• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

yaa kızlar bişi sorucam şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo ya mesajlarınızın altında nasıl yapıyosunuz onu?

kızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınız?doktorum evde dogum yapmıyorsunuz,sen bilirsin dedi.bilemiyorum

bizimde oğluş geliyor. hep içime doğmuştu, kız isterdim ama sağlıklı olsunda. bebişi küstürmeyelim :)

kızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınız?doktorum evde dogum yapmıyorsunuz,sen bilirsin dedi.bilemiyorum
bence sağlık ocağı peşimizi bırakmaz kapıya kadar gelir aşı için. zaten arayıp duruyorlar sürekli şu ayda şu var diye. yaptıralım bence bişi olmaz, bi kaza bela ya karşıda iyi bişi, sonuçta evde doğum olmasa bile ,her gün trafik şubu insanın başına türlü kazalar geliyor. Allah korusun hepimizi.

Aynen bendeee :))) saglikla kucagimiza alalım da yeter ki hic onemi yok
amin canım :)
Doktor bna bu konuda hic bise soylemedi :KK43: sizden duydum ilk
aşı yaptırmamız gerektiğini bilmiyordum. doktor da bişi demedi.
onun peşine sağlık ocağı düşüyor kızlar :) benim daha önce 2 düşük oldu. hep aradılar ama malesef bebeişler gitmişti çoktan. yine aradılar, çokta kibar hemşire, ben yine size hatırlatıcam vakti gelince deyip kontrol ediyor durumu. kayıt olunuyormuş sağlık ocağına 19. haftada o aşı var. 2 dozmuş. yakında sizide ararlar :) eve bile geliyorlarmış ulaşamazlarsa :)

hastaneden bugun cıktım kızlar baş dönmem ve kusmalarım son surat devam ediyor doktor 4.aya kd böyle devam eder sonra duzelır dedi ınsallah duzelırim perişan oldum ben cunku suan 11 haftalık olduk bızde cok şükür gerçeğe ragmen mutluyum

Back