2016 Şubat Anneleri :)

merhaba kızlar ben de 22 haftalığım hareketlerini ara ara hissediyorum ben çok şükür işteyken anlamıyorum eve gidince uzanınca sürekli hareket ediyor ilerde tekmelerini de hissederim inşallah çok güzel duygular Rabbime çok şükür

Allah yardimcimiz olsun hamileligin ilk dort ayini yatarak gecirdim surekli kanamam oluyordu ha dustu ha duscek derken bugune gldik cok sukur sikintim gitti .sadece mide yanmakarim ve bulantilarim basladi bu ara cok zorluyor beni szde de var mi acaba mide yanmasi
Allah yardımcın olsun canım. bende mide yanması yok ama şişmesi var. midem inanılmaz şiş çok rahatsız ediyor.

AKŞAM ÖZELLİKLE DİNLENME VAKTİNDE BAŞLIYOR.HER ANNE FARKLI ZAMANLARDA HİSSEDER.ENDİŞELENMEYİN 20 HAFTALIK OLDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ.
Yanlıs yazmısım ben sımdı 18+1ım yanı 19unda haftamdayım. Gaz dolasması gıbı bazen bı kıpırtılar oluyo, bıde anıden kalkınca felan anı batma oluyor ama bebek mı degılmı anlamadım

Allah yardimcimiz olsun hamileligin ilk dort ayini yatarak gecirdim surekli kanamam oluyordu ha dustu ha duscek derken bugune gldik cok sukur sikintim gitti .sadece mide yanmakarim ve bulantilarim basladi bu ara cok zorluyor beni szde de var mi acaba mide yanmasi
Hemde nasıl var. Benım bır de yemek borusu ıltıhabım var. Ilac kullanıyordum fakat sımdı sadece gavıscon ıcebılıyorum. Ozelıkle demır hapına basladıktan sonra daha da arttı yanmalarım.

Hemde nasıl var. Benım bır de yemek borusu ıltıhabım var. Ilac kullanıyordum fakat sımdı sadece gavıscon ıcebılıyorum. Ozelıkle demır hapına basladıktan sonra daha da arttı yanmalarım.
Aynen benim de daha önce midem de hic bulanmadi ama simdi sabah lavaboya zor düşüyorum :KK43:(

Aynen benim de daha önce midem de hic bulanmadi ama simdi sabah lavaboya zor düşüyorum :KK43:(
Bende yanma bulantı yapmıyor, sadece acken mıdemde agrı oluyor ve bıldıgımız reflı yanması var fecı sekılde. ama dedıgım gıbı benım zaten yemek borusu ltıhabı sorunum var ve bu yuzdenden de karnım 4.5 aylık olmaa ragmen 6 aylık gibi

anladım canım ilk aşı zor oluyor diyorlar ben de çalışıyorum olmazsa rapor falan alırım bakalım o gün olsun da
BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.İLKİ 2012 DOĞUMLU.2 DOZ TETENOZ AŞISI YAPTIRMIŞTIM.İKİ FARKLI DOKTORA SORDUM.BİRİ GENE YAPTIR DEDİ.DİĞERİ 5 YIL KORUR DEDİ.KARARSIZ KALDIM.ACABA NE YAPMALIYIM:110:

BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.İLKİ 2012 DOĞUMLU.2 DOZ TETENOZ AŞISI YAPTIRMIŞTIM.İKİ FARKLI DOKTORA SORDUM.BİRİ GENE YAPTIR DEDİ.DİĞERİ 5 YIL KORUR DEDİ.KARARSIZ KALDIM.ACABA NE YAPMALIYIM:110:
canım bilmiyorum benim de ilk gebelik ama benim de bildiğim ikinci gebelikte yaptırmıyorlar

doktorun daha iyi bilir tabi ama Tetanoz aşısı 5 senedir bir yapılr. bence yaptırmaman lazım. zaten koruyordur seni.

Kızlar bugün doktora gittim sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum. Şuan 20+1'im 430 grammis minnakim bebeğin iyi dedi doktorum ama suyum fazlaymis. Şeker yüklemesi yapıldı yarın alicam sonuclarimi haftaya da ayrintili ultrasona giricem. Suyum neden fazla hiç bilmiyorum sonuçları ne olur hiç bilmiyorum. Guatr im biraz yüksek çıktı.Korkuyorum doktorum bebkte sıkıntı yok dedi ama korkuyorum

X