- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.301
Ya benim yengem var sigara içiyor abi kadın 3 tane doğum yaptı 3 ündede içmedi yabenim de başıma vuruyor..içimm nasıl istiyor tövbe tövbe.dün marketten en hafif sigara hangisiyse ondan istedim zifiri katranı 1 olan bir sigara geldi.ama içime de çekmeye korkuyorum.tüm gün 3 tane yaktım içime de çekemeden yarım attım gitti.feciii durumdayım.oğlumda anında kesmiştim ben yaa(
Ya 13. Gun bugün ilişkiden aslında ama ondan mi böyle acaba bilemedim bende Kafamda deli sorular kızı.mda daha rahatım çünkü 5 haftalik ogrenmistim şimdi 3 hafta 3 günlük öğrendim gecmio zaman erken öğrenmek iyi deilmis
ben de tahlile gideceğim bugün hayırlısı inşş..yine heyecan yaa...Kızlar herkese günaydın :) biz bugun yine tahlile gidicez bakalım değerimiz artmış mı ne alemde onu görücez :) heycan yaptım sabah sabah eşimi işe gönderdikten sonra evdeki gebelik testinden yaptım biraz daha koyu sanki :)
evt cnm ben tüketiyorumBebek için endişelenme o nasıl olsa senin depoladığın vitaminleri alır 3 aydan snr mide bulantısı geçiyo o zmn rahat rahat yersin benim merakım hergün süt içebiliyo musunuz ceviz badem kuru kayısı yiyomusunuz
yok canım henüz gidemedim, randevum cuma sabahına, öğrenince yazarım hemen zaten :) heyecan içerisinde bekliyoruz.Cnm sen gittinmi doktora ikizmiymis bebisler ogrendinmi
İdrarda öğrendim canım silik çizgi çıktı ertesi sabah yaptım net ciGi çıktı kan testi yaptım ordada çıktı .Değerim iyimi ya bana düşük gibi geldi bugün tam 4 hafta oldukcanim sen ilk kandami ögrendin yoksa evde kendi yaptigin test demi ögrendin? baya erken cünki ayrica degerlerinde cok ii okudugum kadariyla masallah
Senin kan değerin kaç çıktı canimcanim sen ilk kandami ögrendin yoksa evde kendi yaptigin test demi ögrendin? baya erken cünki ayrica degerlerinde cok ii okudugum kadariyla masallah
oooh iyi olmuş. aslında gerçekten akıllılık yapmışsın anneyle kayınvalide senden yana oldu mu sırtın yere gelmez. benim annemle evler yakın ama o da çalıştığı için kıyamıyorum pek bişey yapamıyo zaten. kayınvalide başka şehirde ama Allah razı olsun ordan yetişiyo gelen gidenle reçeller pekmezler gönderiyo. nane maydonoz kurutmuş hemen attı çantama. sağolsun onun vakti de var bol bol uğraşıyo. inşallah aranız hep iyi olur da sefasını sürersin.Tombikim :) akıllılık yaptım aldığım eve annem 150 metre kayın validem 200 metre :) napıyım :) zaten biraz kıymetli ılur gibime geliyor 6 sene sonra oldupundan :) kayınvalidem tamam oğlum hallederim ben haftada iki gün bendesiniz dedi valla allah razı olsun
Ben kahve içmeye korkuyorum zararı olur bebisime diye içme sigara nolur günah ona yaYa benim yengem var sigara içiyor abi kadın 3 tane doğum yaptı 3 ündede içmedi yaaama sorsan b..tiryaki derkeler ya sinirimi bozuyo iradem sağlam benim dio
adet gecikmesinin kaçıncı gününde o değer çıktı cnm?günaydın;
dün bahsetmiştim dra gittim kese görünmemişti. kan testi yaptırdık akşam üzeri tekrar dr a gittik. Değerim 182 çıktı. Dr sat ile beta değeri uyuşmuyor dedi. sanırım geç yumurtlayıp geç hamile kalmışsınız dedi. yarın ve cumartesi tekrar kan testi yapıp gebelikten emin olabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Folibol verdi kullanmam için.
canım sonucun çıkar çıkmaz yaz. hayırlısı olsun inşallahben de tahlile gideceğim bugün hayırlısı inşş..yine heyecan yaa...
günaydın canım. sen içini ferah tut. ovülasyon testi falan yapmış mıydın? ne kadar geç yumurtladın acaba?günaydın;
dün bahsetmiştim dra gittim kese görünmemişti. kan testi yaptırdık akşam üzeri tekrar dr a gittik. Değerim 182 çıktı. Dr sat ile beta değeri uyuşmuyor dedi. sanırım geç yumurtlayıp geç hamile kalmışsınız dedi. yarın ve cumartesi tekrar kan testi yapıp gebelikten emin olabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Folibol verdi kullanmam için.
günaydın canım. sen içini ferah tut. ovülasyon testi falan yapmış mıydın? ne kadar geç yumurtladın acaba?
bir hafta sonrası geçen salı adet olmam lazımdı dün kan tetsi yapıldı. İdrar gebelik testinde cuma akşamı silik çıkmıştı.adet gecikmesinin kaçıncı gününde o değer çıktı cnm?
var canım var şuan zaten çıkmaz olsada geç yumurtlamadan 18-19 pik yaptı 20.gün silikleşti bugün 25.günüm dahaCanım hemen telaş etme bat ına var dimi daha
canım 5 haftalıksın değer 182 çok düşük değil. doktorun biraz evhamlı galiba. herkesin aynı olmaz ki yani.ovulasyon testi yapmadım. Normalde battan sonra 1 hafta geçti üzerine
bir hafta sonrası geçen salı adet olmam lazımdı dün kan tetsi yapıldı. İdrar gebelik testinde cuma akşamı silik çıkmıştı.
canım 5 haftalıksın değer 182 çok düşük değil. doktorun biraz evhamlı galiba. herkesin aynı olmaz ki yani.