2016 Şubat Anneleri :)

Benımde sag tarfataydı canım zonk zonk seklınde:) 2 gun gcmedı zaten sımdıde sızısı var ama sankı her an zonkluyacakmıs gıbı hıssedıyorum. aynı zamanda mıdemde bulandı ve 2 gun yemekten tıksındım. Hatta gece yattım basım agrıyodu sabah kalktım aynı agrı devam edıyor. Demekkı benımkıde mıgren , ılk 3 ay rahat gectı benım agrı felan olmadı, bır de bırkacgundur uzuldugum seyle var onlarda tetıklemıs olabılır tabi. Doktora sorarım ne yapabılırım dıye

duyguların tabiki etkiliyor. mide bulantısıda normal. ağrı başladığı zaman benim mideme vururdu. çok şiddetli istifra ederim. sonrasında hastaneye gider serum yerdim. benimde ilk 3 ay hiç ağrım olmadı hatta migrenim geçti diye düşündüm. ama 12. haftamın bittiği gün ağrım başkadı ve 2 gün sürdü.
bence sen hemen doktoruna danış. ciddi anlamda dayanılmaz bir ağrı. benim dediğim ilacı da bir sor.

Tşk. Ederim canım. Çok heyecanlıyım ya ağzım kulaklarımda. Haftalardır cinsiyet tahmini yapmaktan beynim bulanmıştı :)

ben de aynı şeyden korktum ve tansiyon aleti aldım. şükrolsun bir sorun yok şu zamana kadar sabah ve akşam takip ediyorum.

Hamisler benim ultrasonda bebisim 16 şubat 2016 ta doğacak olarak gorunuyor. Benim düğünum 14 şubatta olmuştu. Bebegimin 14 şubatta doğmasını çok istiyorum :) Rabbim kalbime gore istediğimi verir. Tabi öncelikle bebegim sağlıklı olsun :)

Bizimde 23 Şubat bebişimin doğumuda aynı güne denk geliyo. Hayırlı gelsinler inş. Aşkla gelsinler :))

Ay kizlar faranjit olmusum mahvoldum kac gundur anlatamam doktor parol ve augmentin verdi ama bebegime bise olur diye sadece bi tane ictim biraktim. Bide serum taktilar oda fayda etmedi cok dikkat edin kendinize varya tam hastalik havasi bi sicak bi soguk hamikeyken hastalık hicten cekilmez oluyo ((( biran once gecer inşallah . Sıki giyinin benim gibi cami bacayi acip da cereyan da kalmayin
Bu arada ben hala oğlusu hissedemedim yaa tembel midir nedir iki tekme atmadi bi uyuz sıpa :))))

Kac haftalıksın canım erken degılmı tekme ıcın:)

Canim çok geçmiş olsun geçen hafta bende oyleydim. Doktor parol verdi ve kesinlikle ateşin olmasın dedi. 10 günde atlattım :) ben hissedebiliyor artık dun karnima bi ağrı girdi. Sonra bebegim sol tarafında kiprasti sonra göbeğinin altında kiprasti. Bir anda agri başladı sonradan da bebegimin hareketlerini hissettim.

çok geçmiş olsun canım. benimde iş yerinde herkes hasta. bende hastalancam diye aklım çıkıyor.
tekmeler için biraz daha sabret bence 1-2 haftaya başlar :)

Hamisler çok dikat edin zor atlatiliyor. Mandalina limon çorba kar etmiyor. Esimde hasta oldu adamcağız limonatayla iyileşti ben surundum. Valla şimdiden böyle oluyorsa kışın düşünmek bile istemiyorum. Ve insanın ister istemez iştahı kesiliyor. Bi ara kışın acaba maskeyle mi gezsem diye dusundum :)

Slm hamişler üçlü test yaptıran varmı. Yada AFP değeri hakkında bilgisi olan. Panik oldum biraz sonuçlarımıda henüz gösteremedim Dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…