Benımde sag tarfataydı canım zonk zonk seklınde:) 2 gun gcmedı zaten sımdıde sızısı var ama sankı her an zonkluyacakmıs gıbı hıssedıyorum. aynı zamanda mıdemde bulandı ve 2 gun yemekten tıksındım. Hatta gece yattım basım agrıyodu sabah kalktım aynı agrı devam edıyor. Demekkı benımkıde mıgren , ılk 3 ay rahat gectı benım agrı felan olmadı, bır de bırkacgundur uzuldugum seyle var onlarda tetıklemıs olabılır tabi. Doktora sorarım ne yapabılırım dıyemigren ağrısı genellik tek taraflı olur. başının sağ veya sol tarafı ağrır. Çoğunlukla da sol tarafında ağrı vardır. ışığa ve ses hassas olursun. karanlıkta uyuma ihtiyacı hissedersin. günlerce sürebilir. hayatı zindan eder. normal baş ağrısından kat ve kat daha fazladır. ılık duş, karanlıkta ve sessiz bir yerde uyuma (ben göz bandı kullanıyorum). başını sıkı tülbentle bağlama. hatta başına buz torbası koyma ağrıyı hafifletir. ama bu doktorun verdiği ilaç bana iyi geldi.
duyguların tabiki etkiliyor. mide bulantısıda normal. ağrı başladığı zaman benim mideme vururdu. çok şiddetli istifra ederim. sonrasında hastaneye gider serum yerdim. benimde ilk 3 ay hiç ağrım olmadı hatta migrenim geçti diye düşündüm. ama 12. haftamın bittiği gün ağrım başkadı ve 2 gün sürdü.Benımde sag tarfataydı canım zonk zonk seklınde:) 2 gun gcmedı zaten sımdıde sızısı var ama sankı her an zonkluyacakmıs gıbı hıssedıyorum. aynı zamanda mıdemde bulandı ve 2 gun yemekten tıksındım. Hatta gece yattım basım agrıyodu sabah kalktım aynı agrı devam edıyor. Demekkı benımkıde mıgren , ılk 3 ay rahat gectı benım agrı felan olmadı, bır de bırkacgundur uzuldugum seyle var onlarda tetıklemıs olabılır tabi. Doktora sorarım ne yapabılırım dıye
Allah YARDIMCIN olsun canim valla ben 3.5 ay çektim şimdi çok rahatim sıcak dus ile kendme geliyrdumBenım yarım tam 16 hafta oluyor. Bugun 15+6 yani. Daha once agrımadı ılk defa boyle oldum mıgren tıpı agrı
hayırlı uğurlu olsun. Erkek anaları kervanına hoş geldin :)Kızlaaar oğluuuuum oluyooor. Mustafa Orhanım geliyor inş hayırlarla.
ben de aynı şeyden korktum ve tansiyon aleti aldım. şükrolsun bir sorun yok şu zamana kadar sabah ve akşam takip ediyorum.Gecmıs olsun canım
Plus degıl normal olanlardan ıctım 12 saat arayla 2 tan toplamda. Mınoset zaten fayda etmedı parol bıraz gecırdı ama yıne basladı tabi. Ben de okudum sag tarafının zonklama seklınde agrıması mıgrenmıs. Bende hamılelıkten once cok nadır olurdu boyle ama cok nadır yani, bır de bu kadar uzun surmezdi. Tansıyondan felan korktum cunku erken donemde baslayan bas agrıları gebelık zehırlenmesının d ebelırtısı olabılıyor allah korusun. Bugun bı tansıyon aletı sıparısı verdım koldan olcenlerden, anne tarafımda yuksek tansıyonda var. Ben de bu cumartesı gıdıcem doktora, o zaman sorarım artık.
Ayy hayırlı olsun sağlıkla doğar ins. Maşallah şubat ayı erkek ayı oldu hanımlar :) paşa pipisinide göstermiş annesine :)Kızlaaar oğluuuuum oluyooor. Mustafa Orhanım geliyor inş hayırlarla.
Bizimde 23 Şubat bebişimin doğumuda aynı güne denk geliyo. Hayırlı gelsinler inş. Aşkla gelsinler :))Hamisler benim ultrasonda bebisim 16 şubat 2016 ta doğacak olarak gorunuyor. Benim düğünum 14 şubatta olmuştu. Bebegimin 14 şubatta doğmasını çok istiyorum :) Rabbim kalbime gore istediğimi verir. Tabi öncelikle bebegim sağlıklı olsun :)
Kac haftalıksın canım erken degılmı tekme ıcın:)Ay kizlar faranjit olmusum mahvoldum kac gundur anlatamam doktor parol ve augmentin verdi ama bebegime bise olur diye sadece bi tane ictim biraktim. Bide serum taktilar oda fayda etmedi cok dikkat edin kendinize varya tam hastalik havasi bi sicak bi soguk hamikeyken hastalık hicten cekilmez oluyo((( biran once gecer inşallah . Sıki giyinin benim gibi cami bacayi acip da cereyan da kalmayin
Bu arada ben hala oğlusu hissedemedim yaa tembel midir nedir iki tekme atmadi bi uyuz sıpa :))))
19 haftaligiz canim bilmiyorum ilk gebeligim bu aralar hareketi hissetmk lazimmis ama bnde tik yokKac haftalıksın canım erken degılmı tekme ıcın:)
Canim çok geçmiş olsun geçen hafta bende oyleydim. Doktor parol verdi ve kesinlikle ateşin olmasın dedi. 10 günde atlattım :) ben hissedebiliyor artık dun karnima bi ağrı girdi. Sonra bebegim sol tarafında kiprasti sonra göbeğinin altında kiprasti. Bir anda agri başladı sonradan da bebegimin hareketlerini hissettim.Ay kizlar faranjit olmusum mahvoldum kac gundur anlatamam doktor parol ve augmentin verdi ama bebegime bise olur diye sadece bi tane ictim biraktim. Bide serum taktilar oda fayda etmedi cok dikkat edin kendinize varya tam hastalik havasi bi sicak bi soguk hamikeyken hastalık hicten cekilmez oluyo((( biran once gecer inşallah . Sıki giyinin benim gibi cami bacayi acip da cereyan da kalmayin
Bu arada ben hala oğlusu hissedemedim yaa tembel midir nedir iki tekme atmadi bi uyuz sıpa :))))
çok geçmiş olsun canım. benimde iş yerinde herkes hasta. bende hastalancam diye aklım çıkıyor.Ay kizlar faranjit olmusum mahvoldum kac gundur anlatamam doktor parol ve augmentin verdi ama bebegime bise olur diye sadece bi tane ictim biraktim. Bide serum taktilar oda fayda etmedi cok dikkat edin kendinize varya tam hastalik havasi bi sicak bi soguk hamikeyken hastalık hicten cekilmez oluyo((( biran once gecer inşallah . Sıki giyinin benim gibi cami bacayi acip da cereyan da kalmayin
bende kilo olduğu için doktor istedi. 2 ekimde gidicem. 2li testte hiç bir sıkıntı yoktu sadece tedbir amaçlı ayrıntılı ultrason istedi.arkadaşlar aranızda ayrıntılı ultrason çektiren var mı?