2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya benim yengem var sigara içiyor abi kadın 3 tane doğum yaptı 3 ündede içmedi ya aama sorsan b..tiryaki derkeler ya sinirimi bozuyo iradem sağlam benim dio

canim sen ilk kandami ögrendin yoksa evde kendi yaptigin test demi ögrendin? baya erken cünki ayrica degerlerinde cok ii okudugum kadariyla masallah

ben de tahlile gideceğim bugün hayırlısı inşş..yine heyecan yaa...

günaydın;
dün bahsetmiştim dra gittim kese görünmemişti. kan testi yaptırdık akşam üzeri tekrar dr a gittik. Değerim 182 çıktı. Dr sat ile beta değeri uyuşmuyor dedi. sanırım geç yumurtlayıp geç hamile kalmışsınız dedi. yarın ve cumartesi tekrar kan testi yapıp gebelikten emin olabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Folibol verdi kullanmam için.

canim sen ilk kandami ögrendin yoksa evde kendi yaptigin test demi ögrendin? baya erken cünki ayrica degerlerinde cok ii okudugum kadariyla masallah
İdrarda öğrendim canım silik çizgi çıktı ertesi sabah yaptım net ciGi çıktı kan testi yaptım ordada çıktı .Değerim iyimi ya bana düşük gibi geldi bugün tam 4 hafta olduk

oooh iyi olmuş. aslında gerçekten akıllılık yapmışsın anneyle kayınvalide senden yana oldu mu sırtın yere gelmez. benim annemle evler yakın ama o da çalıştığı için kıyamıyorum pek bişey yapamıyo zaten. kayınvalide başka şehirde ama Allah razı olsun ordan yetişiyo gelen gidenle reçeller pekmezler gönderiyo. nane maydonoz kurutmuş hemen attı çantama. sağolsun onun vakti de var bol bol uğraşıyo. inşallah aranız hep iyi olur da sefasını sürersin.

Ya benim yengem var sigara içiyor abi kadın 3 tane doğum yaptı 3 ündede içmedi ya aama sorsan b..tiryaki derkeler ya sinirimi bozuyo iradem sağlam benim dio
Ben kahve içmeye korkuyorum zararı olur bebisime diye içme sigara nolur günah ona ya

adet gecikmesinin kaçıncı gününde o değer çıktı cnm?

günaydın canım. sen içini ferah tut. ovülasyon testi falan yapmış mıydın? ne kadar geç yumurtladın acaba?

günaydın canım. sen içini ferah tut. ovülasyon testi falan yapmış mıydın? ne kadar geç yumurtladın acaba?

ovulasyon testi yapmadım. Normalde battan sonra 1 hafta geçti üzerine

adet gecikmesinin kaçıncı gününde o değer çıktı cnm?
bir hafta sonrası geçen salı adet olmam lazımdı dün kan tetsi yapıldı. İdrar gebelik testinde cuma akşamı silik çıkmıştı.

Öldüm baş ağrısından bu nasıl Ağrıişe de gidemedim sabah acilde Ağrı kesici serum Yaptılarkızlar bu haftalarda baş ağrısı normal mi

ovulasyon testi yapmadım. Normalde battan sonra 1 hafta geçti üzerine

bir hafta sonrası geçen salı adet olmam lazımdı dün kan tetsi yapıldı. İdrar gebelik testinde cuma akşamı silik çıkmıştı.
canım 5 haftalıksın değer 182 çok düşük değil. doktorun biraz evhamlı galiba. herkesin aynı olmaz ki yani.

canım 5 haftalıksın değer 182 çok düşük değil. doktorun biraz evhamlı galiba. herkesin aynı olmaz ki yani.

yok dr evhamlı değil sadece net bilgi vermek istiyor 4 ekim sat olunca bu değer daha yüksek olması gerekirdi.
o yüzden sanırım 2 kere daha kan testi yapacak.
Açıkçası o da öyle söyledi geç döllenme çok rastlanan bir durummuş.

Folikasit ilk oğlumda kullanamamıştım hap içmek zor geliyor diye.
5 yılda folikait evrim geçirmiş ufacık birşey olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…