçiyor bu kadar kafaya takmaya gecikme olabilir diye ve benim normalde adetim düzensiz olduğu ivin negatif görmek de beni uzdugu icin bakmiyotum bekliyorum canım eger ki insallah 3 4 güne gelmezse direk dr a gideceğim kan testi için inşallah

E="arch2401, post: 43280579, member: 150927"]Canim bat ne zamandı senin?
Bugündü canım ama belirtim yok diye bakmadım arada meme uclarim aciyor ve sag kasigimda batma hala var ama olup olup geçiyor bu kadar kafaya takmaya gecikme olabilir diye ve benim normalde adetim düzensiz olduğu ivin negatif görmek de beni uzdugu icin bakmiyotum bekliyorum canım eger ki insallah 3 4 güne gelmezse direk dr a gideceğim kan testi için inşallah[/QUOTE]
inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…