- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.581
İnsallah canim hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alirizanladım canım dr un dediklerini uygula canm güzel gebelikler dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alirizanladım canım dr un dediklerini uygula canm güzel gebelikler dilerim
Âmin tatlımİnsallah canim hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
çift çizgiyi yakaladıktan sonra sıkı çalışmışsınız. tutmuştur canım kaçırmamışsın. sen elinden geleni yapmışsın. kopkoyu çizgi olcak sonra test yapmaya devam et. çizginin rengi açılınca yumurta çatlamış oluyo.olur da bu ay olmazsa bir dahakine renk açılana kadar bak açıldığı gün de yapın.Mrb arkadaslar... umarim bende 9 gün sonra bu gruba dahil olabilirim bata 9 gün var. Pazar günü aksami ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. Pazar aksami pazartesi sabah ve aksam birde carsamba sabahi iliski oldu umarim tutturabilmisizdir bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalamadan 4 gun once hic iliski olmadi.. bu yuzden ovulasyon günümü kacirmista olabilir miyim cok merak ediyorum
Ovulasyon testinde pek bilgim yok. Ama cift cizgiden sonraki sabah renk siliklesti. Bak resmini atayimçift çizgiyi yakaladıktan sonra sıkı çalışmışsınız. tutmuştur canım kaçırmamışsın. sen elinden geleni yapmışsın. kopkoyu çizgi olcak sonra test yapmaya devam et. çizginin rengi açılınca yumurta çatlamış oluyo.olur da bu ay olmazsa bir dahakine renk açılana kadar bak açıldığı gün de yapın.
ben direkt son adet günümden hesapladım. internete gebelik haftası hesaplama diyo sat girerek hesapladım. ultrasonla sat arasında 3 gün var canım o çok normal. bi de çok küçük ya ölçerken 1mm eksik ölçse zaten 2 gün oynuyo ordan. 2 günde 1mm büyüyomuş kese. o yüzden çok takma.Bende dun doktora gittim kasik agrim coktu hala da gun icinde biraz gezinyim agrim oluyor dusuk tehlikesi vardir agrin varsa dinlen dedi birda ultrasona girdim bana 5+4 dediler ultrasona gore bende anlamadim korktum da acaba gelisim geriligi felan mi var adete gore 6+1 ilk beta yaptirdigimda yuksek cikmisti erken yumurtlama gibi gozukuyodu ultrasonda bi yanlislik olabilirmi acaba cnm sen nasil hesapladin
canım benim eğer hamile kalmazsan ovülasyon testleri hakkında tecrübeliler diye bi topik var orayı öneririm sana. her gün foto atarsın yorum yaparlar sana. benim arkadaşlarım da var orda. burası yeri değil ama kısaca anlatayım. belki bu sayede gelirsin aramıza (inşallah)Ovulasyon testinde pek bilgim yok. Ama cift cizgiden sonraki sabah renk siliklesti. Bak resmini atayim
yok canım öyle deme. ben o zaman öğrenmişim de pek inanmamıştım. topiktekiler de sağolsun hayal kırıklığı yaşamıyım diye hiç ümit vermediler. bat geçtikten sonra tekrar test yaptığımda anladım meğer adetten 4 gün önceki çizgi doğruymuş diye.ya o cizgi aninda cikti. ama dedigini yapicam umudum yok gibi pembe olsaydi belki az ümitlenirdim.. ne güzel herkez erkenden ögreniyo ya :) olunca tabi erkende cikar
Canim bence degerin olmasi gerektigi gibi.haftaya bebeginide goruceksin bak gor :)3000 cıkmıs cuma tekrar bakcak yoksa dıs gebelık
yok canım öyle deme. ben o zaman öğrenmişim de pek inanmamıştım. topiktekiler de sağolsun hayal kırıklığı yaşamıyım diye hiç ümit vermediler. bat geçtikten sonra tekrar test yaptığımda anladım meğer adetten 4 gün önceki çizgi doğruymuş diye.
Aaa bu güzel o zaman :) yarın miniğimin ilk resmini paylaşacağım sizlerle :)O kanamanın olması gerekmiyo,herkeste olmayabiliyo,benim ilk gebeliğimde olmadı..
ayy darısı hepimizin başına siz kaç haftalıksınız acabaGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
Normalde sata gore7+0 ama bugun ultrasona gore 6+6 gunluk dedi doktorumuz :)ayy darısı hepimizin başına siz kaç haftalıksınız acaba
Yaaa ne güzel canımmm gözlerim dolduuu :)) off Rabbim kucağına almayı da naip etsin :) Bende yarın görücemmGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
Aminn canim benimm insallah hepimize nasip olsun yavrularimiza saglikla kavusmakYaaa ne güzel canımmm gözlerim dolduuu :)) off Rabbim kucağına almayı da naip etsin :) Bende yarın görücemm
Bizim biraz daha büyümemiz lazım 4 haftalığız henüz darısı bize inşallah çok güzel bir duygu bilirimGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
O bahsetttiğin bahar hastanesimi dr olarak kime gideceksin canım bende bursadan.bebiişin hayırlı olsun bu arada.haftasonu ve mesai dışı 43 tl dicektim
maşallah canım darısı başımıza kaç haftaliksinzGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
slm cnm..senin de hayırlı olsunn :)..özelden msj attım sana..evt tahlil için bahar has. gitmiştimO bahsetttiğin bahar hastanesimi dr olarak kime gideceksin canım bende bursadan.bebiişin hayırlı olsun bu arada.