2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hiç başka belirtileriniz yok mu yaa ben çok Üşüyorum ve sirtim agriyor bugun bata da iki gün kaldı sizce bu bi belirti midir :KK43:

Bata daha 10 gun var o nedenle pek yazamıyorum buraya
Ben de ekimin basindan beri folik asit olarak folio kullaniyorum icinde iyon ve b12 var
120 gunluk bi kutu doktorum bunu yazdi

Ben doktoruma folik asit sordum gerek yok kullanma dedi çok sasirmistim, cok onemli değil demişti. .

Kızlar hiç başka belirtileriniz yok mu yaa ben çok Üşüyorum ve sirtim agriyor bugun bata da iki gün kaldı sizce bu bi belirti midir :KK43:
Canım benim vücudum çok sıcak olduğu için dışarsı soğuk geliyo üşüyorum. Bi baksana vücudun normalde sıcak mı? Benin eşim farketti normalde hep buz gibi olurum iki hamileliğimde de çok sıcaktım

Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim :KK43:
Test yapmaya devam et canım renk açıldığında yumurta çatlamış oluyo. Bugün yarın ilişki olsun çünkü spermler içerde 3gün canlı kalabiliyor. İlişkiden sonra da yastık koy altına, ayakları yukarı dik. Valla bunları konuşmaya insan utanıyo ama ben bunları buraya yazanlar sayesinde hamile kaldım.

Canım benim vücudum çok sıcak olduğu için dışarsı soğuk geliyo üşüyorum. Bi baksana vücudun normalde sıcak mı? Benin eşim farketti normalde hep buz gibi olurum iki hamileliğimde de çok sıcaktım
Eşime sordum normal dedi :KK43: bilmiyorum belkide sadece Üşüyorumdur :KK43:

Bilemiyorum ki canım. Ben adetten günler öncr test yapmıştım 24 saat sonra çizgi çıkmıştı. Istersen yarın yap adete 1 gün kalmış oluyo çıkar
Geçmeden yapmak istemiyorum çünkü allah korusun kimyasal falan olursa öğrenmesem daha iyi :KK43: zaten psikolojim bayagi kötü öyle olursa daha da çökerim :KK43:

kimyasal gebelik tam olarak nedir
Canim kalitesiz bi embriyo oluşuyor fakat rahim duvarına tam tutunamadan adetle atılıyor. . Ama tabi azda olsa bhcg salgılayip pozitif görebiliyorsun testte.. onun için gününüz geçmeden test yapmayın diyorlar genelde..

yan
Canim kalitesiz bi embriyo oluşuyor fakat rahim duvarına tam tutunamadan adetle atılıyor. . Ama tabi azda olsa bhcg salgılayip pozitif görebiliyorsun testte.. onun için gününüz geçmeden test yapmayın diyorlar genelde..
kürtaja gerek kalmıyor mu

Selam kızlar ben yeniyim 3 senedir takip ediyordum bu siteyi kısmet bugunmus temmuz anneleri yazdım bu topige rastladım bende temmuz ayına talibim inşallah ..

X