- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
Ayyy inşallah cnm ya bzde tik yok valla :))) bnde perşembe gunu ayrıntılı ultrasona giricem inşallah hersey yolundadirBende 3 haftadır hissediyorum. Sanırım çok yaramaz olucak oglusm. Tekmeleri bazen o kadar belirgin ki 30. Haftalık olduğunda ne yapicam bilmiyorum şimdi bile bazen can acitici olabiliyor. 2 defa karnimda yer değiştirdiğine şahit oldum. Yer değiştirdiğinde dışardan bakınca bile belli oldu. Elimi karnima koydugumda sanki vücuduna dokunuyormusum gibi hissettim. Yari n randevum var bebeğimi gormeye gidicem. Annisler ins tez zamanda sizde hissedersiniz miniklerinizi
Cevabınız için teşekkürler...ben ona hep Çağan dıye seslendım başka bı ısme de alışamam heralde o yüzden Çağan olucak Rabbimin izniyle....Çağanım o benim:) Teşekkürler tekrar...Cagan daha hos geliyor kulaga bence :)
Cevap için teşekkürler...
Teşekkürler fikriniz için...BArtu ismine göre Çağan daha yumuşak ve hoş geliyor kulağa :)
benimde ikinci hamileliğim bende yaklaşık 1 aydır hissediyorum.özellikle son 10 gündür çok yoğun.yaramaz bir kız mı yoksa
Gercekten o kadar hıssedıyormusunuz. Bende tık yokBende 3 haftadır hissediyorum. Sanırım çok yaramaz olucak oglusm. Tekmeleri bazen o kadar belirgin ki 30. Haftalık olduğunda ne yapicam bilmiyorum şimdi bile bazen can acitici olabiliyor. 2 defa karnimda yer değiştirdiğine şahit oldum. Yer değiştirdiğinde dışardan bakınca bile belli oldu. Elimi karnima koydugumda sanki vücuduna dokunuyormusum gibi hissettim. Yari n randevum var bebeğimi gormeye gidicem. Annisler ins tez zamanda sizde hissedersiniz miniklerinizi
bende 19. haftanın içideyim daha hiç hissedemedim. ben mi anlamıyorum dicem ama anlaşılmayacak gibi değildir herhalde :))Bende 3 haftadır hissediyorum. Sanırım çok yaramaz olucak oglusm. Tekmeleri bazen o kadar belirgin ki 30. Haftalık olduğunda ne yapicam bilmiyorum şimdi bile bazen can acitici olabiliyor. 2 defa karnimda yer değiştirdiğine şahit oldum. Yer değiştirdiğinde dışardan bakınca bile belli oldu. Elimi karnima koydugumda sanki vücuduna dokunuyormusum gibi hissettim. Yari n randevum var bebeğimi gormeye gidicem. Annisler ins tez zamanda sizde hissedersiniz miniklerinizi
Yemin ediyorum hiç durmuyor. İlk zamanlar geceleri hissediyordum. Şimdi gece gündüz demeden kipirdiyo içimde. Doktorum 16 haftalıkken bebeğin gelişimi ileri biraz iri olucak demişti. Belki o yüzden çok belirgin hissediyorumdur. Aniden kalkmalarda kasiklarima bıçak saplaniyormus gibi oluyordu.Gercekten o kadar hıssedıyormusunuz. Bende tık yokBazen sancı gırer gıbı oluyo anıden kalktıgımda felan o kadar.
Ay ne guzel cnm yaaa :))) cok hevesleniyorum ben dee hissetmk icinYemin ediyorum hiç durmuyor. İlk zamanlar geceleri hissediyordum. Şimdi gece gündüz demeden kipirdiyo içimde. Doktorum 16 haftalıkken bebeğin gelişimi ileri biraz iri olucak demişti. Belki o yüzden çok belirgin hissediyorumdur. Aniden kalkmalarda kasiklarima bıçak saplaniyormus gibi oluyordu.
AKŞAM ÖZELLİKLE DİNLENME VAKTİNDE BAŞLIYOR.HER ANNE FARKLI ZAMANLARDA HİSSEDER.ENDİŞELENMEYİN 20 HAFTALIK OLDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ.17.haftadan ıtıbaren mı hıssettınız
Benım sımdı 17+0 yanı 18. haftaya gırdım ama bısey yok. Ne zaman hıssederımkı acaba
Ben 22 haftaligim hissetmiyorum :))) 27 ye kdr yolu var dedi doktorum ama insan merak ediyoAKŞAM ÖZELLİKLE DİNLENME VAKTİNDE BAŞLIYOR.HER ANNE FARKLI ZAMANLARDA HİSSEDER.ENDİŞELENMEYİN 20 HAFTALIK OLDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ.
herkesin biyolojik yapısı farklı .ben poposunu karnıma dayadığı zaman bile acı çeken biriyim.doktor bile şaşırdı.hassas yapınız var dedi.ama inanın bu kadar hassas olmak zor .hamilelik sürecinde özellikle.zor hamilelik geçiriyorum.Ben 22 haftaligim hissetmiyorum :))) 27 ye kdr yolu var dedi doktorum ama insan merak ediyo
Allah yardimcimiz olsun hamileligin ilk dort ayini yatarak gecirdim surekli kanamam oluyordu ha dustu ha duscek derken bugune gldik cok sukur sikintim gitti .sadece mide yanmakarim ve bulantilarim basladi bu ara cok zorluyor beni szde de var mi acaba mide yanmasiherkesin biyolojik yapısı farklı .ben poposunu karnıma dayadığı zaman bile acı çeken biriyim.doktor bile şaşırdı.hassas yapınız var dedi.ama inanın bu kadar hassas olmak zor .hamilelik sürecinde özellikle.zor hamilelik geçiriyorum.