2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sağol cnm. zor bir dönem yaşayan bilir derler ya aynı öyle. ben bile düşükten sonra bir doğum yaptığım halde şu an hala tedirginim ya birşey olursa diye.sanırım bu duygu geçmeyecek.
Öyle oluyor insan ama kötü düşünmememye çalışmalıyız iyi düşünelim bende yaşadım 4 kez bu ilk benimde rabbim bunlara uzun ömürler versin

Kizlar hepinize gunaydin. Ben asilama ile hamile kaldim ve bebek olabilmesi icin 3 aydir kortizon kullaniyorum. 17 OH Progesyeronum yuksek oldugu icin. Dun doktor yine tahlil yapti degerlerin cok yuksek, kortizonu gunde 2 ye cikaralim dedi. Acaba bebege zarari olur mu cok korkuyorum. Internetten de baktim zararli falan demisler. Boyle bi durumda olan var mi?:110::KK31:

Kizlar hepinize gunaydin. Ben asilama ile hamile kaldim ve bebek olabilmesi icin 3 aydir kortizon kullaniyorum. 17 OH Progesyeronum yuksek oldugu icin. Dun doktor yine tahlil yapti degerlerin cok yuksek, kortizonu gunde 2 ye cikaralim dedi. Acaba bebege zarari olur mu cok korkuyorum. Internetten de baktim zararli falan demisler. Boyle bi durumda olan var mi?:110::KK31:
Bende aşılama oldum ama kortizon kullanmadım :KK43:

bilmiyorum ya ben korkuyorum canım acaba herkes vajinadanmı baktırıyo ben gerçi 2-3günde bir baktırmıştım sen nasıl yaptın canım yani ilk hcg kaçtayken baktı daha sonra bidaha nezaman baktı karındanda geç gözüküyor ya
Ben hcg baktırdım 5000 çıktı. Ondan 5 gün sonra gittim doktora 5+3 de. Yine de karından sadece kese göründü.

Kızlar ya halsizlik had safhada dün 8.30 da uyudum gece 12 gibi uyandım bi saat kadar gözüm açık yine uzaniyordum sonrq tekrar uyudum ve şimdi yatşam yine uyurum
kolumu kaldıracak halim yok acayip yorgun hissediyorum gören de ağır is yaptı sanacak

yani cuma en gec ögrenirsin adetin gelmezse? neden bekliyorsunki ? senin bat 15 kasimmi? yoksa 12. 13. kasimmi? kafam karisti k. bakma ya. benim pazartesi yani 16 kasim batim. ama cumadan gidicem doktora ama öncesinde idrar testi yapicam bakalim hayirlisi artik belirtilerin varmi?
Benim bat 18 kasım tahmini doğum tarihi nette bakınca 24 temmuz çıkıyo senin 16kasımsa 25 temmuz nasıl oluyo birimizinki yanlış ozaman gerçi en doğrusunu doktor söyliycekte 18i olduğu icin pazara kadar bekliycem 3gün kala çıkarmı bilmiyorum bende kasık ağrısı ve mide bulantısı var

Kızlar iyi geceler
Artık aranızda olamayacağım çünkü regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43:
Öyle düşünmeyin bu ay olmaz başka ay olur rabbim en doğru zamanı bilir hayırlısı olsun üzülmeyin

Günler sonunda bulantısız bir kahvaltı yapmanın keyfiyel günaydınlar Temmuz annelerii :)) yarın ilk doktor kontrolümüz var bizim çok heyecanlıyız. Fakat bir şeyde içimi kemiriyor. Rahime yerleştiğinde yerleşme kanaması oluyor ya benim hala gelmedi :KK43:

Benim bat 18 kasım tahmini doğum tarihi nette bakınca 24 temmuz çıkıyo senin 16kasımsa 25 temmuz nasıl oluyo birimizinki yanlış ozaman gerçi en doğrusunu doktor söyliycekte 18i olduğu icin pazara kadar bekliycem 3gün kala çıkarmı bilmiyorum bende kasık ağrısı ve mide bulantısı var

yumurtlama günümü tespitledigim icin günler fazla sasmiyo belki bir gün en fazla. benim yumurtlama günüm 2.11 bu durumda üstüne iki hafta ekliyorum otomatikmen ve 16.11 cikiyo. internetde arastirdim böylesi en dogrusu kadin doktoruma sordugumda o da aynen bunlari söyledi ama egerki yumurtlama gününü bilmiyorsan tabiki senin yaptigin yöntem dogru.

Günaydınlar herkese,
biz de yarın doktorcuyuz, bugün hemen geçsin bitsin istiyoruz :anneadayı:

dünden beri ara ara sol taraftan bir sancı giriyor geçiyor anlamadım gitti. Umarım bir sıkıntı yoktur.

ha birde bdt icin sunu söyleyebilirim egerki senin 28 günlük bir döngün yoksa o takvim pek bi ise yaramaz. en güzel yumurtlama gününden iki hafta geriye git onu sat olarak kabul et ozaman en güzel sekilde bdt cikiyor tabi birde doktorun söyleyecegide önemli.

Kızlar iyi geceler
Artık aranızda olamayacağım çünkü regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43:
Canım böyle konuşma nolur. Sen umut et çaba göster rabbim ne zaman verir bilinmez. Arkadaşım evlendi evlendikten sonra kardeşi doğdu şimdi kendi çocuğuyla kardeş gibi büyütüyo. O zaman abla olmak nasipmiş ona. Hiç umudunu kaybetmr ama çok da takma kafana. Bir gün mutlaka olur canım

X