- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
Ne kadar ayıp etmişlerOkadar iyi anlıyorum ki seni eşimin bi akrabası doğurdu gitmedim mevlutune neymiş çocuğu olmayan uğursuzluk getirirmis bende oyle kapadim kendimi eve asosyal oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ayıp etmişlerOkadar iyi anlıyorum ki seni eşimin bi akrabası doğurdu gitmedim mevlutune neymiş çocuğu olmayan uğursuzluk getirirmis bende oyle kapadim kendimi eve asosyal oldum
Ne kadar ayıp etmişler
Aynen canım bende panik olurum herhalde.. ben bir yıldır istiyorum klomen tedavisi gördüm 3 kere bu ay hsg çektirdim bu ay da olmazsa asilama yaptıracagiz inan bunları düşünmek bile yoruyor beni.. ben bişeyi bu kadar istediğimi ve bi yolda bu kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum..Imtihan dünyası ışte rabbim neyi çok istersem onlar imtihan ediyor beni .. Inşallah en kısa zamanda olur seninde benimde tüm isteyenlerin de bebeği. .
Bazen dusunuyorum da hamile kalsam dahada panik olurum ben okadar bekleyişten sonra biyere gidemem bisey yapamam bisey olur diye
Aynen canım bende panik olurum herhalde.. ben bir yıldır istiyorum klomen tedavisi gördüm 3 kere bu ay hsg çektirdim bu ay da olmazsa asilama yaptıracagiz inan bunları düşünmek bile yoruyor beni.. ben bişeyi bu kadar istediğimi ve bi yolda bu kadar çaba gösterdiğimi hatırlamıyorum..
Ben 2 yillik evliyim canım. . Benim eşim göründü şükür değerleri iyi onun.. canım bi yıllı bekleme görün derim doktora..Ben artık eşimden şüpheleniyorum acaba sperm sayisi mi düşük yada hareketsizlik mi var diye ayakları kaldır beline yastık köy diyorlar yapıyorum tık yok hergün ilişkiye girme 2 günde bir diyorlar yapıyorum yok yumurtlama günü diyorlar yapıyorum oda yok valla ne yapacağımı bende şaşırdım tedavi için 2 ay sonra diyolara bir yıl olunca acaba tuplerim falan mi kapalı anlamadım gitti canım .. sen nekadarlik evlisin ??
Ben 2 yillik evliyim canım. . Benim eşim göründü şükür değerleri iyi onun.. canım bi yıllı bekleme görün derim doktora..
Sorma yaa bende kilo aldım ve yüzümde sivilce çıkıp lekesi kalıyor stresten, zaten kendimi iyiden iyiye bıraktım ben 26 yaşındayım sen kaç yaşındasin canım..Normal doktora gidiyorum kadın doğuma ama tuplerini göremem kontrolde dedi bir yılı bekle yasin cok büyük değil beklemek daha faydalı dedi ama bu ay olmazsa esimide görürsem bende tuplerime baktircam .. evlendim bu sıkıntıdan 11 kilo aldım stresten
Sorma yaa bende kilo aldım ve yüzümde sivilce çıkıp lekesi kalıyor stresten, zaten kendimi iyiden iyiye bıraktım ben 26 yaşındayım sen kaç yaşındasin canım..
Ayy canım cidden çok gencmissin :) sıkma canını sen o kadar olur inşallah :) varya bugün aynısını anneme söyledim kendimi 50 hissediyorum diye :)O sıkıntı bende de var skar oldu yanaklarım hep oynuyorum bide ben de 20 yaşımdym :) gerçi artık skntidan 50 hissediyorum
Ayy canım cidden çok gencmissin :) sıkma canını sen o kadar olur inşallah :) varya bugün aynısını anneme söyledim kendimi 50 hissediyorum diye :)
Canim sigara da mani oluyordur bırak sigarayı bence.. duydum ama o çok cetrefilli bi iş yaa herkes ayrı bişey söylüyor. . Ben onun yerine zemzem suyuna meryem süresini okuyup eşimle kendime iciriyorum..Ha ha kalplerimiz bir olmuş bende anneme dedim 50 lik teyze gibiyim diye :) telefonda bugün ... ne bilim yaşım genç ama sknti oldu mu yaşı dinlemiyor sigara da çok içiyorum dahada artirdim sıkıntıdan hele geciktim 2 gün istahim açıldı sonradan tribe giriyorum siskoyumuyum diye :) meryem ana eli otu varmış sen onu duydun mu canım çocuk için ?
Canim sigara da mani oluyordur bırak sigarayı bence.. duydum ama o çok cetrefilli bi iş yaa herkes ayrı bişey söylüyor. . Ben onun yerine zemzem suyuna meryem süresini okuyup eşimle kendime iciriyorum..
canım o sigara öyle bir illet ki... çift çizgiyi görmeden bırakamıyor insan geçen sefer ben çift çizgiyi gördüğüm gün bıraktım 3.5 ay da içmedim düşükten sonra hastahaneden çıkar çıkmaz yaktım bitaneCanim sigara da mani oluyordur bırak sigarayı bence.. duydum ama o çok cetrefilli bi iş yaa herkes ayrı bişey söylüyor. . Ben onun yerine zemzem suyuna meryem süresini okuyup eşimle kendime iciriyorum..
kızlar elalemi öyle çok kafanıza takmayın ben de beş yıllık evliyim geçen yıla kadar bebek bile düşünmüyorduk ve Sonra denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama 14. haftada kaybettim eşimin akrabalarından bile tedaviyle mi oldu diye sorular duydum yani insanlar çiftlerin çocuk yapmama çocuk düşünmeme gibi bir durumları olabileceğini bile düşünmüyor. kaldı ki insanlar tedavi bile olsa sana açıklama yapmak zorunda değil ya da yapmıyorsa çocuğu olmadığı anlamına gelmiyor. tedavi mi gördün sorusu bence çok ayıp bişey. bunun dışında bebeğimi kaybettikten sonrada çok arkadaşım doğum yaptı gayet de gittim altınımı taktım hop hop hoplattım bebişleri de iyi niyetli de olsa minnacık bir kıskançlık hissetmedim yapımda yok zira nazara da çok inanırım minnakcık bebeklere ufacık da olsa gözüm değsin istemem. millet de ne düşünürse düşünsün
canım o sigara öyle bir illet ki... çift çizgiyi görmeden bırakamıyor insan geçen sefer ben çift çizgiyi gördüğüm gün bıraktım 3.5 ay da içmedim düşükten sonra hastahaneden çıkar çıkmaz yaktım bitane
aynı durumdayız canım yalnız benim şöyle oldu 26 sında uzayan akıntım oldu ama ovulasyon negatifti 27-28 ovulasyon negatif bügun epey koyu ama hala c çizgisi t çizgisi aynı koyulukta değil t biraz daha açık sanırım yarın kopkoyu olacak gibi yarını değerlendireceğim. ama siklusuma göre dün yumurtlama günüm olması gerekiyordu... o nedenle dünü de boş geçmedim ama ovulasyon negatifti dün...Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim
onlar gerçek dostun değiller o zaman canım... az olsun öz olsun benim dost sayım iki elimin parmağını geçmez. kendine layık olmayan insanları çıkar hayatından onlar sana destek olacaklarına sinirini bozuyorlar çünkü...Haklısın canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim tekrar nasip etsin ama insan bazen güçlü olamıyor çünkü hassas bi konu olduğu için bianda uzaklaşıyor herşeyden .. normalde bende arkadaşlarıma hamile olduklarını duyduğumda çok seviniyorum ama onlar bana aynı samimiyeti göstermiyorlar
onlar gerçek dostun değiller o zaman canım... az olsun öz olsun benim dost sayım iki elimin parmağını geçmez. kendine layık olmayan insanları çıkar hayatından onlar sana destek olacaklarına sinirini bozuyorlar çünkü...
içini ferah tut canım Allah karşına iyileri çıkartır merak etmeInsanları kötü gününde tanıyorsun ışte iyi gününde hepsi çevremde pir koşuyordu onlarda olup bende olmayan bişey olunca boşluğu hemen igneleyerek dolduruyor insanlar bende kimin ne olduğunu tanıdım artık ..