18 + 1 deyim... yani 19. haftaya girdim, valla ben çok net hissediyorum annede değişken olan bir çok faktöre göre 16 ile 22. haftalar arasında hissediliyor canım....kaç haftalıksın? 20 haftadan önce hissedilmez diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 + 1 deyim... yani 19. haftaya girdim, valla ben çok net hissediyorum annede değişken olan bir çok faktöre göre 16 ile 22. haftalar arasında hissediliyor canım....kaç haftalıksın? 20 haftadan önce hissedilmez diyorlar.
Hayırlısı olsun cnm... benım bebısımde erkek:)Sonunda belli oldu cinsiyetimiz :) oğluşumuz geliyor hayırlısıyla hep kiz gecmisti icinden ama erkekmis :)
Aminn inşallah :) bu arada hamilelik imzasini profilinizden yapiyorsunuz son adet tarihinizi girip otomatik ekleniyorHayırlısı olsun cnm... benım bebısımde erkek:)
Maalesef gorunmuyorKaydettim ama oldumu acaba:)
Teşekkür ederim yaptım oldu:)Aminn inşallah :) bu arada hamilelik imzasini profilinizden yapiyorsunuz son adet tarihinizi girip otomatik ekleniyor
Evet olmus :)Teşekkür ederim yaptım oldu:)
18 + 1 deyim... yani 19. haftaya girdim, valla ben çok net hissediyorum annede değişken olan bir çok faktöre göre 16 ile 22. haftalar arasında hissediliyor canım....
Sonunda belli oldu cinsiyetimiz :) oğluşumuz geliyor hayırlısıyla hep kiz gecmisti icinden ama erkekmis :)
Hissedersin canım 3 hafta var aramızda 3 hafta öncesinde bende hissetmiyodum....yaa ne güzell :) bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu :)
Hissedersin canım 3 hafta var aramızda 3 hafta öncesinde bende hissetmiyodum....
bence sağlık ocağı peşimizi bırakmaz kapıya kadar gelir aşı için. zaten arayıp duruyorlar sürekli şu ayda şu var diye. yaptıralım bence bişi olmaz, bi kaza bela ya karşıda iyi bişi, sonuçta evde doğum olmasa bile ,her gün trafik şubu insanın başına türlü kazalar geliyor. Allah korusun hepimizi.kızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınız?doktorum evde dogum yapmıyorsunuz,sen bilirsin dedi.bilemiyorum
Aynen bendeee :))) saglikla kucagimiza alalım da yeter ki hic onemi yokbizimde oğluş geliyor. hep içime doğmuştu, kız isterdim ama sağlıklı olsunda. bebişi küstürmeyelim :)
Doktor bna bu konuda hic bise soylemedi sizden duydum ilkkızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınız?doktorum evde dogum yapmıyorsunuz,sen bilirsin dedi.bilemiyorum
kızlar tetanos aşısı yaptıracak mısınız?doktorum evde dogum yapmıyorsunuz,sen bilirsin dedi.bilemiyorum
amin canım :)Aynen bendeee :))) saglikla kucagimiza alalım da yeter ki hic onemi yok
Doktor bna bu konuda hic bise soylemedi sizden duydum ilk
onun peşine sağlık ocağı düşüyor kızlar :) benim daha önce 2 düşük oldu. hep aradılar ama malesef bebeişler gitmişti çoktan. yine aradılar, çokta kibar hemşire, ben yine size hatırlatıcam vakti gelince deyip kontrol ediyor durumu. kayıt olunuyormuş sağlık ocağına 19. haftada o aşı var. 2 dozmuş. yakında sizide ararlar :) eve bile geliyorlarmış ulaşamazlarsa :)aşı yaptırmamız gerektiğini bilmiyordum. doktor da bişi demedi.