- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
27 çok değil mi yaa :) bende sabırsız bekliyorum 1-2 haftaya hissederim diye :)Ben 22 haftaligim hissetmiyorum :))) 27 ye kdr yolu var dedi doktorum ama insan merak ediyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 çok değil mi yaa :) bende sabırsız bekliyorum 1-2 haftaya hissederim diye :)Ben 22 haftaligim hissetmiyorum :))) 27 ye kdr yolu var dedi doktorum ama insan merak ediyo
Allah yardımcın olsun canım. bende mide yanması yok ama şişmesi var. midem inanılmaz şiş çok rahatsız ediyor.Allah yardimcimiz olsun hamileligin ilk dort ayini yatarak gecirdim surekli kanamam oluyordu ha dustu ha duscek derken bugune gldik cok sukur sikintim gitti .sadece mide yanmakarim ve bulantilarim basladi bu ara cok zorluyor beni szde de var mi acaba mide yanmasi
Yanlıs yazmısım ben sımdı 18+1ım yanı 19unda haftamdayım. Gaz dolasması gıbı bazen bı kıpırtılar oluyo, bıde anıden kalkınca felan anı batma oluyor ama bebek mı degılmı anlamadımAKŞAM ÖZELLİKLE DİNLENME VAKTİNDE BAŞLIYOR.HER ANNE FARKLI ZAMANLARDA HİSSEDER.ENDİŞELENMEYİN 20 HAFTALIK OLDUĞUNUZDA HİSSEDERSİNİZ.
Hemde nasıl var. Benım bır de yemek borusu ıltıhabım var. Ilac kullanıyordum fakat sımdı sadece gavıscon ıcebılıyorum. Ozelıkle demır hapına basladıktan sonra daha da arttı yanmalarım.Allah yardimcimiz olsun hamileligin ilk dort ayini yatarak gecirdim surekli kanamam oluyordu ha dustu ha duscek derken bugune gldik cok sukur sikintim gitti .sadece mide yanmakarim ve bulantilarim basladi bu ara cok zorluyor beni szde de var mi acaba mide yanmasi
Aynen benim de daha önce midem de hic bulanmadi ama simdi sabah lavaboya zor düşüyorum (Hemde nasıl var. Benım bır de yemek borusu ıltıhabım var. Ilac kullanıyordum fakat sımdı sadece gavıscon ıcebılıyorum. Ozelıkle demır hapına basladıktan sonra daha da arttı yanmalarım.
Bende yanma bulantı yapmıyor, sadece acken mıdemde agrı oluyor ve bıldıgımız reflı yanması var fecı sekılde. ama dedıgım gıbı benım zaten yemek borusu ltıhabı sorunum var ve bu yuzdenden de karnım 4.5 aylık olmaa ragmen 6 aylık gibiAynen benim de daha önce midem de hic bulanmadi ama simdi sabah lavaboya zor düşüyorum (
Ne aşısı canım?Ben bugun asi oldum kizlar aranizda olan var mi hic
EVet cnm tetanozNe aşısı canım?
Tetenoz mu?
canım ben aşıyı 24. haftada olacam inşallah iki hafta sonra yan etkisi oluyor mu ilk aşı zor oluyor diyorlarBen bugun asi oldum kizlar aranizda olan var mi hic
Valla cnm yarim saat oldu vurulali ama agriyo suan ((canım ben aşıyı 24. haftada olacam inşallah iki hafta sonra yan etkisi oluyor mu ilk aşı zor oluyor diyorlar
ben cumartesi doktora sorucam öyle olucam.EVet cnm tetanoz
anladım canım ilk aşı zor oluyor diyorlar ben de çalışıyorum olmazsa rapor falan alırım bakalım o gün olsun daValla cnm yarim saat oldu vurulali ama agriyo suan ((
BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.İLKİ 2012 DOĞUMLU.2 DOZ TETENOZ AŞISI YAPTIRMIŞTIM.İKİ FARKLI DOKTORA SORDUM.BİRİ GENE YAPTIR DEDİ.DİĞERİ 5 YIL KORUR DEDİ.KARARSIZ KALDIM.ACABA NE YAPMALIYIManladım canım ilk aşı zor oluyor diyorlar ben de çalışıyorum olmazsa rapor falan alırım bakalım o gün olsun da
canım bilmiyorum benim de ilk gebelik ama benim de bildiğim ikinci gebelikte yaptırmıyorlarBENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.İLKİ 2012 DOĞUMLU.2 DOZ TETENOZ AŞISI YAPTIRMIŞTIM.İKİ FARKLI DOKTORA SORDUM.BİRİ GENE YAPTIR DEDİ.DİĞERİ 5 YIL KORUR DEDİ.KARARSIZ KALDIM.ACABA NE YAPMALIYIM
doktorun daha iyi bilir tabi ama Tetanoz aşısı 5 senedir bir yapılr. bence yaptırmaman lazım. zaten koruyordur seni.BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.İLKİ 2012 DOĞUMLU.2 DOZ TETENOZ AŞISI YAPTIRMIŞTIM.İKİ FARKLI DOKTORA SORDUM.BİRİ GENE YAPTIR DEDİ.DİĞERİ 5 YIL KORUR DEDİ.KARARSIZ KALDIM.ACABA NE YAPMALIYIM
ben oldum dün. aslında durduk yere acımıyor. ama kolumun üstüne yatınca berbat. birde sola yaptırdım. halbuki sola yatmam gerek. 3 gün sürecekmiş.Ben bugun asi oldum kizlar aranizda olan var mi hic