- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
usuyen biri mi dedin bildiğin donuyorumKızlar hiç başka belirtileriniz yok mu yaa ben çok Üşüyorum ve sirtim agriyor bugun bata da iki gün kaldı sizce bu bi belirti midir
Canim bide ben marasta yaşıyorum sıcak bi şehirdir maras yani sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende donuyorum resmenusuyen biri mi dedin bildiğin donuyorum
yün kazak hırka giyiyor um ve kalorifer de açık ama tam isindim diyemem
Canım benim vücudum çok sıcak olduğu için dışarsı soğuk geliyo üşüyorum. Bi baksana vücudun normalde sıcak mı? Benin eşim farketti normalde hep buz gibi olurum iki hamileliğimde de çok sıcaktımKızlar hiç başka belirtileriniz yok mu yaa ben çok Üşüyorum ve sirtim agriyor bugun bata da iki gün kaldı sizce bu bi belirti midir
Test yapmaya devam et canım renk açıldığında yumurta çatlamış oluyo. Bugün yarın ilişki olsun çünkü spermler içerde 3gün canlı kalabiliyor. İlişkiden sonra da yastık koy altına, ayakları yukarı dik. Valla bunları konuşmaya insan utanıyo ama ben bunları buraya yazanlar sayesinde hamile kaldım.Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim
istanbul eşim nerdeyse tişörtle gezecek ben kutuplardayim sankiiiCanim bide ben marasta yaşıyorum sıcak bi şehirdir maras yani sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende donuyorum resmen
Eşime sordum normal dediCanım benim vücudum çok sıcak olduğu için dışarsı soğuk geliyo üşüyorum. Bi baksana vücudun normalde sıcak mı? Benin eşim farketti normalde hep buz gibi olurum iki hamileliğimde de çok sıcaktım
Aynen yaa kendimi eşimin yanında eskimo gibi hissediyorum :) o tişörtle corapsiz falan dolaşıyor :) ben kazak yün yelek falan :)istanbul eşim nerdeyse tişörtle gezecek ben kutuplardayim sankiii
Bilemiyorum ki canım. Ben adetten günler öncr test yapmıştım 24 saat sonra çizgi çıkmıştı. Istersen yarın yap adete 1 gün kalmış oluyo çıkarEşime sordum normal dedibilmiyorum belkide sadece Üşüyorumdur
Geçmeden yapmak istemiyorum çünkü allah korusun kimyasal falan olursa öğrenmesem daha iyiBilemiyorum ki canım. Ben adetten günler öncr test yapmıştım 24 saat sonra çizgi çıkmıştı. Istersen yarın yap adete 1 gün kalmış oluyo çıkar
yün çorabı da eklemeyi unuttumAynen yaa kendimi eşimin yanında eskimo gibi hissediyorum :) o tişörtle corapsiz falan dolaşıyor :) ben kazak yün yelek falan :)
kimyasal gebelik tam olarak nedirGeçmeden yapmak istemiyorum çünkü allah korusun kimyasal falan olursa öğrenmesem daha iyizaten psikolojim bayagi kötü öyle olursa daha da çökerim
Canim kalitesiz bi embriyo oluşuyor fakat rahim duvarına tam tutunamadan adetle atılıyor. . Ama tabi azda olsa bhcg salgılayip pozitif görebiliyorsun testte.. onun için gününüz geçmeden test yapmayın diyorlar genelde..kimyasal gebelik tam olarak nedir
kürtaja gerek kalmıyor muCanim kalitesiz bi embriyo oluşuyor fakat rahim duvarına tam tutunamadan adetle atılıyor. . Ama tabi azda olsa bhcg salgılayip pozitif görebiliyorsun testte.. onun için gününüz geçmeden test yapmayın diyorlar genelde..
Yok canım kendiliğinden dusuyoryan
kürtaja gerek kalmıyor mu
peki kimyasal gebelikten sonra beklemek gerekiyor muu belli bir süreYok canım kendiliğinden dusuyor
Canim bildiğim kadarı ile beklemeye gerek yok , önemli değil canim sorabilirsin bildiğim kadarı ile yardimci olmaya çalışırım :)peki kimyasal gebelikten sonra beklemek gerekiyor muu belli bir süre
çok soru sordum ama