O kadar can sıkıcı konuştular ki anlatamam senin 2. Ayında iğne olman gerekiyordu. Nolucak şimdi deyip bi korkuttular. Bende şaşırdım söyledim doğumdan sonra yapicakmis dedim o değişti artık deyip soylendiler doktoruma gidince soyluycem bakalım hangsi doğru söylüyorBen varım canım
Ben 0 negatıf esım A+
Ilk cocukta dogumdan sonra vuruluyor ıgne, gereklı gorulurse bazen 7. aydada vurulabılıyormus ama bunu doktor soyler sana
2. ayında ıgne olmak dıye bırsey duymaıdm hıc
Cok sukur cnm sen nasılsınnasılsınız hamişlerr
Valla koskoca prof saglık ocagındakı prestısyenden daha az bılıyor olamaz canım:) Sen bakma onlara. Meseka ben dusuk yaptım ıkı kere ve kanıma bakıldı. Eger kanımdakı deger pozıtıf cıksaydı ıgne vurulacaktım fakat negatıf cıktıgı ıcın(kanımda posıtıf aktıkor yok yanı) herhangı bır ıgne verılmedı.O kadar can sıkıcı konuştular ki anlatamam senin 2. Ayında iğne olman gerekiyordu. Nolucak şimdi deyip bi korkuttular. Bende şaşırdım söyledim doğumdan sonra yapicakmis dedim o değişti artık deyip soylendiler doktoruma gidince soyluycem bakalım hangsi doğru söylüyor
Canım mıgren bendede basladı 2 gun cok kotuytum fakat tansıyon yukselmesıne dıkkat et. Kacıncı haftadasın. Kc oluyor tansıyonun. Korkutmak ıcın demıyorum ama 20. haftadan sonra yavas yavas cıkan tansıyon onemlı , mutlaka takıbını yap ve not et tansıyonunu
kızlar selam bişi sorcam. aşağıdaki linkteki araba nasıl sizce? yorumları falan çok iyi. soracak kimse de yok. sizlere danışmak istedim :)
http://www.hepsiburada.com/tokyo-ul...em-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-p-AILEALTTKY003
Bende doğumdan sonra diye biliyurdum. Aile hekimi ve ebe bana 2. Ayında iğne olan lazımdi dedi kafam çok karıştı. Zaten aile hekimliği felaket tellalı gibi konuşup konuşup canımı sktilar.
ŞUBAT ANNELERİ GÜNAYDINNNNN.Komşum öğretmen ve yaşı 43.4. hamileliği şu anda .tabiiki sürpriz.bunu duyunca korktum bende.benim 2. hamileliğim ( Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin) bir daha çocuk düşünmüyorum.sizce en etkin korunma yöntemi nedir?
Ben çok arastırdım bu bebek arabalarını bu markayı hıc duymadım ama hemen sana arastırdıgım markaları yazıyorum ;
Dikkat alacağın araba çin malı olmamalı kesinlikle kullanılna malzemelerinin bebeğine zararı olabilirmiş ve güvensizmiş)
1-Stokke
2-Mima Xari
3-Orbit Baby
4-Quinny
5-Maxi Cosi
Ben en cok Mima Xari yi begendım ama cok pahalı geldı.Stokke ye bakıyorum bıde Quinny-Maxi Cosi karısımı bişeyde düşünüyorum. İyi alışverişler :)
çok teşekkürler, hemen söylediğin markalara bakıyorum :)
Doktorunun dedıklerı senı korkutmasın ama tavrını begendım. Gebelık tansıyonu cok önemlı, gebelık zehırlenmesı denılen hastalık yakın takıp ve erken teshıs cok onemlı mesela. Senınkı cok yuksek degıl ama sınırda oldugun ıcın doktorun onlem almak ıstemıstır. Bırde hastanede hangı kolundan olculduysen evdede aynı koldan olc. Benım evde 10-9 11-9 cıkarken hastaneden 12-8 cıktı dıger kolumdan meselaEvet cnm doktorumda öylöe deditansıyon takıbındeyım sımdı.dun gunduz 11-7 ıken aksam 13-9 oldu mesela. 29 unda kontrole gıttıgımde gerekırse tansıyon ılacı baslıcaz dedı doktorum.18. haftamdayım sımdı.6. aydan sonra dahada yukselıcek dedı hamılelık tansıyonum baslıcakmıs o zamanda.Bebegı kaybetme rıskı var dedı tansıyonu suan cok onemsıyorum.
Cagan daha hos geliyor kulaga bence :)Kızlar merhaba bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Oğluşum olucak benim Allah kısmet ederse iki isim arasında kararsız kaldım. Babamızın adı Çağlar. Ben babamızın ismine yakın olsun diye Çağan istiyodum ilk duyduğumdan beri fakat babamızın son gunlerde keşfettiği isim inanılmaz kafamı karıştırdı. O isim de Bartu.. Sizce hangisi Çağan mı Bartu mu? Fikirleriniz belirleyici olacak benim için. Çok kararsızım.....
BArtu ismine göre Çağan daha yumuşak ve hoş geliyor kulağa :)Kızlar merhaba bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Oğluşum olucak benim Allah kısmet ederse iki isim arasında kararsız kaldım. Babamızın adı Çağlar. Ben babamızın ismine yakın olsun diye Çağan istiyodum ilk duyduğumdan beri fakat babamızın son gunlerde keşfettiği isim inanılmaz kafamı karıştırdı. O isim de Bartu.. Sizce hangisi Çağan mı Bartu mu? Fikirleriniz belirleyici olacak benim için. Çok kararsızım.....
çağanKızlar merhaba bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Oğluşum olucak benim Allah kısmet ederse iki isim arasında kararsız kaldım. Babamızın adı Çağlar. Ben babamızın ismine yakın olsun diye Çağan istiyodum ilk duyduğumdan beri fakat babamızın son gunlerde keşfettiği isim inanılmaz kafamı karıştırdı. O isim de Bartu.. Sizce hangisi Çağan mı Bartu mu? Fikirleriniz belirleyici olacak benim için. Çok kararsızım.....
hayırlı olsun inşallah :)Gunaydinnn kizlarr bnde kismetse şubat annesi olucammm
yaa bende sabırsızlıkla bekliyorumm :) ama sanırım bi kaç hafta daha var :)ikinci gebeliğim olduğu için 1 aydır bebeğin hareketlerini hissediyorum ..şimdide dürtüyor beni yaramazım benim :) gebeliğin en eğlenceli kısmı bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığınız zamandır