2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben de 1 Eylül de başladım kullanmaya.2 ay oldu...Benim ki FOLIC trio...Eczaneden aldım.Oglumda da onu kullanmıştım ... Çok iyi dediginiz folik asit var mı?
Canim bana doktor folidoce tavsiye etmisti.birkac arkadasim da ondan kullaniyo.ama merak etme hepsi ayni islevi goruyordur :)

5 mg çok yüksek doz ve ileride bebekte otizm görülme olasılığını arttırıyor. Bizim 400 Micro gram yani 0.4 mg olandan almamız lazım. Artı folik asit Tekbaşina bir ise yaramadığını için b12 ile beraber kullanılması lazım o da ikisi bir arada yada 3 ü bir arada haplarının almamız lazım teacher arkadaşımızın kullandığı gibi vitaminli olanlar gebelik için uygun asagida benim doktorum un konuyla ilgili videosu var bir izle istersen

canım sağolasın. ben bunu doktoruma sorucam en kısa zamanda. zaten ta ne zaman bana demişti hamile değilsen arada boşla folik asiti sürekli alma demişti ta ne zaman.

Canim benim doktorum da perinatolog yüksek doz folik asit otizm olasılığını artırdığını söyledi bununla ilgili videoları var internette Prof melih Atahan güven
Ya kafam karisti şimdi. Henüz folibol e başlamadım. Trio vardı onu içelim sonra folibol e geçerim dedim ki hala onu içiyorum henüz bitmedi haftaya biter. ama doktor da onu yazdiysa bana bi bildiği vardır herhalde diyorum.sonuçta doc olmuş ; )

Ya kafam karisti şimdi. Henüz folibol e başlamadım. Trio vardı onu içelim sonra folibol e geçerim dedim ki hala onu içiyorum henüz bitmedi haftaya biter. ama doktor da onu yazdiysa bana bi bildiği vardır herhalde diyorum.sonuçta doc olmuş ; )
Cnm sen bilirsin ama benim bildiğim özel durumdaki kisilere folbiol veriliyor yani önceden nöral tüp defektli çocuk doğuran kadinlara veriyorlar. FOLIC trio daha dogru bir tercih diye biliyorum. Ben de önceki gebeligimde folbiol kullanmıştım doktor yazmıştı bir allahın kulu da uyarma bu konuda sen bir araştır ama bu arada folik trio fln bişey mutlaka kullan

Cnm sen bilirsin ama benim bildiğim özel durumdaki kisilere folbiol veriliyor yani önceden nöral tüp defektli çocuk doğuran kadinlara veriyorlar. FOLIC trio daha dogru bir tercih diye biliyorum. Ben de önceki gebeligimde folbiol kullanmıştım doktor yazmıştı bir allahın kulu da uyarma bu konuda sen bir araştır ama bu arada folik trio fln bişey mutlaka kullan
canim Benim de özel durumum var zaten mol gebelik gecirdim.Teşekkürler bilgilendirmen için:)

canim Benim de özel durumum var zaten mol gebelik gecirdim.Teşekkürler bilgilendirmen için:)
Cnm biliyorum bahsetmiştin mol gebelik durumundan ama benim bildiğim kadarıyla mol gebelik yani üzüm gebeligi ile nöral tüp defekti farkli konular yani bunu araştırmanı tavsiye ederim. Nöral tüp defekti bebeğin omuriliğinin kapanmamasi sonucu sakat doğması durumu. Bu şekilde daha evvel sakat bebek doğuran kisilere folbiol veriyorlar. Sen gene de bir sor şansa birakma :)

Annisler naber? Benim hala belirtim yok sanırım buraya son yazislarim sizleri cok sevdim bugün icimden surekli aglamak geldi goguslerimi elleyip olmadığını düşündüm ama geç olsun güç olmasın dedim arada size bakarım yine olmaz mı hangi ay olirsa olsun gelir yazarim bazi arkadaslara çok isindim çünkü tabi kirmizi kartıda görürsem mutlaka yazarım ama bu sefer cok aglayacagim sanırım çünkü düşündükçe aglayasim geliyor birdahada hamis olmadan onceden gidip bir topige yazmam buda bana ders olsun gitmesi zor olacak belli en can alıcı noktada ne biliyor musunuz tüm gercekliklere ve kötü düşüncelere rağmen umud dimdik ayakta direniyor ve zaten benide ayakta bu tutuyor bir iki gun daha belkide diyebilmek için test bile bakmiyorum
Canım ya ınsallah kalırsa topıkte Allah tan umit kesılmez

Kızlar masallah cok hızlı ılerlemissınız dun kızlarımla gecırdım zamanımı hıc bakamadım bu arada dun kan testı verdım 3 de gel al dedı kadın gec geldım 5 de kapanmıs bılgısayardan ugrasıyorum bakmaya bakalım eminım hamıle olduma ama yınede tam emin olmak sart sadece bu gebelıgımde fazla agrım yok normal mı acaba mide bulantım cok fena saten bende cok dusuk yaptım agrı ve mide bulantısı kesıldımı gebelık bıttıgının farkına varıyodum agrının olmasına uzulsem mi sevinsem mi bılemedım neyse en gec sonucum yarın eve gelır

Hamileyim ama sıkıntı bulantım yok neden işte onu merak ediyorm bi sıkıntı yoktur inşallah
Canim mide bulantısı sadece etki hormon artışın normalse moralini bozup stres yapma :) yani söyle düşün herkesin vücut direnci farklıdır belki hormonun artışı senin vücudunda çok mide bulantısı yapmıyorum :) hani ağrı eşiği falan diyorlar yaa öyle düşün..

Slm kızlar allah nasip ederse ben de temmuz anne adayıyım bat a 3 gün var beta 60 çıktı inşallah allah tamamına erdirir hepimizin

Canim mide bulantısı sadece etki hormon artışın normalse moralini bozup stres yapma :) yani söyle düşün herkesin vücut direnci farklıdır belki hormonun artışı senin vücudunda çok mide bulantısı yapmıyorum :) hani ağrı eşiği falan diyorlar yaa öyle düşün..

Allah razı olsun içimi rahatlattınız annemde bana hamileyken mide bulantısı yokmuş ama abimlerde olmuş kafam karıştı çok şükür başka sıkıntım yok ☺️

X