2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayy çok güzel ya darısı başımıza. benim randevuma 9 gün kaldı dua et bana nolur

İnşallah Allah gönlüne göre verir :) Daha önce bahsetmiştim benimki süpriz ve ertesi günü hapı kullanmama rağmen (2 defa) oluşan bir gebelik. Bu yüzden o kadar korkuyordum ki bir sorun olacak diye , ama Allah'a şükür şimdilik bir sıkıntı yok , darısı tüm isteyenlerin başına :)

Benim kese görülmedi canım suan saf gbı bişeyim yani deger 3000 cıkmıs bu kadar beklemıyodm yarın tekrar gidicem inşallah görünür de dış gebelik demez :KK43:
canım cuma 500 çıktıysa pazar 1000 salı 2000 çarşamba 3000 çıkması çok normal ve düzgün bi artış. neden stres yaptın ki böyle?

Dün aksam gittm karından baktı
o doktoru gönder bana zaten asabiyim dalayım ben ona :KK70:
hcg 5000 olmadan karından görülmesi imkansız canım. şimdi çok küçük daha. dış gebelikmiş kendisi dış doktor asıl. sonraki gidişte kesin görülür. sen doktoru biraz incele içine sinmezse değiştir canım.

Selam kizlar. Biz dun kontrole gittik ama kese belli belirsizdi daha cok minik bisey diyemeyecegim dedi tekrar hcg ve rutin kan tahlillerini istedi pazar gun yaptirdigim 303 cikmisti dun yaptirdigim 1215 cikmis sabah telefonla gorstk doktorumla. Artis cok cok iyi 3 gunde 4 kat artmis yolunda hersey onumuzdeki hafta ne zaman istersen gel keseyi gorelim dedi bende cuma falan gideyim diyorum kalp atidinida duyariz insallah. Ayrica bas agrisi bende de cok oluyir nerdeyse iki gune bir deli gibi agriyor. Konya medicanaya gittim ben kan tahlilini pazar yaptirdigik icin 61 tl vermistim. Muayene 75 tl dunki tahliller icinde ayrica 28 tl odedim. Ayrica yerlesme kanamasi bende de olmadi. 24 yasindayim kizima 60la hamile kaldim 83le dogum yaptim ve 1 sene 75te takili kaldim son bir senede 65 e dustum bu hamileligimede 65le basladim bakalim ilki gibi dombili olmam. Boyum uzun allahtan ordan kurtariyirum:) Hepsini okudum cok vardi yazacagim ama unuttum

Benim kese görülmedi canım suan saf gbı bişeyim yani deger 3000 cıkmıs bu kadar beklemıyodm yarın tekrar gidicem inşallah görünür de dış gebelik demez :KK43:
Canim benim dün 7500 de karından gorunmedi alttan baktı. Bünyeye hire degisiyor

Anneler kaç kilo hamile kaldınız kilo olayı kafamı yoruyor kilo almak istemiyorum ilk gebeliğimin kilolarını çok zor verdim ve daha gecen hafta 62dim şimdi 64 çıkıyo annemlerdeydım biraz düzensiz yedim galiba
ben 55 başladım canım, şu an 55,5. henüz ultrasonda görmediğim için ikiz olma ihtimaline karşı özellikle dikkat ediyorum kiloya, boyum 157 ikiz olursa bir de kilo alırsam son ay vinçle taşımaları gerekir beni :KK70:

Kizlar ya tuhaf tuhaf meraklar sariyo beni:KK9:..anlatin bakim.yaslar kac.kacinci gebelik.nasil geciyor.:p:KK68:
benim yaş 27, ilk gebeliğim kimyasaldı düşükle sonuçlandı, bu ikinci. İlk bebişimiz olacak :emir_bebek:
ara ara hafif ağrılarım oluyor, sürekli uykum ve çişim var, göğüslerim acıyor bi de bugün biraz biraz baş dönmesi başladı. Bulantım yok çok şükür. :nazar:

o doktoru gönder bana zaten asabiyim dalayım ben ona :KK70:
hcg 5000 olmadan karından görülmesi imkansız canım. şimdi çok küçük daha. dış gebelikmiş kendisi dış doktor asıl. sonraki gidişte kesin görülür. sen doktoru biraz incele içine sinmezse değiştir canım.
Valla gönderim canım gep birlkye dalalım :) benm doktor degıl zaten eşimin kardeşi orda calısıyo dıye gttım bakmak için bısey bıldıgı yok :)

Selam kizlar. Biz dun kontrole gittik ama kese belli belirsizdi daha cok minik bisey diyemeyecegim dedi tekrar hcg ve rutin kan tahlillerini istedi pazar gun yaptirdigim 303 cikmisti dun yaptirdigim 1215 cikmis sabah telefonla gorstk doktorumla. Artis cok cok iyi 3 gunde 4 kat artmis yolunda hersey onumuzdeki hafta ne zaman istersen gel keseyi gorelim dedi bende cuma falan gideyim diyorum kalp atidinida duyariz insallah. Ayrica bas agrisi bende de cok oluyir nerdeyse iki gune bir deli gibi agriyor. Konya medicanaya gittim ben kan tahlilini pazar yaptirdigik icin 61 tl vermistim. Muayene 75 tl dunki tahliller icinde ayrica 28 tl odedim. Ayrica yerlesme kanamasi bende de olmadi. 24 yasindayim kizima 60la hamile kaldim 83le dogum yaptim ve 1 sene 75te takili kaldim son bir senede 65 e dustum bu hamileligimede 65le basladim bakalim ilki gibi dombili olmam. Boyum uzun allahtan ordan kurtariyirum:) Hepsini okudum cok vardi yazacagim ama unuttum
Hayırlı olsum canım 7. Haftadan önce kalp atışı görünmüyomuş diye biliyorum ona göre git. Bide bende de özellikle bugün çok başağrısı var neler yapıyorsun başağrısını geçirmek için?

X