- 14 Haziran 2015
- 248
- 339
- 30
Rabbim gönlümüze gore verir ins nazlı nazlı bi kız bebisAMinnñnnn inşallah bnde cok istiyorum bir tane de cici pembis bir kizz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlümüze gore verir ins nazlı nazlı bi kız bebisAMinnñnnn inşallah bnde cok istiyorum bir tane de cici pembis bir kizz :)
Ay bana sağlık ocağı demeyin bi suru laf duydm aile doktorundan . hamileligimi geç bildirdiğm için
önümüzdeki hafta doktora söylim o zaman bildirsin :)Gerekiyormus aile hekimine bildirmek gerekiyormus onlarda bakanlığa bildiriyormus. Eğer doktor gebeliği geç bildirirse ceza alıyormuş. Bi suru laf duydum bu yuzden doktordan
Merhaba
İlk defa yazıyorum bu konuyo
Ben de subat annesi olucam. Şu an 14+4deyım. Daha once bır kımyasal bır bos gebelık gecırmıstım. 12+4 de doktpor %80 erkek ama bır ay sonrakı randevuda kesın soylerım dedı. Aslında ben kız ıstıyordum ama sağlıklı olsunda cınsıyet hıc onemlı değil tabi. Yogun, mesaili bir işte çalışıyorum, stres benı cok etkılıyor.
Allah YARDIMCINIZ olsun. Ben bebeğinin kesin cinsiyetini 16+3 te gordum 14 haftalıkken doktorum bebek gostermiyor ama erkek demisti 16.haftada kesinlesti erkek olduğu 3 tane çikolata yedim doktorun odasına girmeden hastanede herkes bana bakıyordu :) oglusum acti kapattı. Bende kız bebek hastası olduğum için kendi yapamadığı kokslugu kızına yapmak için hep kız istedim ama oglum olmasına da hic uzulmedim. Hayırlı ve saglikli versin Rabbim en önemlisi o bütün anneler için :)Merhaba
İlk defa yazıyorum bu konuyo
Ben de subat annesi olucam. Şu an 14+4deyım. Daha once bır kımyasal bır bos gebelık gecırmıstım. 12+4 de doktpor %80 erkek ama bır ay sonrakı randevuda kesın soylerım dedı. Aslında ben kız ıstıyordum ama sağlıklı olsunda cınsıyet hıc onemlı değil tabi. Yogun, mesaili bir işte çalışıyorum, stres benı cok etkılıyor.
Butun herseyimiz ayni ya :)) sanki ben yazmisim gibi hissettim :) dogumlarimiz da ayni zamanda olacak muhtemelen Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinAllah YARDIMCINIZ olsun. Ben bebeğinin kesin cinsiyetini 16+3 te gordum 14 haftalıkken doktorum bebek gostermiyor ama erkek demisti 16.haftada kesinlesti erkek olduğu 3 tane çikolata yedim doktorun odasına girmeden hastanede herkes bana bakıyordu :) oglusum acti kapattı. Bende kız bebek hastası olduğum için kendi yapamadığı kokslugu kızına yapmak için hep kız istedim ama oglum olmasına da hic uzulmedim. Hayırlı ve saglikli versin Rabbim en önemlisi o bütün anneler için :)
ben hep oğlan olacak diye hissettim zaten. ama bebiş duymasın ben kız bebek çok seviyorum. nasip kısmet olsun şimdiden alıştım ben ona. hayalini kuruyorum eşim yurtdışına gitmişti. orada ucuz diye bir sürü eşyasını bile aldık. çok alıştım çok. Allahım korusun. 2 kayıptan sonra beni hayata bağladı o yüzden sağlıklı olsunda hiç farketmez :)Ay herkesin oğlusu oluyor :) kizlar oglusu olacagini ogrenenler ilk ne hissettiniz akliniza ne geldi :)
bende düşündüm onu ben kız eşim erkek istiyordu. daha cinsiyeti belli değildi ben dedimki : ben gelin-kayınvalide derdi çekmek istemiyorum. kızım olsun her şeyimde yanımda olur. gezer tozarız dedim. biz kardeşimle öyleyiz çünkü hep annemle birlikteyiz. ama abim hep dış dünyada kalıyor. annemde üzülüyor. eşimde daha şimdiden onu mu düşünüyorsun diyorŞaka gelebilir ama kaynana olacağım geldi aklıma :) Sonra doktoruma ben ilk andan beri hissetmistim dedim ki öyle ben eksi şeyleri çok yedim herkes kız dedi ben erkek olacak hissediyorum demiştim herkese
Hahhaa aynı şeyleri dusundum bende sanırım birzda büyük konustum. Hep oğlum olmasın dedim. Kaynanam kayınbabam yuzunden :) ama ben onlar gibi olmuycam gelinime karşı şimdiden bunları dusunuyorum ☺bende düşündüm onu ben kız eşim erkek istiyordu. daha cinsiyeti belli değildi ben dedimki : ben gelin-kayınvalide derdi çekmek istemiyorum. kızım olsun her şeyimde yanımda olur. gezer tozarız dedim. biz kardeşimle öyleyiz çünkü hep annemle birlikteyiz. ama abim hep dış dünyada kalıyor. annemde üzülüyor. eşimde daha şimdiden onu mu düşünüyorsun diyor
aynen canım yaşadığımız sıkıntılar yüzünden zaten hep bu düşünceler. sendekilerden bendede var sorunlu ve artık yeter detirtiyorlar malesef :)Hahhaa aynı şeyleri dusundum bende sanırım birzda büyük konustum. Hep oğlum olmasın dedim. Kaynanam kayınbabam yuzunden :) ama ben onlar gibi olmuycam gelinime karşı şimdiden bunları dusunuyorum ☺
bende mobilya alacaktım. daha erken diye bakmadım tabide hiç. park hiç düşünmedim açıkçası. bilemedim ki şimdi ne yapsakkızlar besık hakkında dusundunuz mu ? komsum kafamı karıstırdı bugun 2 cocugu var mobılya besık almıs ıkısı de yatmamıs ıcınde kucuk besıkler varya sallanabılen onlardan almıs bır bucuk yasına kdr onda yatırmıs sonrada park yatak almıs. ıkısındede kullanmıs. ben mobılya dusunuyordum ama kafam cok karıstı
kafam okadar karıstı kı sımdı 700 800 tl verıp mobılya alırsam bıde yatmazsa sen ozaman gor ısı :) bebısler hep anne yanında olmak ıstıyormus bırde komsumuz dedıkı ben mutfakta ıs yaparken o mınık besıgı yanıma getırıp ıs yaparken bı yandan bebegı sallıyordum falan dedı aklımı celdı :/ tasınabılmesı cok guzel .bende mobilya alacaktım. daha erken diye bakmadım tabide hiç. park hiç düşünmedim açıkçası. bilemedim ki şimdi ne yapsak
başka topiklerede sor istersen canım. ben henüz almıcam bi kaç kişiden fikir al bencekafam okadar karıstı kı sımdı 700 800 tl verıp mobılya alırsam bıde yatmazsa sen ozaman gor ısı :) bebısler hep anne yanında olmak ıstıyormus bırde komsumuz dedıkı ben mutfakta ıs yaparken o mınık besıgı yanıma getırıp ıs yaparken bı yandan bebegı sallıyordum falan dedı aklımı celdı :/ tasınabılmesı cok guzel .
sımdılık mınık al zaten ıhtıyacına gore yenısını sonra alırsın dedı ama ıste tecrubesızım bılmıyorum