2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Mrb arkadaslar... umarim bende 9 gün sonra bu gruba dahil olabilirim :KK43: bata 9 gün var. Pazar günü aksami ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. Pazar aksami pazartesi sabah ve aksam birde carsamba sabahi iliski oldu umarim tutturabilmisizdir :KK43: bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde cift cizgiyi yakalamadan 4 gun once hic iliski olmadi.. bu yuzden ovulasyon günümü kacirmista olabilir miyim cok merak ediyorum :KK43:
çift çizgiyi yakaladıktan sonra sıkı çalışmışsınız. tutmuştur canım kaçırmamışsın. sen elinden geleni yapmışsın. kopkoyu çizgi olcak sonra test yapmaya devam et. çizginin rengi açılınca yumurta çatlamış oluyo.olur da bu ay olmazsa bir dahakine renk açılana kadar bak açıldığı gün de yapın.

çift çizgiyi yakaladıktan sonra sıkı çalışmışsınız. tutmuştur canım kaçırmamışsın. sen elinden geleni yapmışsın. kopkoyu çizgi olcak sonra test yapmaya devam et. çizginin rengi açılınca yumurta çatlamış oluyo.olur da bu ay olmazsa bir dahakine renk açılana kadar bak açıldığı gün de yapın.
Ovulasyon testinde pek bilgim yok. Ama cift cizgiden sonraki sabah renk siliklesti. Bak resmini atayim

Eklentiler

• 20151109_112708.jpg
    20151109_112708.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 50
Bende dun doktora gittim kasik agrim coktu hala da gun icinde biraz gezinyim agrim oluyor dusuk tehlikesi vardir agrin varsa dinlen dedi birda ultrasona girdim bana 5+4 dediler ultrasona gore bende anlamadim korktum da acaba gelisim geriligi felan mi var adete gore 6+1 ilk beta yaptirdigimda yuksek cikmisti erken yumurtlama gibi gozukuyodu ultrasonda bi yanlislik olabilirmi acaba cnm sen nasil hesapladin
ben direkt son adet günümden hesapladım. internete gebelik haftası hesaplama diyo sat girerek hesapladım. ultrasonla sat arasında 3 gün var canım o çok normal. bi de çok küçük ya ölçerken 1mm eksik ölçse zaten 2 gün oynuyo ordan. 2 günde 1mm büyüyomuş kese. o yüzden çok takma.

Ovulasyon testinde pek bilgim yok. Ama cift cizgiden sonraki sabah renk siliklesti. Bak resmini atayim
canım benim eğer hamile kalmazsan ovülasyon testleri hakkında tecrübeliler diye bi topik var orayı öneririm sana. her gün foto atarsın yorum yaparlar sana. benim arkadaşlarım da var orda. burası yeri değil ama kısaca anlatayım. belki bu sayede gelirsin aramıza (inşallah)
şimdi zaten ovülasyon testini sabah yapma. akşam yap. 2-3 saat sıvı alımını kes öyle yap. ve her akşam aynı saatlerde yapmaya çalış. testlerin fotoğrafını çekip karşılaştırırsın (testler bekleyince koyulaşıyor o yüzden fotodan bakmak daha iyi)
diyelim yaptın yaptın bi gün iyice koyu oldu o gün ilişki olsun. sonra teste devam et. testin rengi açılmaya başlayınca yumurtlamış oluyorsun.o gün mutlaka ilişki olsun. zaten adetin düzenliyse aşağı yukarı ovülasyon tarihin bellidir. uygulamalar var bunla ilgili. yumurtlamadan 3 gün önce başlayıp 2 gün arayla bi hafta ilişki önemli. ne kadar hurafe gibi gelse de ilişkiden sonra ayakları havaya dikip yarım saat beklemenin faydasını gördüm ben. çok uzattım canım kusura bakma. istersen özelden de yardımcı olurum.

ya o cizgi aninda cikti. ama dedigini yapicam umudum yok gibi pembe olsaydi belki az ümitlenirdim.. ne güzel herkez erkenden ögreniyo ya :) olunca tabi erkende cikar
yok canım öyle deme. ben o zaman öğrenmişim de pek inanmamıştım. topiktekiler de sağolsun hayal kırıklığı yaşamıyım diye hiç ümit vermediler. bat geçtikten sonra tekrar test yaptığımda anladım meğer adetten 4 gün önceki çizgi doğruymuş diye.

yok canım öyle deme. ben o zaman öğrenmişim de pek inanmamıştım. topiktekiler de sağolsun hayal kırıklığı yaşamıyım diye hiç ümit vermediler. bat geçtikten sonra tekrar test yaptığımda anladım meğer adetten 4 gün önceki çizgi doğruymuş diye.

evet ümitlenmemek iyi sonrasi hüsran oluyor.... bu ay iyi degerlendirdik diye ümidim cok vardi yavas yavas azaliyo hic bir belirtim yok sadece sürekli rahmimde yumurtaliklarimda vs. batmalar oluyor.. birde gögüslerim sanki agirlasmislarda arada yürürken eglirken sizliyo..ama onu adet öncesinede yora biliriz.. sen ilk kan tahlinini nezaman yaptirdin? ben yarin gitsem cikarmiki`? batim pazartesi

Anneler kaç kilo hamile kaldınız kilo olayı kafamı yoruyor kilo almak istemiyorum ilk gebeliğimin kilolarını çok zor verdim ve daha gecen hafta 62dim şimdi 64 çıkıyo annemlerdeydım biraz düzensiz yedim galiba

X