• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben ilk once aptamil ile basladim. Iki aya kadar onu kullandik cok guzel iciyordu. Uc saatte 120yi deviriyordu daha da istiyodu. Sonra ne olduysa bicak gibi kesildi istahi. Evolvia kullandik doktorun onerisiyle. Sonra onu da icmedi bircok mama denedik. Bebelac gold veriyoruz su an. Kucuk bir ilcede yasiyoruz mama bulmak da sıkıntı :( Gavisconu da 1 paket veriyorum gunde. Cok da degistigi soylenemez ama kutu bitene kadar vericem yine de.
canım bende bugün aptamil aldım çok gazı oluyor acaba mamadanmı kaynaklanıyor dedim ilkte çok zorlandım gerçi hep zorluyor zaten ben çoğu kez evde gezerek ters dönmüş vaziyette şarkı soyleyerek içiriyorum genelde sende öyle dene istersen gerçi her bebek farklıdır da peki aptamil kusma yaptımı kuzım kustu bugün genelde birinde hemen su verdim zorladım hem mama için hemde su için ondandır dedim sonra yine kustu kilo alımı nasıl oluyor aptamil de iyimi

canım bende bugün aptamil aldım çok gazı oluyor acaba mamadanmı kaynaklanıyor dedim ilkte çok zorlandım gerçi hep zorluyor zaten ben çoğu kez evde gezerek ters dönmüş vaziyette şarkı soyleyerek içiriyorum genelde sende öyle dene istersen gerçi her bebek farklıdır da peki aptamil kusma yaptımı kuzım kustu bugün genelde birinde hemen su verdim zorladım hem mama için hemde su için ondandır dedim sonra yine kustu kilo alımı nasıl oluyor aptamil de iyimi
Canım o zaman suyu mamanın arkasından hemen verme aradan bayagı bir geçsin mamayı bir hazmetsin. Ondan sonra ver

Aptamil guzel kilo yapmisti bizde. Ilk ay 1 kg sonra da 800 gram aldirdi. Biz de besikte salllayarak ya da ayaklarini havaya kaldirarak iciyo. Bir yandan ayaklariyla oyalaniyor oyle icirebiliyorum ancak. Kucakta icmeyi hic sevmiyor. Aptamildeyken kusmamiz oluyordu bizim ama cok ictigi icin oluyordu bence.

Emziği sürekli mi veriyorsun canım? Ben uykuya dalcağı zaman, gece uyandığında yada gündüz tekrar dalsın diye veriyorum. Bazen de çok mızmızlandığında. Devamlı vermek istemiyorum çok alışmasın diye.
Bn vermedim ama emzik askısı takili oldugu icin son zamanlarda kendi çekti çekti attı ağzına. biraz fazla alıştı

aslında benim kız gece çok sık uyanıyor ama dediğin gibi yapıp ağlamıyor. Ama mızmızlanıyor. Son bikaç gündür farkettimde bayaa emzik için uyanıyor ağzından düşmicek o emzik :KK43: 15-20 dk da bir uyanılır mı be yavrum insaf :KK43:(

senide bayaa yormuşlar kuzum yaa. Tek başına onca işle uğraşmışsın. Bebekli bi kadın zaten hep yorgun olur. Düşünce önemli..

ayy ağzına sağlık bende dicektim ki emziği bıraktıracak olan var mı. Benim kız gece emzik için uyanıyor hemde 15-20 dk da bir. Artık illallah ettirdi bana. Bıraktırsam gece dahada mı zorlanırım acaba :KK43:(( internetten bakmıştım da emziğin ucunu makasla kesin öyle verin bebeğe, bir süre sonra kendisi almak istemeyecek yazıyordu. Ne kadar etkili olur bilemiyorum
Hemde baya yorluyorm artk omuzlarim felan nasl agryo uykuya dalmakta güçlük cekyrm
Canim emzigi gunduz vermeyi bi birak istersen sonradaa gece vermezsn benmki 3 aydir emmiyo kendiliginden birakti

Haha :KK70: cok iyi olms bu valla biktirdi artk gece 10 kere kalkti saydim beni mahvetti
Ooo biraz cokmus :) bizde kalkiyoruz, oksurmesek daha az kalkicaz ama oksuruk kahrolasi oksuruk :( .. gecen bende vardi simdi oglumda sanirim benden ona gecti :( neyse balgamli filan degildi bildigin kuru oksuruk faranjit olmustum sanirsam

Günaydın :) bu akşam ustu oğlum ve beni otobüs yolculuğu bekliyor. 2-3 saatlik... :( bakalım neler bekliyor bizi.

kızlar herşwyin çaresi var..meaela küçük gösteren sütyenler süper oluyor..:dondurma:

Aklıma gelmedi o an.

Muhallebi olayini bende cok merak ediyordum.. ama kuzum daha ilk denemeler.. aliskanliklari var, uyancak bir kokunu alicak ve uyuyucak.. belkide kendini guvende hissetmek istediklerinden yapiyorlardir. Kokunu alinca tenini hissedince tekrar rahatca yatmaya devam ediyorlardir :KK66: Birde uyku arkadasi ise yariyormus sanirim.. Ben denicem :)

Uyku arkadasini da yer benimki :))

Ooo biraz cokmus :) bizde kalkiyoruz, oksurmesek daha az kalkicaz ama oksuruk kahrolasi oksuruk :KK43: .. gecen bende vardi simdi oglumda sanirim benden ona gecti :KK43: neyse balgamli filan degildi bildigin kuru oksuruk faranjit olmustum sanirsam
Gecmis olsun canim bizimkininde burnu tikaliydi temzletmiyoda essek bgn temzledm valla agladi ama Napiyim ondan uyandi o kadar

Gecmis olsun canim bizimkininde burnu tikaliydi temzletmiyoda essek bgn temzledm valla agladi ama Napiyim ondan uyandi o kadar
Bizde burun akintisi yok, olsa daha cabuk atlaticak bana kalirsa.. Atesimiz yoktu simdi cikar gibi oldu gerci demek icin erken henuz 37lerde ama 36.3lerde olurdu hep 37'yi gorunce cikiyor diye dusundum :( bakicimizi aramaya korkuyorum, onemli birsey olsa arardi gerci ayhhhh :(

Bizde burun akintisi yok, olsa daha cabuk atlaticak bana kalirsa.. Atesimiz yoktu simdi cikar gibi oldu gerci demek icin erken henuz 37lerde ama 36.3lerde olurdu hep 37'yi gorunce cikiyor diye dusundum :KK43: bakicimizi aramaya korkuyorum, onemli birsey olsa arardi gerci ayhhhh :KK43:
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şey değildir. Canım bnm oğlum ilk sol tarafından dönerken kolay dönüyor ama ilk sağ tarafından dönerken zorlanıyor. Sence normal mi

Aptamil guzel kilo yapmisti bizde. Ilk ay 1 kg sonra da 800 gram aldirdi. Biz de besikte salllayarak ya da ayaklarini havaya kaldirarak iciyo. Bir yandan ayaklariyla oyalaniyor oyle icirebiliyorum ancak. Kucakta icmeyi hic sevmiyor. Aptamildeyken kusmamiz oluyordu bizim ama cok ictigi icin oluyordu bence.
hmm benim kızım çok içmiyor zaten kusması çık içmekten olamaz peki kaç saatte kaç ml veriyorsun canım bizim dr 3-4 saatte 90-100 ml yeter dedi bence az gibi hoş kuzım o kdar da içmiyorda

Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak. Dr ek gıdaya geçmemizi söyledi alerjimiz var neocate veya pregomin as alalım dedi. Bende pregomin as ve vanilya şurubu aldım bugün. 5ay 10günlüğüz. Ne ölçüde vermeliyim günde kaç kez tavsiyemedebilecek olan var mı
Canim emziriyor musun. Ben sadece pregomin as veriyorum. 3 saat arayla 12o CC içiyor. Ek gıda ya gecmicez dedi Dr. 6. Ayı bekliyoruz . sen ek gıdaya gececeksin sanirm. Nasıl baslicaksin..
Pregomin mamayi normal manaya hazırladığın sudan biraz daha sıcak su ile hazırla. Ve baya bir calkala çözünsun iyice. İnşallah sever tadını mamanin.

oo maşallah kuzuya suyu seviyor demek ki benim kuzım ne mama ne su seviyor suyu zorla 20-30 ml içirebiliyorum günde döke saça ağzında gargara yapıp dışarı çıkarıyor bugün hatta zorla mama içirdim yine evde gece gece şarkı eşliğinde en az yarım saat sürdü sonra da su için zorladım bu sefer de bir kustu ki nasıl açılacak bu kızın iştahı bilmiyorum senin bebiş nasıl canım iştah durumu nasıl umarım iyidir
Benim kız çok iştahsız. 6 kiloya ulaşamadık hala. Hiçbişey sevmez , içmez ama suyu çok seviyor . Tek seferde 50-60 ml içer. Ben doğduğundan beri su veriyorum onunda etkisi olabilir canım.
Hemde baya yorluyorm artk omuzlarim felan nasl agryo uykuya dalmakta güçlük cekyrm
Canim emzigi gunduz vermeyi bi birak istersen sonradaa gece vermezsn benmki 3 aydir emmiyo kendiliginden birakti
gündüz vermiyim bakalım nolcak canım öyle başlim denemeye. Dün gece ilk defa rezene içirdim uyutmadan. Sanırım iyi geldi biraz daha az uyandı :) bu sefer ben uyuyamıyodum senin gibi yorgunluktan uykuya dalamıyodum. :/

Ooo biraz cokmus :) bizde kalkiyoruz, oksurmesek daha az kalkicaz ama oksuruk kahrolasi oksuruk :KK43: .. gecen bende vardi simdi oglumda sanirim benden ona gecti :KK43: neyse balgamli filan degildi bildigin kuru oksuruk faranjit olmustum sanirsam
Geçmiş olsun canım . Öksürmekten Boğazı tahriş olmaz inşallah rahatlatacak bişeyler içirse bakıcı ablası

Back