• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?

bende o şekildeyim. sabahları şişkinliğim çok yok ama akşam olduğu zaman dediğin gibi 6-7 aylık hamile gibi oluyorum ve çok gazım oluyor. doktora söyledim bende gayet normal dedi.
ama bu şişkinlik çok rahatsız ediyor beni.

Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?

Ayyy valla bende öyleyim canım yaaaa.... bi de ben 45.5 kiloyla hamile kaldım şuan 48.600 gram oldum yaaa çok mu hjızlı kilo alıyorum anlamadım çok moralkim vbozuluo bazen.. çalışıyorum ayrıca da ve çalışma arkadaşlarım çok yiyorsun diyor. Ama ben çok yemiyorum bnana göre. hep sağlıklı şeyler yiyorum. gazlı içecek içmiyorum.

insanların benimle bu akdar uğraşmasına da sinir oluyorum. Sonuçta ben ne yediğimi karnımın ne zamn doyduğunu iyi biliyorum tatlı dahi yemiyorum haftada 1 ya da 2 kez o da ya puudingli pasta ya sütlaç. Diğer tatlı türlerinden 1 tanecik yiyorum. Hkkatyen napcağımı şaşırdım.

Çocuğum beslensin diye yiyorum hep. sadece karnım büyüyor. onun dışında hiç bi yerimden kilo almadım.. hala x-Small giyiyorum.. Anormal miyim anlamadım. :(

GAZ SORUNU HEPİMİZİN BAŞINDA.BENDE HAZIMSIZLIKTA VAR.YEDİKLERİM ÖYLECE MİDEMDE KALIYOR.SONRA DA ZATEN ÇIKIYORLAR.
GAZ SORUNU HEPİMİZİN BAŞINDA.BENDE HAZIMSIZLIKTA VAR.YEDİKLERİM ÖYLECE MİDEMDE KALIYOR.SONRA DA ZATEN ÇIKIYORLAR.

Kızlar, tekme hisseden varmı? ya ben bişiler hissediyorum arada ama gaz mı bebek mi anlamıyorum :)

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Üye olmadan sürekli takip ediyordum. İmza kısmında bebeğimin gelişimini ben ne zaman görebileceğim diye çok hevesleniyordum. 4 yıl bekledikten sonra müjdeli haberi aldık çok şükür. Bende de bahsettiğiniz şişkinlik ve gaz sorunu geçtiğimiz haftalarda çok vardı. Bu hafta biraz daha rahatladım. Benim de karmın, bol kıyafetler giydiğim için dışardan belli olmasa da bakıldığında oldukça belli olmaya başladı. Şişkinlik ve gazdan değilmiş yani :) onu anlamış oldum. Önümüzdeki pazartesi günü doktora kontrole gitmeyi planlıyorum. Cinsiyeti belli olur inşallah diye umuyorum. Sizin ne kadarlıkken cinsiyetleri belli oldu?

Kızlar bende 3 gundur hastanede yatıyorum bebişim cok zorladı beni baş dönmem 5. gunum 5 gundur geçmedi mide bulantım da var ınsallah geçer doktor 3 ay bitene kdr alış dedi ama alışmak cok zor rapor aldım wc ye bile gidemiyorum evde o kdr dönüyor basım yani sanırım 1 ay evdeyim bu durum gecene kdr rabbım sag salım kucağımıza almayı nasıp etsin bugünlerde geçer elbet hayırlısıyla

Kızlar bende 3 gundur hastanede yatıyorum bebişim cok zorladı beni baş dönmem 5. gunum 5 gundur geçmedi mide bulantım da var ınsallah geçer doktor 3 ay bitene kdr alış dedi ama alışmak cok zor rapor aldım wc ye bile gidemiyorum evde o kdr dönüyor basım yani sanırım 1 ay evdeyim bu durum gecene kdr rabbım sag salım kucağımıza almayı nasıp etsin bugünlerde geçer elbet hayırlısıyla
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...HEPİMİZİN

merhaba kızlar bu üçücü gebeliğim daha önce hiç yaşamama rağmen tansiyonum yüksek ilaç kullanıyorum sürekli kontrol edip not alıyorum açıkçası korkuyorum tuzlu yeme diyolar dikkat ediyorum ama bi gü iyi bi gün yüksek tek duam haftalar ilerledikçe yükselm4sin doktorum hastaneden ayrılmış galiba yeni bi doktor bulmam lazım takmıyım kafama diyorum ama takılıyo yani çok canım sıkılıyo ya yeni doktor yeni hastane

Back