Rahatladim canim cok tesekkur ederim. 20. Haftada bizde 400 gramdik o zsman normal kilosunda ilerliyor.normaldir canım takılma. bilmiyorum daha gitmedim ben 20. haftada 400 gramdı bizimki.
Bence alyanevin ismine 2. isim alya, liya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?
Merhaba bende aynı durumdaydım ilki erkek şimdi kıZ öyle farklı ki ve bu sabah kabus gibi kaşıntı ve yırtılmayla uyandım karnım kıpkırmızı oğlumla tek yırtık olmamıştıkızlar günaydın hepinize... bu 2. hamileliğim ama çok zorlanıyorum yaa :/ ilki erkek bu kız.kız hamileliği ağır mı geçer ?
bilmiyorum canım karın değilde sırt ağrılarım oluyor. büyümeye bağlıdır sanırım. yorum yapamıcam geçmiş olsunhayırdır kimse yazmamış daha kaç gündür: )
ama bana bir cevap yazın yaşayanlar lütfen..
bilmiyorum canım karın değilde sırt ağrılarım oluyor. büyümeye bağlıdır sanırım. yorum yapamıcam geçmiş olsun
Genelde herkes populer konu subat annelerinde sohbet ediyor bende dahil orayada beklerizteşekkür ederim canım.
nevin ismine 2. isim alya, liya, mira ve miray arasında kaldım, sizce hangisi güzel ?
Bence cok bile canim penye battaniyenin 1 tanesini cikartabilirsin.Hanımlar bende sizin gibi soğuk günlerde doğum yapacağım İnşallah şimdilik hastane çantasına 3 tane battaniye koydum 2si penye biri polar hala yeterlimi emin değilim
bende de anlattığın bölgede şişlik oldu ama ben de gebelik öncesi de olurdu iltihap kıl kökü iltihabı lokal anestezi ile boşalttılar.Merhaba arkadaslar, benim ozel bolgenin kasiga yakin kisminda sislik veagri vardi iki uc haftadir gecer belki dedim ama gecmedi dun doktoruma sordum kasik fitigi olabikecegini soyledi genel cerraha gorunmem gerekiyormus. Benmle ayni sorunu yasayan var mi acaba bu durum normal dogum yapmami engeller mi bilgisi olan varsa bu konuda bana yardimci olabilir mi lutfen
Bence cok bile canim penye battaniyenin 1 tanesini cikartabilirsin.
bdt miz ayni cnm. ndn erkendenden alacaklar sezeryana??Benim bebeiş bu hafta içi sezeryanla alınıcak canım. Prematüre doğacak büyük ihtimalle. Ondan endişelendim..
neden bukadar erken alınacak canım sağlık sorunun falan mı var ?Benim bebeiş bu hafta içi sezeryanla alınıcak canım. Prematüre doğacak büyük ihtimalle. Ondan endişelendim..
sanada geçmiş olsun canım. senin sıkıntın neydi ? bendede 2 gündür hafif sancı var bende korku içindeyim acaba açılma falan mı oluyor diyebdt miz ayni cnm. ndn erkendenden alacaklar sezeryana??
benim de erken dogum riskim var. bir hafta hastanede yattim.dun ciktm. simdi iyiyim. ama hep korku var icimde ya eken gelirse Bebegim diye