- 30 Ocak 2015
- 18.643
- 20.178
- 598
- 29
Canim hava siccak ya vücut isilari artabiliyo banada bazen atesi var gibi geliyo olcuyorm 37.3 felan cikiyo ama geciyo hareketli olduklari icin yükseliyo benceBizde burun akintisi yok, olsa daha cabuk atlaticak bana kalirsa.. Atesimiz yoktu simdi cikar gibi oldu gerci demek icin erken henuz 37lerde ama 36.3lerde olurdu hep 37'yi gorunce cikiyor diye dusundumbakicimizi aramaya korkuyorum, onemli birsey olsa arardi gerci ayhhhh
Ay smdi arda uyudu bende yattm hemen evin isini biraktm gece 10 kere uyandi 1 bucuk saat uyumusuz nasl iyi geldi ama her yerm agriyo hamlamis gibiyim vucut uykusuzluga alsms nolcakBenim kız çok iştahsız. 6 kiloya ulaşamadık hala. Hiçbişey sevmez , içmez ama suyu çok seviyor . Tek seferde 50-60 ml içer. Ben doğduğundan beri su veriyorum onunda etkisi olabilir canım.
gündüz vermiyim bakalım nolcak canım öyle başlim denemeye. Dün gece ilk defa rezene içirdim uyutmadan. Sanırım iyi geldi biraz daha az uyandı :) bu sefer ben uyuyamıyodum senin gibi yorgunluktan uykuya dalamıyodum. :/
Hmm agrisi olsa hissederdin heralde degilmi.. diger turlu kolayina gelmistir alimistir bence ama sen yinede takip et arada bir koluna filan bir dokun agrisi varmi diye..Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şey değildir. Canım bnm oğlum ilk sol tarafından dönerken kolay dönüyor ama ilk sağ tarafından dönerken zorlanıyor. Sence normal mi
Insallah canim, ihlamur veriyoruz 2-3 kasikGeçmiş olsun canım . Öksürmekten Boğazı tahriş olmaz inşallah rahatlatacak bişeyler içirse bakıcı ablası
Kolu ağrısı canim ilk soldan dönünce sonra sağında m dönüyor ama ilk sağdan dönerken zorlanıyor anlamadım.Hmm agrisi olsa hissederdin heralde degilmi.. diger turlu kolayina gelmistir alimistir bence ama sen yinede takip et arada bir koluna filan bir dokun agrisi varmi diye..
Insallah canim, ihlamur veriyoruz 2-3 kasik.. bugunde surup alicam doktorun tavsiyesi uzerine, uc gun icinde gecmezse doktora goturucez
Bizim ek gidamiz sadece yogurt ve seftali suyu ile sinirli..Selam hanımlar,
İnanın hiç vaktim olmuyor girip okumak yada yazmaya..Biz 6 aylık olduk 120 gr almışız ek gıdaya geçtik kahvaltı meyve püresi corba ve yoğurt gece mama..sebze corba hariç herşeyi güsel yiyoruz sıkıntımız yok..ama corba direk kafasını ceviriyor..bende biberonla su ile kandırıyorum malum açığı kapatmam lazım..
Gece mama bebelac'ın armut yulaflısı var onu veriyorum koyu kıvamda biberonla..siz neler yapıyorsunuz gece..12 de veriyorsam 6 ya kadar uyuyor sonra ben meme veriyorum bazen uyuyor bazen 1 saat ayakta kalıyoruz..
Sebze corba için de kabak havuç patates her gün başka bir sebze katıyorum ve 1 tatlı kaşığı mercimek bulgur irmik hergün 1 tanesini 15 gün sonra 2 tanesini koyucam..başka şekilde yapan var mı yada sevdirmenin yolları..
Ayrıca bebedorun biberonunu kullanıyorum wee baby ile ağızlıkları aynı diye duymuştum yani bir birlerine uyuyor diye duydum sizin bilginiz var mı??
Valla yazamıyorum anlayışla karşılayın ama sorunlarım yada kafama takılanların da sizinle paylaşmak istiyorum..
Aaaa çok güzel bir haber ablam hamileydi benim oğlum dogunca malesef düşük yaptı ve doğduğu gün kürtaj oldu 24 ocakta oğlum dünyaya geldi ablam 25 ocakta kürtaj oldu..şimdi yine hamile ve doğal yollarla ikiz..dualarınızı eksik etmeyin...sağlıkla zamanında dünyaya gelsinler inşallah..oğlumla aralarında tam 1 sene olucak.. :)
Cok yazdım hadi Hepinizi öptüm dikkat edin Kendinize bebişlerinize..
Bence bos yere strese girme daha yeni motor becerileri gelismeye basladi. O ilk ogrendiginin dogru oldugunu saniyor olabilir, digeriyle yapmamasinin sebebi bu bence. Zorlandigindan degil ama ilk nasil ogrendiyse oyle yapmaya devam etmesi yuzunden. Bir sure sonra atom karinca misali herseyi yapabilicekleri icin bu tur dertlerde kalmicak meraklanma :)Kolu ağrısı canim ilk soldan dönünce sonra sağında m dönüyor ama ilk sağdan dönerken zorlanıyor anlamadım.
Ben emziriyorum canım benimki doymuyor sürekli uyan ağla her şey ağızda az da kilo alınca dr la görüştük necate veya pregomin as dedi. Neocate çok iğrenç diye pregomin as aldım oda iprençCanim emziriyor musun. Ben sadece pregomin as veriyorum. 3 saat arayla 12o CC içiyor. Ek gıda ya gecmicez dedi Dr. 6. Ayı bekliyoruz . sen ek gıdaya gececeksin sanirm. Nasıl baslicaksin..
Pregomin mamayi normal manaya hazırladığın sudan biraz daha sıcak su ile hazırla. Ve baya bir calkala çözünsun iyice. İnşallah sever tadını mamanin.
Bize de doktor gunde 600ml yeter dedi ama o kadarla kilo almasi imkansiz. 3 saate bir 100 yapiyorum ama cogu dokuluyor mamanin. Bosa gidiyor hep.hmm benim kızım çok içmiyor zaten kusması çık içmekten olamaz peki kaç saatte kaç ml veriyorsun canım bizim dr 3-4 saatte 90-100 ml yeter dedi bence az gibi hoş kuzım o kdar da içmiyorda
Masallah ne guzel onu uyumuyor benimki..10 dk sonra uyaniyor surekli uyutmaya calismaktan gina geldiHee bir.de ne sorucam uykuları nasıl bebişlerinizin??
Benim 3 ya da 4 uyku uyuyor ama 45 dakikayı geçmiyor..ne zaman gündüz uykuları uzayacak??
Bilen var mı??
Ben ilk kızımı büyütürken çalışıyordum o yüzden çok fazla da bilmiyorum..
aynen canım bizimde öyle dökülüyor çoğu birde dünden beri kusmaya başladı zaten az içiyor içtiğinide kusuyor acaba aptamilden dolayımo diye düşünmeye başladımBize de doktor gunde 600ml yeter dedi ama o kadarla kilo almasi imkansiz. 3 saate bir 100 yapiyorum ama cogu dokuluyor mamanin. Bosa gidiyor hep.
hmm ne güzel ben önceden vermiyordum su sıcak havalarda başladım onuda zorla kendi içmiyor ben biberonun ağzını sıkıyorum ağzına yarısını çıkarıyor ağlıyor içerken mamadaki iştahsızlık su da da varBenim kız çok iştahsız. 6 kiloya ulaşamadık hala. Hiçbişey sevmez , içmez ama suyu çok seviyor . Tek seferde 50-60 ml içer. Ben doğduğundan beri su veriyorum onunda etkisi olabilir canım.
gündüz vermiyim bakalım nolcak canım öyle başlim denemeye. Dün gece ilk defa rezene içirdim uyutmadan. Sanırım iyi geldi biraz daha az uyandı :) bu sefer ben uyuyamıyodum senin gibi yorgunluktan uykuya dalamıyodum. :/
Ben emziriyorum canım benimki doymuyor sürekli uyan ağla her şey ağızda az da kilo alınca dr la görüştük necate veya pregomin as dedi. Neocate çok iğrenç diye pregomin as aldım oda iprençvanilya şurubu aldım. Dün gece 80cc içti güzel uyudu pamuğum ama günde kaç öğün vereyim sebzeyi meyveyi nasıl vericez bilemiyorum. Dr da 6. Ayı dolduralım diye sadece mamayı önerdi galiba.
Canım uykusu gelir gelmez yatırma bebeğini. En az 1saat daha oyala gezdir oyun oynat kucağına al eline değişik objeler ver. Benimkiler de uyumuyordu böyle yapınca uyku saatleri 1saati bulmaya başladıMasallah ne guzel onu uyumuyor benimki..10 dk sonra uyaniyor surekli uyutmaya calismaktan gina geldi
Benimki 1 aydır böyle.şu an kolumda uyuyor ve birazdan misafir gelecek.tuvalete bile göndermiyor.gece 9 dan 11:30 a kadar kolumda...sonra yatırıyorum.o an bile mıkırdıyor ama çok derin saatlerde uykusu o yüzden uyanamıyor.2,5 saat boyu hiç denemiyor musun koymayı de...deniyorum ama yatan kimKızlar oğlum iki gunde huy değiştirdi. Yerine koyamiyorum. Çok ağlıyorhep kucakda kalmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?