- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
Yine olmadiii ://// persembe tekrar gidicem
aaa neden ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine olmadiii ://// persembe tekrar gidicem
VAR VAR OLMAZ MIKeşke evimde olabilsemde zar zor da olsa yemek yapabilsem. Mide bulantin mi var canim
VAR VAR OLMAZ MI [/QUOTE
Benim 3 ayda 4,5 kez istiğfar etmiştim. Çok bulantim olmamıştı. Doktor hala bulantin olmasına bisey diyor mu
DOKTOR HER BÜNYE FARKLI KARŞILAR GEBELİĞİ DEDİ.ZATEN İLK GEBELİĞİMDE DOĞUMA KADAR KUSMUŞTUM.YANİ HAMİLELİĞİN TADI ÇIKMIYOR BENDE
selamm ,,,
14+3 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gittim önce yüksek ihtimal kız dedi sonra ben bişey söylememiş olayım ufak bir şey görünüyor dedi:) sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir ??? çok merak ediyorum 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem
bende 14+4 üm :) haftaya cumartesi doktora gidicem bakalım bana ne dicek.
daha önce gittiğimde tahmini olduğunu söyledi ama tahminini bana söylemedi.
elinde ultrason görüntüsü var dimi? aşağıdaki foruma bi bak sonra elindeki görüntüye bak. belki bir tahminin olabilir.
"dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)"
evet baktım teşekkür ederim :)) kız gibi sanki :))
Birde siz bakın resimlere
banada kız gibi geldi :) hayırlısı olsun.
İNŞ CANIM SAĞOLASINinşallah en kısa zamanda geçer bulantılarında tadını çıkarmaya başlarsın.
ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım 1-2 kere bulantım oldu o kadar.
teşekkür ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
pıt pıt tekmelerini hissediyorum artık oğluşumun:) inanılmaz bi duygu Allah sizlere de nasip etsin kızlar.....
normal ileriki aylarda alırsınızpeki kaç kilo aldınız acaba ben 14+3 haftalık olmama ragmen daha hiç kilo almadım
51 kilo ile hamile kaldım hala 51 kiloyum normal mi sizce