neden bukadar erken alınacak canım sağlık sorunun falan mı var ?
sanada geçmiş olsun canım. senin sıkıntın neydi ? bendede 2 gündür hafif sancı var bende korku içindeyim acaba açılma falan mı oluyor diyedaha önecede gitmiştim böylede nst de bişi çıkmadı. bi görsek şu 36. haftayı sonra isterse gelsin sorun değil
bdt miz ayni cnm. ndn erkendenden alacaklar sezeryana??
benim de erken dogum riskim var. bir hafta hastanede yattim.dun ciktm. simdi iyiyim. ama hep korku var icimde ya eken gelirse Bebegim diye
hımm anladım canım. olsun sağlıklı olsunda. sende kan pıhtılaşması var mı ? ben 2 kayıp yaşadım bu sebeple şimdi iğne kullanıyorum ama benimkiler erken gitti tabi 7. haftada. bu defa şükür sorun yok iğneler vesile oldu.Evet canım plesanta görevini yapamıyo bebeği besleyemiyo
Sorun tam olarak bu canım pıhtılaşma. Lavaboya gittiğimde falan bildiğin kan pıhtısı çıkıyo bende kan sulandırıcı kullanamıyorum Allah'a emanetiz şimdilik bakalım nolucakhımm anladım canım. olsun sağlıklı olsunda. sende kan pıhtılaşması var mı ? ben 2 kayıp yaşadım bu sebeple şimdi iğne kullanıyorum ama benimkiler erken gitti tabi 7. haftada. bu defa şükür sorun yok iğneler vesile oldu.
hımmm anladım canım çok soru sordum biliyorum ama neden iğne kullanmıyorsun onu anlamadım. bende çok işe yaradı sulandırıcılar binlerce şükür. yoksa erkenden yine kaybedecektim kuzumu.Sorun tam olarak bu canım pıhtılaşma. Lavaboya gittiğimde falan bildiğin kan pıhtısı çıkıyo bende kan sulandırıcı kullanamıyorum Allah'a emanetiz şimdilik bakalım nolucak
Canım doktor damarlarımın çok dar oldugunu söledi sezeryanda olsa kan sulandırıcıda olsa %50 yaşama şansı var bebeğin dedi bende sezeryanı tercih ettim karnımda onu kaybetmeyi göze alamadımhımmm anladım canım çok soru sordum biliyorum ama neden iğne kullanmıyorsun onu anlamadım. bende çok işe yaradı sulandırıcılar binlerce şükür. yoksa erkenden yine kaybedecektim kuzumu.
cnm tansiyon yuksekligi var. bir de bebegim 3 hafta gelisim ileriligi var. tansiyonu bir nebze kontrol altina aldik ama bebegin iriligine care yok. surekli takipteyim.neden bukadar erken alınacak canım sağlık sorunun falan mı var ?
sanada geçmiş olsun canım. senin sıkıntın neydi ? bendede 2 gündür hafif sancı var bende korku içindeyim acaba açılma falan mı oluyor diyedaha önecede gitmiştim böylede nst de bişi çıkmadı. bi görsek şu 36. haftayı sonra isterse gelsin sorun değil
naptiniz cnm, sezeryan oldun mu?İçini ferah tut canım cidden stres bebeği etkiliyo benim bebişim kilo alamıyo karnımda durmasının yararı yokmuşdoktor karnındayken ölebilir dedi elimizin altında müdahale edebiliriz dedi mecbur sezeryan yani
anladım canım geçmiş olsun. sağlıkla doğsunlar inşallah.cnm tansiyon yuksekligi var. bir de bebegim 3 hafta gelisim ileriligi var. tansiyonu bir nebze kontrol altina aldik ama bebegin iriligine care yok. surekli takipteyim.
hayirlisiyla bi alsaydik kucagimiza yavrularimizi
naptiniz cnm, sezeryan oldun mu?
bilmediğim bir başka durum var sanırım canım. damarın dar olmasıyla ilgili hiç bişi bilmiyorum. tek bildiğim kan sulandırıcı iğneyle, tabi önce Allahın izniyle bebeğim hayata tutunuyor. Allah hayırlı zamanda sağlıcakla doğmalarını nasip etsin.Canım doktor damarlarımın çok dar oldugunu söledi sezeryanda olsa kan sulandırıcıda olsa %50 yaşama şansı var bebeğin dedi bende sezeryanı tercih ettim karnımda onu kaybetmeyi göze alamadım
cnm tansiyon yuksekligi var. bir de bebegim 3 hafta gelisim ileriligi var. tansiyonu bir nebze kontrol altina aldik ama bebegin iriligine care yok. surekli takipteyim.
hayirlisiyla bi alsaydik kucagimiza yavrularimizi
naptiniz cnm, sezeryan oldun mu?
cok sevindm cnm:) hadi biraz daha sabredin.Hayır canım bebiş kilo almaya başlamış bekliyoruz :)
her bebegin gelisimi farkli cnm. mesela benim bebegim iri. 3 kiloya yaklasti.Kızlar selam. Benim bebeğim 1.800 grammış. sizlerin kaç oldu acaba?
Teşekkür ederim canım bu arada seninle aynıyız yaaa bakalım hangimiz daha önce doğurucakcok sevindm cnm:) hadi biraz daha sabredin.
her bebegin gelisimi farkli cnm. mesela benim bebegim iri. 3 kiloya yaklasti.
Teşekkür ederim canım bu arada seninle aynıyız yaaa bakalım hangimiz daha önce doğurucak
Ay aynıyız desene utanmasa 7 aylık doğuyodu :))hangimiz daha gec doguracak yarisi yapalim bence
benim de erken dogum riskim var
belki gaza gelirde gec gelir bebislerimiz
cnm yer degistiriyordur. biraz daha buyuyunce yer degistirirken uzuvlarini iyice hissedeceksin. hatta bazen canin bile yanacakkızlar meraba. sizlere bişey sormak istiyorum. bi kaç gündür kafama takılan bişey var. benim bebeğim çok hareketli fakat bazen böyle titrer gibi hareket ediyor yani tekmeleme şeklinde değil, hıçkırma da değil. böyle bir şey yaşayan var mı.
Var benimde öyle oluyo anlatıyorum anlamıyolarkızlar meraba. sizlere bişey sormak istiyorum. bi kaç gündür kafama takılan bişey var. benim bebeğim çok hareketli fakat bazen böyle titrer gibi hareket ediyor yani tekmeleme şeklinde değil, hıçkırma da değil. böyle bir şey yaşayan var mı.
ben bu durumu sormadım ocağın ilk haftası gidicem. o zaman sorucam. ama bişey diyeceğini sanmıyorumVar benimde öyle oluyo anlatıyorum anlamıyolar
Senin doktor ne dedi bu duruma