Ben de maalesef okula giderken bayildim . Normalde hic oyle huylarim yoktur severim hatta ama hamilelik bambaska bir dunyaymisKızlar merhaba. Bugün işe giderken otobüste bayıldım. Bu aralar böyle fenalık halleri çok sık oluyor. Zaten çok halsizim. Bu konuda fikriniz var mı
Kahvaltı yapmadan asla cikmiyorum canım.acaba kan değerlerim mi düştüBen de maalesef okula giderken bayildim . Normalde hic oyle huylarim yoktur severim hatta ama hamilelik bambaska bir dunyaymisyaninda seker cikolata vs mutlaka bulundur. Bn dun bayildim bu sabahta sagolsun biri yer verdi ama nasil olacak boyle bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun kahvalti yapmadan cikma evden bence
Kızlar merhaba. Bugün işe giderken otobüste bayıldım. Bu aralar böyle fenalık halleri çok sık oluyor. Zaten çok halsizim. Bu konuda fikriniz var mı
durumunuz çok zormuş kızlar ya. geçmiş olsun. Allah korusun aniden düşünce bişi olmasın. dr. a gidin mutlaka doğumada epey var. aç kalmayın sakınBen de maalesef okula giderken bayildim . Normalde hic oyle huylarim yoktur severim hatta ama hamilelik bambaska bir dunyaymisyaninda seker cikolata vs mutlaka bulundur. Bn dun bayildim bu sabahta sagolsun biri yer verdi ama nasil olacak boyle bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun kahvalti yapmadan cikma evden bence
ben de daha yenı yenı cok net hıssetmeye basladım cnm yanı bende gec hıssedenlerdenım merak etme hareketlenecektır. ben doktoruma sordum cunku hareket etmeyınce endıselendım yanı burada da bırcok arkadasımız hıssetmıstı cunku 27. haftaya kadar yolu var demıstı. ultrasonda bır problem yoksa endıselenme cnmMerhaba arkadaşlar 24. Haftanın içindeyiz ama hala bebişin hareketlerini çok net sağlam hissedemiyorum. Bu haftalarda bunu yasayan başka hamileler de var mı acaba
ben de daha yenı yenı cok net hıssetmeye basladım cnm yanı bende gec hıssedenlerdenım merak etme hareketlenecektır. ben doktoruma sordum cunku hareket etmeyınce endıselendım yanı burada da bırcok arkadasımız hıssetmıstı cunku 27. haftaya kadar yolu var demıstı. ultrasonda bır problem yoksa endıselenme cnm
Benüzülüyorum bunaMerhaba arkadaşlar 24. Haftanın içindeyiz ama hala bebişin hareketlerini çok net sağlam hissedemiyorum. Bu haftalarda bunu yasayan başka hamileler de var mı acaba
Canım benim de miyomum var. Miyomun yeri çok önemli bana doktor sıkıntı yapacak yerde değil dedi. Bişey olsa derdi. İnternet'e çok takılmaTek mıyom var Allahtan. Normal doguma tamamen mı engel bılmıyorum bırsey demedı bana, umarım cok buyumez, sımdıye dek mıyomdan dolayı agrı pek olmadı ama 20lı haftalarda sorun yaratıyormus sanırım. Ben de 16sınde gırıcem ayrıntılı ultrasona
merhaba cnm bız ıyıyz oglusla elhamdulıllah sen nasılsın nasıl gıdıyorHamisler uzun bi aradan sonra ben geldim :) Nasılsınız nasıl gidiyor hayat bebeklerniz nasıl ? Çok ozlemisim sizleri :)
Bende iyiyim allaha sukur canim bebisle yuvarlanip gidiyoruz. Hastane islerini aradan cikardim dinlendim geldim. Bu arada herkes populer konuya mi kacti kimsecikler yok ortslikta :)merhaba cnm bız ıyıyz oglusla elhamdulıllah sen nasılsın nasıl gıdıyor
bende arada oraya gırıyorum ama yetısemıyorum gozlerım agrıyo tek tek bakarken :)Bende iyiyim allaha sukur canim bebisle yuvarlanip gidiyoruz. Hastane islerini aradan cikardim dinlendim geldim. Bu arada herkes populer konuya mi kacti kimsecikler yok ortslikta :)
bilmiyorum kızı ama benim oğluşum beni hiç üzmedi. çok rahat bir gebelik geçiriyorum başından beri :) bulantım falan olmadı sadece halsizlikler.kızlar günaydın hepinize... bu 2. hamileliğim ama çok zorlanıyorum yaa :/ ilki erkek bu kız.kız hamileliği ağır mı geçer ?
normaldir canım takılma. bilmiyorum daha gitmedim ben 20. haftada 400 gramdı bizimki.Kizlar ogl um 23.hafta 3 gunluk 730 grammis bugun ogrendim kilosu notmal mi sizin bebisler kac gram? Doktora gittigimde o kadar stresli oluyorum ki sorucagim seyleri hep unutuyorum :)