• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri :)

DOKTOR HER BÜNYE FARKLI KARŞILAR GEBELİĞİ DEDİ.ZATEN İLK GEBELİĞİMDE DOĞUMA KADAR KUSMUŞTUM.YANİ HAMİLELİĞİN TADI ÇIKMIYOR BENDE

DOKTOR HER BÜNYE FARKLI KARŞILAR GEBELİĞİ DEDİ.ZATEN İLK GEBELİĞİMDE DOĞUMA KADAR KUSMUŞTUM.YANİ HAMİLELİĞİN TADI ÇIKMIYOR BENDE

inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarında tadını çıkarmaya başlarsın.
ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım 1-2 kere bulantım oldu o kadar.

selamm ,,,
14+3 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gittim önce yüksek ihtimal kız dedi sonra ben bişey söylememiş olayım ufak bir şey görünüyor dedi:) sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir ??? çok merak ediyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem

selamm ,,,
14+3 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gittim önce yüksek ihtimal kız dedi sonra ben bişey söylememiş olayım ufak bir şey görünüyor dedi:) sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir ??? çok merak ediyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem

bende 14+4 üm :) haftaya cumartesi doktora gidicem bakalım bana ne dicek.
daha önce gittiğimde tahmini olduğunu söyledi ama tahminini bana söylemedi.

elinde ultrason görüntüsü var dimi? aşağıdaki foruma bi bak sonra elindeki görüntüye bak. belki bir tahminin olabilir.
"dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)"

merhaba kızlar biz bugün kontrole gittik 15+3 üz 123 grmız ve cinsiyetimiz kız.... rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün çok net şekilde öğrendik :anneadayı::KK200::nazar:

Merhabalar, Nasilsiniz subat anneleri:anneadayı::nazar: hamileliginiz nasil geciyor ? Benim gibi 18. Haftada olanlar kac kilo aldiniz :KK6:

bende 14+4 üm :) haftaya cumartesi doktora gidicem bakalım bana ne dicek.
daha önce gittiğimde tahmini olduğunu söyledi ama tahminini bana söylemedi.

elinde ultrason görüntüsü var dimi? aşağıdaki foruma bi bak sonra elindeki görüntüye bak. belki bir tahminin olabilir.
"dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)"

evet baktım teşekkür ederim :)) kız gibi sanki :))
Birde siz bakın resimlere

Eklentiler

• IMG_20150820_120142.jpg
    IMG_20150820_120142.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20150808_100204.jpg
    IMG_20150808_100204.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
peki kaç kilo aldınız acaba ben 14+3 haftalık olmama ragmen daha hiç kilo almadım
51 kilo ile hamile kaldım hala 51 kiloyum normal mi sizce :KK49:

pıt pıt tekmelerini hissediyorum artık oğluşumun:) inanılmaz bi duygu Allah sizlere de nasip etsin kızlar.....

Back