2016 Şubat Anneleri :)

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
Evvveet taçsız kraliçeler hepinize merhaba. :)
Bugünkü tahlil sonucuma göre 10.02.2016'da Allah'ın izniyle bebeğimize kavuşacağız. :) 4h3g hamişim. :) Rabb'im hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirelim inşallah. :)
Hadi bakalım 8 aylık geri sayım başlasıııın. :)

Yukarida Sabit konular içinde tüm 2016 şubat anneleri buluştuk seni de oraya bekleriz canım

hayırlı olsun canım benimki de 4h2g lük 11 şubatta da biz kavuşacağız inşallah:))

selam arkadaşlar; sağlıklı kucağınıza alın inşallah hepiniz:) adetime 4 gün var; eğer bu ay varsa ben de şubat annesi olurum

Aramizda bir gun var canim benimde 9 subat gozukuyor insallah saglikla aliriz bebislerimizi meleklerimizi :)

bende dün evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı. henüz doktora gitmedim 3 buçuk yaşında bir oğlum var o da şubat doğumlu. ikincisi bize süpriz oldu:)). oğlum çok yaramaz zor bir kova sıpası inşallah bu kova sakin olur:)

Merhaba hanmlar bende allahın izniyle subat annesi olacam gectigimis salı hamileligimi ögrendim henüz dr gidemedim anvak salıya drumdan gün alabildim tahminime göre 3 4 haftalık 2014 mart annesiyim bu ikinci bebiş olacak nasip olursa:)

Merhaba bende yeni katıldım aranıza 13 şubatta Allah izin verirse ikinci kez anne oluyorum bir oğlum var 7 yaşında aslan burcu genel anlamda uslu ama biraz asabi bakalım ikinci göz nurum nasıl olacak? Sağlıkla Ve hayırlısı ile kucağımda olur inşallah

İnşallah canım :)

arkadaşlar bende internette hesaplama programlarına göre 4+1 deyim...

cumartesi günü ilk defa doktora gittim.. predictor ve clearblue adlı gebelik testlerinde pozitifi gördüğüm için gebelik testi yapmaya gerek olmadığını söyledi..

sadece ultrasonla karnıma baktı..rahimde belirgin kalınlaşma var dedi..

haftaya tekrar gelmemi söyledi..

haftaya gideceğim sırada tahmini 4+6 da olacağım..
acaba kese görünebilir mi...

allah hepimizi korusun:)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ..eğer bir problem olmazsa ikinci çocugum olucak...ilk bebeğim 6aylık doğdu Allaha çok şükür çok sağlıklı ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kendimide hiç hazır hissetmiyordum(tam oğlumu büyütmüşken )ama oldu ilerde iyiki diyeceğimi biliyorum inşallah bir problem olmazda şubat ayında doğar ...oğlum ekimde doğacaktı temmuz sonunda doğdu...desteğinize ihtiyacım var oğlumda yaşayamadıgım herşeyi bu bebekte yaşamak istiyorum tek temennım bu...hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler sağlıklı bebekler diliyorum

merhaba arkadaşlar bende 5hafta4 günlük hamileyim. inşallah her şey yolunda giderse 10 şubat doğum tarihim.gecen hafta keseyi gördüm şimdi kalp atışını heyecanla bekliorum. burada aynı zamanda olan insanlarla konuşmak güzel olacak inşallah.

merhabalar
bende 14 şubat sevgililer günü annesiyim.
yarın 5+2 olucaz ve değerimiz inşallah hesaplamalara göre yaklaşık 7000 olacak. kese görünür muhtemelen değil mi ? 5+2 ye göre değer yüksek mi sizce ? benim önceki gebeliğimde tam bu zamanda 4000 gibiydi ve kese görünmüştü. sizin keseleriniz ne zaman ve hangi değerde göründü arkadaşlar.

benimki 4+4 de görünmüştü. değerim5684 tü. biz 2 kese bekliyorduk birtane göründü.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…