2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Allah razı olsun içimi rahatlattınız annemde bana hamileyken mide bulantısı yokmuş ama abimlerde olmuş kafam karıştı çok şükür başka sıkıntım yok ☺️
bir kadının hamilelik belirtileri anneye benzer yaa hani acaba sizin bebeğiniz kız mı :) tabi saglıklı olsun herşeyden önce ama merak ettim şimdi :)

herkese merhabaaaa :)
bende temmuz annesi olmaya talibimmmm kısmetse...:)
mayıs annesi olacaktım ama kürtaj oldugum için ne yazık ki kısmet olmadı.. 16 ekimde kürtaj oldum doktorum korunmana gerek yok dediği için bende korunmadımm bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn göbüşümüz bebiş dolsunnn :) :anneadayı::KK200:

mayıs annesi olacaktım ama kürtaj oldugum için ne yazık ki kısmet olmadı.. 16 ekimde kürtaj oldum doktorum korunmana gerek yok dediği için bende korunmadımm bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn göbüşümüz bebiş dolsunnn :) :anneadayı::KK200:
geçmiş olsun canım,rabbim gönlüne göre versin..

Amiin.Gecmis olsun. Bu topikte çoğunluk ayni seyi yasamis ben de temmuzda kurtaj oldum. Hepimiz bir arada bulustuk sanki bu topikte Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah hayirlisiyla

Amiin.Gecmis olsun. Bu topikte çoğunluk ayni seyi yasamis ben de temmuzda kurtaj oldum. Hepimiz bir arada bulustuk sanki bu topikte Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah hayirlisiyla
sana da geçmiş olsun canım benim inşallah hep birlikte alırız mutlu haberi.. sen kürtajdan sonra korundun mu bi de ne zaman adet günün

İnşallah canım SağolTE="kucukmeleklerim, post: 43276030, member: 454586"]Canım ya ınsallah kalırsa topıkte Allah tan umit kesılmez[/QUOTE]
Insa

Kızlar masallah cok hızlı ılerlemissınız dun kızlarımla gecırdım zamanımı hıc bakamadım bu arada dun kan testı verdım 3 de gel al dedı kadın gec geldım 5 de kapanmıs bılgısayardan ugrasıyorum bakmaya bakalım eminım hamıle olduma ama yınede tam emin olmak sart sadece bu gebelıgımde fazla agrım yok normal mı acaba mide bulantım cok fena saten bende cok dusuk yaptım agrı ve mide bulantısı kesıldımı gebelık bıttıgının farkına varıyodum agrının olmasına uzulsem mi sevinsem mi bılemedım neyse en gec sonucum yarın eve gelır

Ama mide bulantın varmış bu da zaten en önemli belirti o yüzden ağrıyı takma bence kafana

bir kadının hamilelik belirtileri anneye benzer yaa hani acaba sizin bebeğiniz kız mı :) tabi saglıklı olsun herşeyden önce ama merak ettim şimdi :)

Gerçekten öyle olabilir mi sence benim annemin de kızlarda bulantısı olmamış erkekte olmuş şimdilik benim de bulantım yok inşallah anneme benzemişimdir de kızım olur :))

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Gerçekten öyle olabilir mi sence benim annemin de kızlarda bulantısı olmamış erkekte olmuş şimdilik benim de bulantım yok inşallah anneme benzemişimdir de kızım olur :))
Canim yani annemden biliyorum anneannemle benzerlik göstermiş onun :) mesela anneannem erkek çocuklarında üstüne görmüş annemde erkek kardeşimde üstüne gördü :) Ayy canım yaa kız çocuk çok güzel bi duygudur muhtemelen, bende çok istiyorum kızım olsun :KK43: insallah olur :) adı bile hazır yaa :KK43:

Kızlar birşey soracağım şu ovulasyon testi ile ilgili dün yaptığım test kopkoyu değildi ama dün yumurtanın bir tanesi çatladı hissettim zaten çalışma da oldu ama bugün yaptığım test kopkoyu çıktı fakat hiç uzayan akıntı ya da normal akıntı da yok neredeyse kuru bile diyebilirim şimdi bu durumda diğer yumurta yarın mı çatlar bilemedim yoksa bu koyu çizgiyi yakalamışken akıntıyı beklemesem mi bilemedim :KK43:

arkadaşlarıN da dediği gibi hamilelik kişiye özel benim düşük yaptığım hamilelikte midem bulaniyor du sonu malum. bi arkadasim bebeğini kucağına hiç mide bulantilari yaşamadan aldi. Demem o ki düşünmekle birsey olmuyor azıcık daha sabredip doktorumuza gideceğiz haberler ondan:KK54:

X