Canım süt 1 yaşa kadar tavsiye edilmiyor neden vermek istiyorsun ki? Süt vermek istiyorsanda keçisütü annesütüne en yakın sütmüş.Kızlar merhaba bayadır yazamıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir benim kızım yedi aylık olacak acaba süt verebilir miyim inek Sütünü pişirip versem olur mu bazıları yarı yarıya süt su versen olur diyor bir de sanırım şimdi Dişimi çıkacak çok huzursuz hafif ateşi var inşallah hayırlı çıkabilir dişleri
canım al dene bence..eğer keçi yoğuurdunu da yemezse yemez yapacak bişey yok her bebek yoğurt yemeli ya da yer diye bi'şey yok..ben çok yoğuurt yerdim kardeşim ağzına bile sürmezdi..Keçi sütünden yaptınmı sen hiç?
Benim oğlan sevemedi yoğurdu ya. O kadar uğraşıyorum. Tadıda ekşi olmuyor güzel oluyor. Hiiç istemiyor. İçine meyve kattım yok. Sebzesine karıştırdım yok. Yoğurt tadı girince yemiyor.
Gidip dışardan hazır meyveli yoğurt alıp yediresim var
Acaba diyorum keçisütünden yoğurtun tadı daha güzel olurmu ki?
7 derkn canm 7. Ayın içinde olacak asm.deki ebe demişti yani sütüm olmadığı için mama veriyorm ama çok pahalı mamalar almakta zorlanıyorm kimi süt verebilirsn diyor kimi verme çok kafam karıştı.Canım süt 1 yaşa kadar tavsiye edilmiyor neden vermek istiyorsun ki? Süt vermek istiyorsanda keçisütü annesütüne en yakın sütmüş.
Birde canım senin bebiş ne zaman doğduki 7 aylık oluyor
7 derkn canm 7. Ayın içinde olacak asm.deki ebe demişti yani sütüm olmadığı için mama veriyorm ama çok pahalı mamalar almakta zorlanıyorm kimi süt verebilirsn diyor kimi verme çok kafam karıştı.
Ben hatirladimm:) hosgeldin canimHanımlar güzel anneler çoook uzun Zaman oldu uğrayamadım. 2600 msj birikmiş okuyamadım tabi. Bu sürede hasta olan bebişler anneler varsa çok geçmiş olsun. Beni hatırlayamadınız belki ama ben sizi unutmadım.
Canım arımama nın pirinç unları uygun fiyat birde kaşık mamaların fiyatları uygun. Mamalar (devam sütleri)yerine bunlardan versen... yada sebze çorbaları.. netten bir yazı kopyaladım oku istersen.7 derkn canm 7. Ayın içinde olacak asm.deki ebe demişti yani sütüm olmadığı için mama veriyorm ama çok pahalı mamalar almakta zorlanıyorm kimi süt verebilirsn diyor kimi verme çok kafam karıştı.
Bence verme canim hic emzrmiyo msn ek gida ogununu arttir daha iyiKızlar merhaba bayadır yazamıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir benim kızım yedi aylık olacak acaba süt verebilir miyim inek Sütünü pişirip versem olur mu bazıları yarı yarıya süt su versen olur diyor bir de sanırım şimdi Dişimi çıkacak çok huzursuz hafif ateşi var inşallah hayırlı çıkabilir dişleri
İnek sütü bir yaşından sonra yavaş yavaş su katılarak veriliyor canım. 6ayı da geçmiş seninki ek gıdalara geçmedin mi. Sütün hiç mi yok az da olsa var mı7 derkn canm 7. Ayın içinde olacak asm.deki ebe demişti yani sütüm olmadığı için mama veriyorm ama çok pahalı mamalar almakta zorlanıyorm kimi süt verebilirsn diyor kimi verme çok kafam karıştı.
canım bende doktorumuZa sağlıkocağının verdiği kan ilacını parabenden dolayı kullanmak istemiyorum dedim oda ferro sanol verdi bunda yok diye ben unutuyorum çoğu kez vermeyi çünkü kuzım hiç sevmiyor kaşığa vuruyor dökülüyor çoğu birde lekesi çıkmıyor haftada bir veya iki kez veriyorum umarım zararı olmazArkadaşlar uzun zamandır takip etmeye fırsatım olmadı. Sizlere birşey soracağım. Doktor kan ilacı olarak ferro sanol b adlı ilacı verdi. Bu ilaci kullansamı yoksa yurt dışından kan ilacı mi temin etsem diye kararsız kaldım. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
canım alerji belirtileriniz nelerdi ben hiçbir doktora kabulettiremedim üniversite hast randevu alamıyorum çok yoğun meme reddi yaşadık emmiyor artık hiç çok iştahsız kızım mamayı çok az ve zorla yiyor dr sevepte bulamadı aç bırak birkaç gün diyor dene diyor da kıyamam ben yavruma yada içinde süt olmayan mma al dene diyor bilemedim bendeHayır canım 2 aylıkken yapılan testte çıkmadı ama sür alarjisi mamasını kullandıktan sonra oğlum normale döndü kusmaları bitti kilo almaya başladı keyfi yerine geldi dr küçük bebeklerde test doğru yanıt vermeyebiliyor dedi benimki prematüre idi zaten sonrasında alarjimtehlikeli kabul etti ve testi yenilemedi fakat bu sure içinde ben ufacık sütlü bir gıda tüketsem kusuyordu ve huzursuz oluyordu
Canım süt alerjisinden bende şüpheleniyorum ams hiçbir doktora tahlili kabul ettiremedim çok küçük belli olmaz dediler üniversite hast randevu alamadım çok yoğun dev hstbyapmıyor benim kuzım memeyi bıraktı çok iştahsız mamayı zorla çok az içiyor bütün günüm onu beslemeye çalışmakla geçiyor dr da sebep bulamıyor kaç doktora gittim son gittiğinm dr da artık aç bırak birkaç gün dedi kıyamam kızıma dene diyor bana süt alerjisi içinde özel mamalardan al dene diyor tahlil yerine bende şaşırdım ne yapacağımı sizde akerji ne gibi belirtiler verdiHayır canım 2 aylıkken yapılan testte çıkmadı ama sür alarjisi mamasını kullandıktan sonra oğlum normale döndü kusmaları bitti kilo almaya başladı keyfi yerine geldi dr küçük bebeklerde test doğru yanıt vermeyebiliyor dedi benimki prematüre idi zaten sonrasında alarjimtehlikeli kabul etti ve testi yenilemedi fakat bu sure içinde ben ufacık sütlü bir gıda tüketsem kusuyordu ve huzursuz oluyordu
canım nasıl beslşyorsun peki emiyormu bende çok zorlanıyorum benim kuzımda emmiyor mama çok az zorla yiyor ne yapacağımı şaşırdımMerhaba hanimlar telefonum bozuldugu icin uzun zamandir giremedim. Ben hala ek gidaya gecemedim. Bebegim hicbir seyin tadini begenmiyor yemek istemiyor. Yogurt seftali elma armut verdim. Hepsine de agzini kitledi yemedi. Mamayi da zoraki iciyoruz. Doktorumuz dort tane de mama onerdi onlari da icmedi. Aptamil bebelac similac hipp evolvia bebelac gold piyasada ne kadar marka varsa denedik ama yok nafile... hepsi cope gitti
Bizimki yara oldu, kızarık canım ama hemşire yara olmasa bile bu zamanda tutmayan aşı olmuyor demişti inşallah bi sıkıntı yokturKızlar iyi geceler nasılsınız? Bizim verem aşımız yara olmadı ve hala yeri belli değil. Niye böyle oldu acaba? Sizinkilerde durum ne??
İstersen sana alerji için mama gondereyim bir kac kutu falan.Dr a Danış.canım alerji belirtileriniz nelerdi ben hiçbir doktora kabulettiremedim üniversite hast randevu alamıyorum çok yoğun meme reddi yaşadık emmiyor artık hiç çok iştahsız kızım mamayı çok az ve zorla yiyor dr sevepte bulamadı aç bırak birkaç gün diyor dene diyor da kıyamam ben yavruma yada içinde süt olmayan mma al dene diyor bilemedim bende
Canım süt alerjisinden bende şüpheleniyorum ams hiçbir doktora tahlili kabul ettiremedim çok küçük belli olmaz dediler üniversite hast randevu alamadım çok yoğun dev hstbyapmıyor benim kuzım memeyi bıraktı çok iştahsız mamayı zorla çok az içiyor bütün günüm onu beslemeye çalışmakla geçiyor dr da sebep bulamıyor kaç doktora gittim son gittiğinm dr da artık aç bırak birkaç gün dedi kıyamam kızıma dene diyor bana süt alerjisi içinde özel mamalardan al dene diyor tahlil yerine bende şaşırdım ne yapacağımı sizde akerji ne gibi belirtiler verdi
Benim kiz da 4.gun yapmisti bir sefer.kendi kendisi yapar merak etme :)Hanımlar bugün 4. gün oğlum kaka yapmıyo, normailde günde bir kere yapardı, armut suyu ,kayısı falan içiriyorum masaj yapıyorum ama yapmıyo, pırtliatıyo ama kaka yok napsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?