- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.601
Normalde herseyi yiyen ben.simdi.hicbisey yiyemiyorum ya.ama zorluycam kendimi.Valla ben süt içiyorum kalsiyum a çok ihtiyacımız olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde herseyi yiyen ben.simdi.hicbisey yiyemiyorum ya.ama zorluycam kendimi.Valla ben süt içiyorum kalsiyum a çok ihtiyacımız olucak
Ben kızıma 56 kg hamile kaldım şimdi 54 ile hamile kaldım canım. Dikkat et gereksiz beslenme faydali olmayan şeyleri yeme boş kilo olur onlar.Anneler kaç kilo hamile kaldınız kilo olayı kafamı yoruyor kilo almak istemiyorum ilk gebeliğimin kilolarını çok zor verdim ve daha gecen hafta 62dim şimdi 64 çıkıyo annemlerdeydım biraz düzensiz yedim galiba
canım bak bu benim adetime 7 gün varken yaptığım testler ilk olanda hiçbirşey yok ama ben görüyordum ve ınandım bekledim sonuç hamileyimevet ümitlenmemek iyi sonrasi hüsran oluyor.... bu ay iyi degerlendirdik diye ümidim cok vardi yavas yavas azaliyo hic bir belirtim yok sadece sürekli rahmimde yumurtaliklarimda vs. batmalar oluyor.. birde gögüslerim sanki agirlasmislarda arada yürürken eglirken sizliyo..ama onu adet öncesinede yora biliriz.. sen ilk kan tahlinini nezaman yaptirdin? ben yarin gitsem cikarmiki`? batim pazartesi
ilk gebeliğim şuan 50 kiloyum neler bekliyor beni bilmiyorumAnneler kaç kilo hamile kaldınız kilo olayı kafamı yoruyor kilo almak istemiyorum ilk gebeliğimin kilolarını çok zor verdim ve daha gecen hafta 62dim şimdi 64 çıkıyo annemlerdeydım biraz düzensiz yedim galiba
Evet ya ekmek yemiyorum tam olarak diyet yapamasamda dikkat etmem lazımBen kızıma 56 kg hamile kaldım şimdi 54 ile hamile kaldım canım. Dikkat et gereksiz beslenme faydali olmayan şeyleri yeme boş kilo olur onlar.
bata 4 gün kalmış kan tahlilinde çıkar varsa ama atıyorum 20 çıkar 15 çıkar. bu sefer diyeceksin ki benim değerin çok düşük ya kimyasalsa ya yükselmezse falan filan. bence bekle. ben ilk hamileliğimde adet 4 gün geçince ilk testi yaptırmıştım 150 çıkmıştı. bu sefer 4 gün geçince idrar testi yaptım ondan da en az bi hafta sonra kana gittim 2000 çıktı. batmalar ve göğüs ağrısı hamileliğin en yaygın belirtisi. sık idrar var mıevet ümitlenmemek iyi sonrasi hüsran oluyor.... bu ay iyi degerlendirdik diye ümidim cok vardi yavas yavas azaliyo hic bir belirtim yok sadece sürekli rahmimde yumurtaliklarimda vs. batmalar oluyor.. birde gögüslerim sanki agirlasmislarda arada yürürken eglirken sizliyo..ama onu adet öncesinede yora biliriz.. sen ilk kan tahlinini nezaman yaptirdin? ben yarin gitsem cikarmiki`? batim pazartesi
Çok kilo alan bi yapın yoksa çok akmazsın alsanda kolay verırsın benim bünye kilo almaya müsait ve çok zor veriyorumilk gebeliğim şuan 50 kiloyum neler bekliyor beni bilmiyorum
maaşallah darısı başımıza ultrason baya net gösteriyomuş. benim doktorun ultrasonu çok eski. kendi bile zor görüyoGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
işlh canım yok kilo sıkıntısı hiç yaşamadım şimdiye kadar ama heycanla bekliyorum bakalım beni neler bekliyor :)Çok kilo alan bi yapın yoksa çok akmazsın alsanda kolay verırsın benim bünye kilo almaya müsait ve çok zor veriyorum
Anneler kaç kilo hamile kaldınız kilo olayı kafamı yoruyor kilo almak istemiyorum ilk gebeliğimin kilolarını çok zor verdim ve daha gecen hafta 62dim şimdi 64 çıkıyo annemlerdeydım biraz düzensiz yedim galiba
O batmalar bende hamilelik belirtisi oluyor hatta hamile kaldığım ertesi günü kasıklarım ağrıyo ve bir hafta sürüyor ve idrar testlerimde gunum geçince bile çıkmadı dört gün sonra çıktı o da sabah yaptım testı uyanır uyanmaz ve silik çizgiyi gördüm seni umutlandırmak istemem ama günün gecene kadar bekle test yapma moralini bozma bencebata 4 gün kalmış kan tahlilinde çıkar varsa ama atıyorum 20 çıkar 15 çıkar. bu sefer diyeceksin ki benim değerin çok düşük ya kimyasalsa ya yükselmezse falan filan. bence bekle. ben ilk hamileliğimde adet 4 gün geçince ilk testi yaptırmıştım 150 çıkmıştı. bu sefer 4 gün geçince idrar testi yaptım ondan da en az bi hafta sonra kana gittim 2000 çıktı. batmalar ve göğüs ağrısı hamileliğin en yaygın belirtisi. sık idrar var mı
ayyy çok nett belli yaa kaç haftalık şuan son sat ne?bende gitçem erken die gitmiyorumGunaydin kizlarr biz bugun bebegimizi gorduk kalbini dinledik bu da resmimiz teyzeler
iki gün sonra tekrarlayıp daha sonra doktora gitmeni tavsiye ederim benimde öyleydi tekrarladım 70 e yaklaştı öyle gittim gebelik var dedi iki testinide alıp öyle git canım hayırlı olsun şimdidenKizlarrrr ilk kez beta hcg yaptirdim 35.728 cikti. Cok heyecanliyim...
Insallah hersey yolundadir. Ben en kisa surede doktora gideyim
ben direkt son adet günümden hesapladım. internete gebelik haftası hesaplama diyo sat girerek hesapladım. ultrasonla sat arasında 3 gün var canım o çok normal. bi de çok küçük ya ölçerken 1mm eksik ölçse zaten 2 gün oynuyo ordan. 2 günde 1mm büyüyomuş kese. o yüzden çok takma.
İnşallah canım inşallah dıl gebelıge daır kanamam yok agrım yok bu karı bıye boule dedı bılmıyom belkı gec döllenme olmustr Allahım inşallah ıyı sonuc alırımCanim bence degerin olmasi gerektigi gibi.haftaya bebeginide goruceksin bak gor :)
ayy çok güzel ya darısı başımıza. benim randevuma 9 gün kaldı dua et bana nolurKızlar dün bebeğimizin kap atışlarını duyduk :) o kadar duygulandım ki anlatamam , eşim ve ben donduk kaldık :))