2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
idrar testine takılma canım benim gebeliğim kanda tescillendi ama idrarda hala silik çizgi çıkıyor herkesin betahcg değerinin kana karışması farklı olabiliyor
Ya icim icimi yedi sevinemedim bile korkumdan 2 ay once kimyasal yasayinca korku oluştu siz biyle söyleyince biraz rahatladım sagolasin

Canım bana sorarsan 6. Haftan dolunca git kalp atışını görebildik ama duyamadık ve gerçekten çok küçüktü bikaç gün önce gitseydim görünmezdi bile ama sen bilirsin tabiki insan sabırsızlaşıyor biraz bu konuda haklı olarak :)
kalp atışını ne zaman duyabildiniz acaba?

ben bu gece 3 kez kalktım ya, normalde top patlasa uyanmam o derece ağırdır uykum :KK43: eşim dalga geçiyor, bebek gibisin tek derdin uyku ve çiş diye :KK70:
ama insanın elinde değilki sabah ezanı okunuyodu 2. ye uyandım yatak içinde oturdum ezan okunuyor diye eşimde dio git işe :KK70: sonra gene sıkışma dedi eşime döndüm gözleri kapalı sayıklıyo :KK70::rolleyes:

Kizlar bu arada bebek bakımı gelisimi psikolojisi vs tarzi kitaplar okumak istiyorum bilinçli bir anne olmak için hazir vaktim daha varken önerceginiz kitap varmıdır

X