2016 Şubat Anneleri :)

Hamisler oğlum 3 günden beri bi hareketli anlatmam. Bol geziyor karnimda sol tarafima toplanıyor arada tekme atıyor. Az önce kasigimin ust tarafına toplandı annemgilde falan dokundurdum. Doğru mu hissediyorum diyerek onlarda orda olduğunu söylediler.Allahım tez zamanda bütün annelere bu duyguyu yasattirsin.

Hamisler oğlum 3 günden beri bi hareketli anlatmam. Bol geziyor karnimda sol tarafima toplanıyor arada tekme atıyor. Az önce kasigimin ust tarafına toplandı annemgilde falan dokundurdum. Doğru mu hissediyorum diyerek onlarda orda olduğunu söylediler.Allahım tez zamanda bütün annelere bu duyguyu yasattirsin.
Aminnn bnada bnadaaaa hala hissedemiyorum :KK43:((

Amiiiiinn canım inşallahhh :) Bende oğlumu hissetmek için sabırsızım :)

O kadar erken hıssedılıyormu gercekten. Benım de 16+ 2 , 2 hafta sonra sızın hıssetıklerınızımı hısedıcem yanı:)

bende kilo olduğu için doktor istedi. 2 ekimde gidicem. 2li testte hiç bir sıkıntı yoktu sadece tedbir amaçlı ayrıntılı ultrason istedi.[/
bende kilo olduğu için doktor istedi. 2 ekimde gidicem. 2li testte hiç bir sıkıntı yoktu sadece tedbir amaçlı ayrıntılı ultrason istedi.
ben özele gidiyorum kiloda yok ikilide iyi çıktı . doktor neden istedi ki acaba ?sormadım da:KK76:

O kadar erken hıssedılıyormu gercekten. Benım de 16+ 2 , 2 hafta sonra sızın hıssetıklerınızımı hısedıcem yanı:)
Valla canim öyle bir tekme atıyor ki hissetmemek elde değil çok şaşırdım bende çok değişik bisey karnında toparlandignda orası sert oluyor. İns sende tez zamanda hissedersin :)

ŞUBAT ANNELERİ GÜNAYDINNNNN.Komşum öğretmen ve yaşı 43.4. hamileliği şu anda .tabiiki sürpriz.bunu duyunca korktum bende.benim 2. hamileliğim ( Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin) bir daha çocuk düşünmüyorum.sizce en etkin korunma yöntemi nedir?:110:

ŞUBAT ANNELERİ GÜNAYDINNNNN.Komşum öğretmen ve yaşı 43.4. hamileliği şu anda .tabiiki sürpriz.bunu duyunca korktum bende.benim 2. hamileliğim ( Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin) bir daha çocuk düşünmüyorum.sizce en etkin korunma yöntemi nedir?:110:
Gunaydinnn Canimm :) Ben spiral taktimayi düşünüyorum. Doğum kontrol hapina karşıyım çünkü kendimi biliyorum düzenli kullanamam haplarin kesin etki verdiğini düşünmüyorum. Kilo almaya meyilli bir yapım olduğu hiç evliligimden beri hiç korunmadim. İlk bebegim olsun sonra korunurum diye düşündüm. 2. Bebegimi belki 5 yıl sonra olabilir diye dusunerek planlamacısı kendimiz yaptık ama 2. Bebek arası kaç yıl olmalı onda biraz kafam karışık ama bakalım kısmet. En etkili doğum kontrol yöntemi sprial bence.

Hamisler bende bi soru soruyum. Aranızda bebegiyle kan uyuşmazlığı olan var mi ? Ben bi hemşire arkadaşıma sorduğumda doğumdan 42 saat sonra iğne yapılıyor dedi. Sağlık ocağıda senin kan uyusmazligin var 2. Ayinda iğne oldun mu dedi bende hayır cevabı verdim çünkü bana dogumda n sonra demişlerdi. Doktora gittigmde sorucam ama henüz 15 gün var gitmeme sizce bisey olur mu bebegime

Hamisler bende bi soru soruyum. Aranızda bebegiyle kan uyuşmazlığı olan var mi ? Ben bi hemşire arkadaşıma sorduğumda doğumdan 42 saat sonra iğne yapılıyor dedi. Sağlık ocağıda senin kan uyusmazligin var 2. Ayinda iğne oldun mu dedi bende hayır cevabı verdim çünkü bana dogumda n sonra demişlerdi. Doktora gittigmde sorucam ama henüz 15 gün var gitmeme sizce bisey olur mu bebegime

Bildiğim kadarıyla bebekte hamılelıkte degıl dogumdan hemen sonra bı ıslem yapılıyormus..bebegıne bısey olmaz ama sen yınede doktorunu bır ara sor.

İki gündür cinsiyet tahmini için okumadığım şey kalmadı. Herkes erkek dio rahat bi hamilelik geçiriyorum die. Benim hiç bi fikrim yok

Hiç öyle bişey yok inanki.Benim bebeğim erkek.Hamileliğimin başından beri bulantılar kusmalar uykusuzluklar yakamı bırakmadı.Bir lokma yemek yiyemedim hala kilo veriyorum 17. haftamdayım.Bildiğin ekmek bile sabun kokuyor ban amidem almıyor.Şimdide migren başladı dayanılmaz bas agrılarım var, tansıyonum yuselıyor sureklı.Rahatsa erkek değilse kız, uykun gelıyorsa erkek yoksa kız, eksı yersen kız yoksa erkek derlerdı, ben hamılelıgımde bızzat yasıyorum hıc alakası yok oyle seylerle.

Bildiğim kadarıyla bebekte hamılelıkte degıl dogumdan hemen sonra bı ıslem yapılıyormus..bebegıne bısey olmaz ama sen yınede doktorunu bır ara sor.
Bende doğumdan sonra diye biliyurdum. Aile hekimi ve ebe bana 2. Ayında iğne olan lazımdi dedi kafam çok karıştı. Zaten aile hekimliği felaket tellalı gibi konuşup konuşup canımı sktilar.

hiç korkma canım, kan uyuşmazlığında ilk bebekte sıkıntı çıkmaz. ilk bebek doğduktan sonra 48 saat içerisinde iğne olman gerekiyor. ikinci bebekte sıkıntı çıkmaması için.

Ben varım canım

Ben 0 negatıf esım A+

Ilk cocukta dogumdan sonra vuruluyor ıgne, gereklı gorulurse bazen 7. aydada vurulabılıyormus ama bunu doktor soyler sana

2. ayında ıgne olmak dıye bırsey duymaıdm hıc

Hiç öyle bişey yok inanki.Benim bebeğim erkek.Hamileliğimin başından beri bulantılar kusmalar uykusuzluklar yakamı bırakmadı.Bir lokma yemek yiyemedim hala kilo veriyorum 17. haftamdayım.Bildiğin ekmek bile sabun kokuyor ban amidem almıyor.Şimdide migren başladı dayanılmaz bas agrılarım var, tansıyonum yuselıyor sureklı.Rahatsa erkek değilse kız, uykun gelıyorsa erkek yoksa kız, eksı yersen kız yoksa erkek derlerdı, ben hamılelıgımde bızzat yasıyorum hıc alakası yok oyle seylerle.
Canım mıgren bendede basladı 2 gun cok kotuytum fakat tansıyon yukselmesıne dıkkat et. Kacıncı haftadasın. Kc oluyor tansıyonun. Korkutmak ıcın demıyorum ama 20. haftadan sonra yavas yavas cıkan tansıyon onemlı , mutlaka takıbını yap ve not et tansıyonunu

X