- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
hayırlı olsun :)BENIMKI 8 HAFTALIK DAHA YENİCE
çabucak büyüyolar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun :)BENIMKI 8 HAFTALIK DAHA YENİCE
Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?
Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?
GAZ SORUNU HEPİMİZİN BAŞINDA.BENDE HAZIMSIZLIKTA VAR.YEDİKLERİM ÖYLECE MİDEMDE KALIYOR.SONRA DA ZATEN ÇIKIYORLAR.Kızlar benım karnım baya şişiyor gunduzlerı ozellıkle yanı sankı 6.7 aylık hamıleymısım gıbı doktora sordum hormonlardan normal dedı bırde gaz oluyormus sancımda oluyor gaz sancısı dedı olan varmı bu sekılde ?
Hic birsey hissetmiyorum yaaa (( 20. Haftada hissedilirmiş ilk gebelikte ama bakalim . Bende hissetmek istiyorum karnim buyumese hamile olduguma inanmicam yani :)))Kızlar, tekme hisseden varmı? ya ben bişiler hissediyorum arada ama gaz mı bebek mi anlamıyorum :)
Hic birsey hissetmiyorum yaaa (( 20. Haftada hissedilirmiş ilk gebelikte ama bakalim . Bende hissetmek istiyorum karnim buyumese hamile olduguma inanmicam yani :)))
Evet hissedenler var takip ettigim.kadariyla :) biz cinsiyeti de ogrenemedik laz damari var acmiyor bacaklarini ya bagdas kurmus oluyo yada kapali :) catladim meraktanya bende 20. hafta diye duydum ama daha erken hissedenlerde var. onlardan biri de ben olabilir miyim acaba :)))
ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN CANIM.BENİMKİ DE ÖYLE:)Evet hissedenler var takip ettigim.kadariyla :) biz cinsiyeti de ogrenemedik laz damari var acmiyor bacaklarini ya bagdas kurmus oluyo yada kapali :) catladim meraktan
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...HEPİMİZİNKızlar bende 3 gundur hastanede yatıyorum bebişim cok zorladı beni baş dönmem 5. gunum 5 gundur geçmedi mide bulantım da var ınsallah geçer doktor 3 ay bitene kdr alış dedi ama alışmak cok zor rapor aldım wc ye bile gidemiyorum evde o kdr dönüyor basım yani sanırım 1 ay evdeyim bu durum gecene kdr rabbım sag salım kucağımıza almayı nasıp etsin bugünlerde geçer elbet hayırlısıyla
Evet hissedenler var takip ettigim.kadariyla :) biz cinsiyeti de ogrenemedik laz damari var acmiyor bacaklarini ya bagdas kurmus oluyo yada kapali :) catladim meraktan
Bnmde yarin kontrolum var bakalim bu jez gorebilcek miyim :)ya bende öyle cinsiyette bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrol var o zamana kadar sabıııırrr :))))
Bnmde yarin kontrolum var bakalim bu jez gorebilcek miyim :)
Yine olmadiii ://// persembe tekrar gidicemhayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Keşke evimde olabilsemde zar zor da olsa yemek yapabilsem. Mide bulantin mi var canimGÜNAYDIN ŞUBAT ANNELERİ.BEN HALA EVDE YEMEK YAPAMIYORUMSİZ NE ALEMDESİNİZ?