- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.281
Günaydın güzel anneler BİZ KAHVALTİMİZİ Artik 3 KİŞİ YAPİORUZ Kizim ben bebisim ne gusel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben erken gebelik testi yaptım adetim 2 gün geçince onda bile çıkmadıGünaydın sevgili hamişler
Dün yapılan ısrarlardan ötürü test yaptım
Ve sonuç hüsran sonuç negatif adete iki gün var olsa çıkardı
ben hergün en az 2 ceviz, 10-15 badem yiyorumBebek için endişelenme o nasıl olsa senin depoladığın vitaminleri alır 3 aydan snr mide bulantısı geçiyo o zmn rahat rahat yersin benim merakım hergün süt içebiliyo musunuz ceviz badem kuru kayısı yiyomusunuz
Ben bir önceki gebeliğimde 3-4 gün geçtikten sonra yapmıştım çıkmamıştı, kanda görmüştük. senin daha bat bile gelmemiş, bence üzülme, 2 gün daha bekle sonra kandan baktırGünaydın sevgili hamişler
Dün yapılan ısrarlardan ötürü test yaptım
Ve sonuç hüsran sonuç negatif adete iki gün var olsa çıkardı
Ne mutlu size bizde minik mucizemle hastaneye geldik deperimiz artmışmı ona bakıcaz :) tırrrrsssıııyyyoooorummmGünaydın güzel anneler BİZ KAHVALTİMİZİ Artik 3 KİŞİ YAPİORUZ Kizim ben bebisim ne gusel
Bağımlılık yapıyo :) ben sabah yataktan kalmadan önce buraya bakıyorum sonra kalkıyorum :)gunaydin kizlarrr yarın doctor zamaniiiiii
inşallah acil bi işi çıkmaz
ben her boşluk buldugumda tenef üste kimi zaman yemekte bile bakıyorum buraya
bildiğin bağımlıyim artikk
Ne mutlu size bizde minik mucizemle hastaneye geldik deperimiz artmışmı ona bakıcaz :) tırrrrsssıııyyyoooorummm
İnşallah bizde 31. Günümüzdeyim rabbim geri kalan zamanlarımızıda sağlıkla geçirmeyi nasip etsin :)Günaydın anneler bugün tam 40 günlük olduk:)) 5+5 yani. 240. günü de sağlıkla görürüz inşallah
Kız tırsıyorum ya bi bebeğimizi görelim kesemizi görelim ondan sonra koyucam :)Inşallah katlanarak artmıştır canım hamilelik takvimi yapsana kac haftalik olduğunu görmüş oluruz
Ben her sabah kahvaltı ederken şimdi edemiyorum midem bulanıyor
Valla koydum peyniri ekmek arasına öyle yedim kussanda köpürsende ye nesli dedimEvet hic canim istemio bide yumurta felan peynir yememiz lazim nasil yiycez hic bilmiorum
Valla koydum peyniri ekmek arasına öyle yedim kussanda köpürsende ye nesli dedim
Ben bir önceki gebeliğimde 3-4 gün geçtikten sonra yapmıştım çıkmamıştı, kanda görmüştük. senin daha bat bile gelmemiş, bence üzülme, 2 gün daha bekle sonra kandan baktır
AMİİİİNNNNN !İnşallah bizde 31. Günümüzdeyim rabbim geri kalan zamanlarımızıda sağlıkla geçirmeyi nasip etsin :)
Veriri belki ama balığın kendisini ye bence eşim dün akşam kayınvalideme dedi anne bşz çalışıyoruz baba söylede balık aldın pişirin bizde yemeye geliriz aldam eve gitsem nesliye kokar şimdi dedi sen pişir sana gelelim dediHehe iyi yapmissin cnm en kötüsüde haftada iki defa balik diyolar onu hiccc gozum gormesin su ara doktordan balik yagi istesem verirmi acaba
Oooh kayınvalide hem balık pişirsin hem evi koksun nesli gelsin yesin kaçsın iyiymiş valla. benim kayınvalide uzakta. ama bizim burda güzel balıkçılar var evde yapmıyoz dışarda yiyoz haftada iki gün.Veriri belki ama balığın kendisini ye bence eşim dün akşam kayınvalideme dedi anne bşz çalışıyoruz baba söylede balık aldın pişirin bizde yemeye geliriz aldam eve gitsem nesliye kokar şimdi dedi sen pişir sana gelelim dedi
Tombikim :) akıllılık yaptım aldığım eve annem 150 metre kayın validem 200 metre :) napıyım :) zaten biraz kıymetli ılur gibime geliyor 6 sene sonra oldupundan :) kayınvalidem tamam oğlum hallederim ben haftada iki gün bendesiniz dedi valla allah razı olsunOooh kayınvalide hem balık pişirsin hem evi koksun nesli gelsin yesin kaçsın iyiymiş valla. benim kayınvalide uzakta. ama bizim burda güzel balıkçılar var evde yapmıyoz dışarda yiyoz haftada iki gün.
benim de başıma vuruyor..içimm nasıl istiyor tövbe tövbe.dün marketten en hafif sigara hangisiyse ondan istedim zifiri katranı 1 olan bir sigara geldi.ama içime de çekmeye korkuyorum.tüm gün 3 tane yaktım içime de çekemeden yarım attım gitti.feciii durumdayım.oğlumda anında kesmiştim ben yaa (Ahhh birdr ben tiksine bilsem resmen başıma vuruyor :)