- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.501
bursa :))o nasıl bi saçmalık ya bizim burda hafta sonu normalde daha pahalı 50 tl filan sen hangi şehirdeydin kuzum merakettim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursa :))o nasıl bi saçmalık ya bizim burda hafta sonu normalde daha pahalı 50 tl filan sen hangi şehirdeydin kuzum merakettim :)
ondan tiksindiğimde yokda adam gece yokluğu uykumda korkuyorum vallaAlemsin neslii valla bize doktor yarin iliski serbest desede bi sure olacagini sanmiyorum.herseyden tiksinti meselesi
bune be istanbul bile ucuzzbursa :))
kızlar toplaşın buraya gelin burda yaptırın tahlillerinizi muayenenizi bak burası sudan ucuz gelin kızÇok iyimis ben 150 muayneye veriyodum öğreneceğim zamannki teste yüz verdim
Ama degistircem doktoru medicana ya gidicem inşallah iyidir
kızlar toplaşın buraya gelin burda yaptırın tahlillerinizi muayenenizi bak burası sudan ucuz gelin kız
kimliğini bırakır çıkarsın burda ucuz vallaMedical parka gidiyodum kız orası çok pahalı yaptiklari da aynı şey gerçi . Ama daha tövbe gitmem .. Yarın başka testlerde isticekler ozaman hiç çıkamam ordan medicana ya gidicem daha önce gitmisligi olan varmi
kimliğini bırakır çıkarsın burda ucuz valla
Düzenli değil hastalığın ama 9 eylül canımSon adet tarihin ne canım?
Merhaba hosbulduk yaş 33 istanbul. Sat.02.10.2015 tdt. 08.07.2016 teşekkür ederimhoşgeldin canım.hayırlı olsun. yaşın, yaşadığın şehir, son adet tarihin ve tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim hemen.
Nerdeki medicana canim ?Medical parka gidiyodum kız orası çok pahalı yaptiklari da aynı şey gerçi . Ama daha tövbe gitmem .. Yarın başka testlerde isticekler ozaman hiç çıkamam ordan medicana ya gidicem daha önce gitmisligi olan varmi
9 eylülde ise 9 haftalık olması lazım sen ultrason da bebeğini gördün mü canımDüzenli değil hastalığın ama 9 eylül canım
Nerdeki medicana canim ?
Evet bende ordaki medicanayi biliyorum sadece :) esim orda varikosel ameliyati oldu.guzel bi hastane.gorumcemde orda dogum yapmisti ama doktoru falan hatirlayamadim memnun kalmisti o daHanedardaki daha yakın bana yaylada oturuyorum
Bebeği gördüm kalp atışlarını dışa veremedi ama ultrasyondan gösterdi başlamış kalp atışı lakin doktor bhcg değerine gore 6 veya 7 haftalik dedi9 eylülde ise 9 haftalık olması lazım sen ultrason da bebeğini gördün mü canım