2016 Şubat Anneleri :)

bebeğim 33+0 da doktor 1950 gram dedi.. sizce biraz fazla değil mi.. 10gün önce gittim 4 gün gerideydi.. şimdi tam gününde gidiyor diiyor ama internetten bakıyorum bu kilo fazla sanki
Yok canım normale yakın
Hatta alt sınırla normal arasında

Eklentiler

• image.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 167
bebeğim 33+0 da doktor 1950 gram dedi.. sizce biraz fazla değil mi.. 10gün önce gittim 4 gün gerideydi.. şimdi tam gününde gidiyor diiyor ama internetten bakıyorum bu kilo fazla sanki

Kizlar bebekleriniz 31. Haftada kac kiloydu

Benimki 1745 civarıydı
Ama herkesinki farklı olabiliyor sen doktorunun dediğine bak belki seninki de sana göre normaldir

1,920 gramdı benimki

Kızlar Dr.nuz normal dediyse kafanıza takmayın. Kilo ölçümünü karın çevresinden yapıyolar. Öyle ki eğer o anda nefes aldığı zamana denk gelirse Karnı şiştiği için kilosu daha fazla çıkıyor. Karnımızın içinde tartamaz bebeği. Ancak bu şekilde tahmini bilgi veriyorlar ve her zaman +\- 200 ve civarı yanılma Payı olduğunu belirtiyorlar. En azından bnm Dr.um öyle yapıyor. Normal/haftasıyla uyumlu dendiği sürece endişelenmeyin. Başkalarının bebekleriyle de kıyaslamayın. Ölçümler her zaman değişebilir. Allah hepimize sağlıkla sıhhatler kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

valla ben takmıyorum kiloya sağlığı yerinde olsunda
kızım 3,200 doğdu 11 aylık ama hala 6 kilo
kilo alamıyor ama maşallah iştahıda yerinde sağlığıda
inşallah oğlumda öyle olur

Kızlar sizin karnınız aşağı indi mi? Benimki tepede hala. Ağzımdan doğurucam bu gidişle

Kizlar ben zorunliu sezeryanim dr 39+1 e gun verdi ama ya bebek kanala girerse ozaman sezeryan olmuor diyolar oylemi gercekten

Merhaba, ben de 8 Şubat tarihinde oğlum Deniz'i kucağıma aldım. Geç de olsa artık ben de gruptayım.

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…