Evet canım camCam mi canim seninki ?
Cam rende kullan canım ben bütün meyveleri (muz hariç) rendeliyorum. Daha güzel oluyor. Hatta ben kayısı şeftali elma karıştırdım. Dışardaki meyve kavanozları gibi oluyor . Benim oğlan daha güzel yiyor. Tek meyve olunca birkaç kaşık sonrasını yemiyor. Böyle karışık meyve yapınca kaseyi bitiriyor.Arkadaşlar bebekletiniz elma v armut pürelerimi Nasıl hazırlıyorsunuz malum sert meyveler ben şu ana dek kayısı şeftali muz ve kiraz verdim dipsizde kolayca ezilebiliyordu elma v armutta kafam karıştı
Tatlim emzigimi bu.kizin agzindan çıkardım resmenBende avent kullanıyordum şeffaf olanlardan almıştım. Ben de değiştircem nasıl fark var mı ucunda yadırgar bırakır diye korkuyorum.
peki emzigi nasıl bıraktıracagiz canım ben aslında bu aydan itibaren bıraktırmayi istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum.Emzik kullanan anneler.hemn hemen hepimizin bebekleri artik 6aylik.dogumdan bu yana kullandığımız emzikleri degistirmeyi unutmayalım. cunku dis yapısı icin 6 ay sonrasi emzikler cok farkli ve uygun.bn soothie kullandiriyordum.cok cok cok asikti kızım emzigine. yine avent ama freeflow aldim bu sefer.ilk gun az yadirgadi ama artık alıştı. bu onun icin gerekliydi çünkü. size de hatirlatmak istedim
Ben ilk once aptamil ile basladim. Iki aya kadar onu kullandik cok guzel iciyordu. Uc saatte 120yi deviriyordu daha da istiyodu. Sonra ne olduysa bicak gibi kesildi istahi. Evolvia kullandik doktorun onerisiyle. Sonra onu da icmedi bircok mama denedik. Bebelac gold veriyoruz su an. Kucuk bir ilcede yasiyoruz mama bulmak da sıkıntıbenim kızımda çok sinirli birkaç gündür bazen o kadar sinirleniyorki kızarıyor sesler çıkarıyor kucağıma alınca normale dönüyor peki hangi mamayı kullanıyorsun ben sma kullandım önce şimdi evolvia kullanıyorum gaz yapmıyor dedi bir arkadaş ama bizi etkilemedi kızımın hala çok gazı var asm deki hemşire aptamil iyi kilo aldırıyor dedi birde süt alerjisi için olan mamamı kullansam diyorum böyle karışık duygular içindeyim
aslında benim kız gece çok sık uyanıyor ama dediğin gibi yapıp ağlamıyor. Ama mızmızlanıyor. Son bikaç gündür farkettimde bayaa emzik için uyanıyor ağzından düşmicek o emzikCan'ım altı temizse gazı yoksa susmayacak kadar ağlıyorsa yani ne yapsan susmuyorsa ki o Zaman zaten bir yeri agrıyordur sen anlarsın tek seçenek karnı aç bende yaklaşık bir haftadır uyutmakta zorlanıyorum aynı oranlarda mana veriyorum geçen biraz daha mama yapayım dedim 20 ml için mil bana yaptığı eziyet sallarım mız mız gezdiririm mız mız 3 gündür manayı 20 ml fazla veriyorum zaten emerken uyuyor birde bunu dene
senide bayaa yormuşlar kuzum yaa. Tek başına onca işle uğraşmışsın. Bebekli bi kadın zaten hep yorgun olur. Düşünce önemli..Suan kollarim nasl agriyo benmde uyusa da evin isi bitmiyo ki hic bi sekilde dinlenemiyorm bende surekli evi sil supur yemek yap kvdegl de 3 4 gun burdalar 2 kisiye farklı 5 kisiye farkli ywmek yapysn annem yardm ediyodu onceden smdi oda gelince cocugu birakipta yardm etmiyo dun annemgl kvdegl burdayi yiyip içip kenara cekldiler hem yemek yaptm hemde tek basima mutfak topldm bugnde supurdm silmeye halim yok
ayy ağzına sağlık bende dicektim ki emziği bıraktıracak olan var mı. Benim kız gece emzik için uyanıyor hemde 15-20 dk da bir. Artık illallah ettirdi bana. Bıraktırsam gece dahada mı zorlanırım acabapeki emzigi nasıl bıraktıracagiz canım ben aslında bu aydan itibaren bıraktırmayi istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum.
Canim bence emmesi iyi ise bir yaşına kadar ona emme hazzina izin ver.dis çıkarma uykuya dalma asabiyet zamanlarinda cok rahatlatıcı birsey emme duygusu. Ontodontisler bizim tek düze doktorlarimizin aksine yaşına uygun emzik kullanıldığında dişlere hiçbir zRar vermedigini söylüyorlar. emzik bir yasa kadar izin verilebilir bir den sonra sadece uykuya geçişte izin verilebilir ama iji yasindan sonra direk bırakılmalıdır. Hal böyle olunca bende bırakmak istiyordum ne o oyle her resimde cocugun yüzü görünmüyor filan diyr ama ona biraz daha mühlet verdimpeki emzigi nasıl bıraktıracagiz canım ben aslında bu aydan itibaren bıraktırmayi istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum.
kızlar herşwyin çaresi var..meaela küçük gösteren sütyenler süper oluyor..Evet memelerden :))benim durum. Daha felakey
Muhallebi olayini bende cok merak ediyordum.. ama kuzum daha ilk denemeler.. aliskanliklari var, uyancak bir kokunu alicak ve uyuyucak.. belkide kendini guvende hissetmek istediklerinden yapiyorlardir. Kokunu alinca tenini hissedince tekrar rahatca yatmaya devam ediyorlardirYok benim tez çöpe gitti. Akşam yine 3.4 kere uyandı canım. Muhallebi ile alakası yokmuş. Dün öğleden sonra hiç vermedim. Yinede uyandı iki çekti bıraktı uyudu. Sıcaklardan yada diş yüzünden olbilir.
İlk oğlumdada 4.ayda diş sıkıntıları başlamıştı. 6.yında çıkarmıştı dişini.
Senin bebişde erken yatırdığın için oluyorsa olsun canım. Zamanla alışır. Ne olırsa olsun gelişimi için engeç 10 gibi uyuyor olması lazım.
Allah bize kolaylık versin
Sağol cnm :)Ucu biraz daha tombul duruyor. Bende ki yassı. Ay olarak farklı demek ki.Tatlim emzigimi bu.kizin agzindan çıkardım resmenbenimkisi soothie odi o cok farkli olmasina ragmen cok yadirgamadiEki Görüntüle 1863060
Bıraktırma işini bende düşünüyorum ama aksine daha da bağlandı. Uyuturken memeyi vermeden uyumuyor. Uykusu bölündüğünde emziği alınca hemen dalıyor benimde işime geliyor çoğu zaman. Ama sonra napcaz bilmiyorumpeki emzigi nasıl bıraktıracagiz canım ben aslında bu aydan itibaren bıraktırmayi istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum.
Emziği sürekli mi veriyorsun canım? Ben uykuya dalcağı zaman, gece uyandığında yada gündüz tekrar dalsın diye veriyorum. Bazen de çok mızmızlandığında. Devamlı vermek istemiyorum çok alışmasın diye.Canim bence emmesi iyi ise bir yaşına kadar ona emme hazzina izin ver.dis çıkarma uykuya dalma asabiyet zamanlarinda cok rahatlatıcı birsey emme duygusu. Ontodontisler bizim tek düze doktorlarimizin aksine yaşına uygun emzik kullanıldığında dişlere hiçbir zRar vermedigini söylüyorlar. emzik bir yasa kadar izin verilebilir bir den sonra sadece uykuya geçişte izin verilebilir ama iji yasindan sonra direk bırakılmalıdır. Hal böyle olunca bende bırakmak istiyordum ne o oyle her resimde cocugun yüzü görünmüyor filan diyr ama ona biraz daha mühlet verdim
Hangi biberonu su için kullanıyorsun? Bebeğime bebedor ağır geldi.ötekilerin de ucu kokuyor.almıyor.napsam bilemedimküçük alıştırma biberonlardan denedin mi canım. Olmazsa kaşıkla ver . Benim kız biberonunu kendi tutuyor. Su içmeyi seviyor ya da belki biberonu kendi tuttuğu için büyüdüm ben havasına giriyodur
Ağızdan olan ne canım?Bugün 6 ay aşılarımızı olduk anneler 1 sol bacak 2 sağ bacak ve 1 ağızdan damla olmak üzere 4 tanetontonum ateşlenmesin diye fitil verdim bitane. 37 oldu ateşi nolur nolmaz artmadan önlem almak iyidir:)
Ben markete bakmıştım sadece wee'nin biberonu vardı direkt ondan aldım. 3 biberonu ve emziği wee hiç problem yaşamadık. Koku yoktu.. Çok şirin ama ya :))) 2 eliyle tutup içiyor :))Hangi biberonu su için kullanıyorsun? Bebeğime bebedor ağır geldi.ötekilerin de ucu kokuyor.almıyor.napsam bilemedim
oo maşallah kuzuya suyu seviyor demek ki benim kuzım ne mama ne su seviyor suyu zorla 20-30 ml içirebiliyorum günde döke saça ağzında gargara yapıp dışarı çıkarıyor bugün hatta zorla mama içirdim yine evde gece gece şarkı eşliğinde en az yarım saat sürdü sonra da su için zorladım bu sefer de bir kustu ki nasıl açılacak bu kızın iştahı bilmiyorum senin bebiş nasıl canım iştah durumu nasıl umarım iyidirBen markete bakmıştım sadece wee'nin biberonu vardı direkt ondan aldım. 3 biberonu ve emziği wee hiç problem yaşamadık. Koku yoktu.. Çok şirin ama ya :))) 2 eliyle tutup içiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?