2016 Şubat Anneleri

Ozel mamalar var denedinmi canm belki bir faydasi olur

Kizlarrr demin kizim elimi yemeye calisiyordu,birde ne goreyim disi patlamis ya yavrumun sarildimm tebrik ettim kendisini hadi hayirli olsun yavrum ilk disin,saglikla kullan,darisi digerlerine olsun dedim opustuk koklastik cok mutlu oldumm
Hadi hayirli olsun disiniz canm guzel guzel saglikli yiyecekler yesin disleriyle

Canım dışarda ayını büyük söyle. 6 aylık deme. Nazar degmesin kuzuya

Kahvaltı nasıl yapıyosınuz arkadaslar? Dr bigün peynir bigün yumurta ver dedi , ceviz falan 9. Ay dedi ama ben kızımda veriyodum sanki kafam jarıştı iyice siz nasıl yapıyosunuz

Canım dışarda ayını büyük söyle. 6 aylık deme. Nazar degmesin kuzuya
Canim oglum dun bise bugun birer kez yesil kaka yapti sabah yaptigi normaldi endiselendm hastaneye felan gotursem mi ki neden olur bu yesil kaka surekli banyo yaptiriyorm acaba su felan yutuyoda ondan mi oluyoki

Bu kahvalti olayını nasil yapıyosunuz tuzsuz peynir aldım tuzsuz köy tereyağımda var :/ ihlamur kaynatip ekmek ici atip peynir pekmez yapip veriom yav Dorumu acaba

Canim oglum dun bise bugun birer kez yesil kaka yapti sabah yaptigi normaldi endiselendm hastaneye felan gotursem mi ki neden olur bu yesil kaka surekli banyo yaptiriyorm acaba su felan yutuyoda ondan mi oluyoki
Ne yedirdin bugün canım. Birde üşümüş olabilir bugün serin hava bir takip et bakalım.

Ne yedirdin bugün canım. Birde üşümüş olabilir bugün serin hava bir takip et bakalım.
sabah yumurta sarısı yedirdim canım dunde sebze corbası yedirmstm ama dun sebze corbasından önce yapmıstı yemyesildi evet usutmus olablr dıye dusundm bende cunku aksama kadar yerde emekliyo ayaklarına corap giydiriyorm ama yarn da devam ederse götürüyüm demi bide kulaklaryla cok oynuyo kulak iltihabı olabılır mı ki ondanda yesil kaka yapma ihtimali olablrms

Kahvaltı nasıl yapıyosınuz arkadaslar? Dr bigün peynir bigün yumurta ver dedi , ceviz falan 9. Ay dedi ama ben kızımda veriyodum sanki kafam jarıştı iyice siz nasıl yapıyosunuz
benmki yumurta sarısını yemıyo bugun zorla yedirdim resmen her gun 1 cay kasıgı pekmez veriyorm peynır veriyorum labne veryrm

Canım benimkide sag kulagı ile oynuyordu götürdüm hiçbişey çıkmadı diş çıkarıtken oynar dedi birde yeni keşfetmiştir ondan oynar dedi. En önemli bulgu ateş o olursa ve kulagı ile oynarsa olma ihtimali varmış.
Büyük ihtimalle üşümüştür alıştılar sıcak havaya birden serinledi hava benimkinide az önce degiştirdim altını yeşildi kakası bende şimdi ayaklarına çorap giydirdim.
Yarında yeşil yaparsa istersen götür ama büyük ihtimalle birşey çıkmaz yinede için rahatlar

Ben 1 yumurta sarisi tam bugday unu yr cay kas tereyag ile muhallebi yapiyorum iliyinca icine pekmez ve labne koyup yediriyorum

Biraz once yapti canim normaldi ya zaten normaldede her gun 3 4 kez kaka yaptigi için ishal olsa anlar miyim acaba her kakasi farkli oluyo artk sabahki degsikti kahverengimsi gibi oglen normal sari gibydi aksam yesil smdi yine sarimsi dunde aksam ayni saatlerde yesil yapmsti disini cikardi iki tane ama daha tamamen cikmadi yarisi cikti belki olabilir insallah bi daha yesil kaka yapmaz

firkan canim bisey daha sorcam biliyosn ben blwyi uyguluyorm yani yari yariya daha dogrusu aksamlari yogurt corba yada muhallebi veryrm sebze puresi yaptim surekli ogurdu ve artik kustu oyle yapmaktan puturlu seylere aliskin degil desem oyle blenderdan geçirip bisey vermedim ki hic ya ezdm catalla yada eline verdm yedi niye boyle yapiyo ki

Annem yeşil kaka filan artık normal seyler bunlar.ne bulursak veriyoruz yavrulara.benimkisi karışık yer renk yapıyor Yeşil diye eyvah eyvah yapmiyorum.herseyi yiyorlar çünku. Bi de sunu cok farkettim.yanlislikla kn ilacini fazla verince hem kabiz hem koyu yesil yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…