- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yavrucuğumun da 3. günü bugün. Az az sebze vermeye başladım iki gündür de kayısı rendeledim. Günde iki üç kere yapan Bebek yapmaz oldu. Sıkıntılı durmuyor ama bilemedim. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyorlar da tadımlara başlayınca normal mi acaba. Pırt pırtlarda çok rahat ama. Sağa sola döndükçe rahatlıyor.Hanımlar bugün 4. gün oğlum kaka yapmıyo, normailde günde bir kere yapardı, armut suyu ,kayısı falan içiriyorum masaj yapıyorum ama yapmıyo, pırtliatıyo ama kaka yok napsamki
Bizimkinde kirmizi gbi leke oldu canm gidince sor bi istersenKızlar iyi geceler nasılsınız? Bizim verem aşımız yara olmadı ve hala yeri belli değil. Niye böyle oldu acaba? Sizinkilerde durum ne??
Maşallah canım. ya benim bebis de her saat başı kalkıyor arada ağlama sesi çıkarıyor ve gece kalkıp dalmakta zorlanıyor hiç huyu değil normalde. ama görünürde dış yok yani şişlik yok sanki. ne kadar şişmesi gerekiyor gözle görünüyor bi şekilde mı? beyazlik var sadeceGeçen hafta alt iki dişimiz çıktı. Çok şükür fazla bi sıkıntı olmadan atlattık. Sdc gece saat başı kalktı. Biraz da mızmızlık huysuzluk oldu. Maşallah diyeyim.
Sebze çorbası yemeye başladık. Hergün vermiyorum. Bahçeden elma koparıp cam rendede rendeleyip yedik.
Pazartesi 6 ay aşıları var. Artık bi çok şeyi anladığı için inşallah sorunsuz geçer.
Can'ım benimki emdiginde de çeşitli mamalar denedim onlardasa bazen yer yemez bazen birkaç dk sonra şiddetli kusuyordu ve kilo almıyordu ki ben bile zor buldum çocuk dr karı bu olayı normal kabul ediyor işler içinden çıkılmaz hal alana kadar kilo alımı iyiyse o yüzden test yapmıyor olabilirler bence bir çocuk gAstroloji yada alarji uzmanına götürebilirsin alarjik mamalara gelince sütsüz ek gıdalar var hipp tahıllı ve mılipanın 7 tahıllısı gibi fakat mama fiyatları raporsuz oldukça yüksek mesela bizimki 100 küsurcanım alerji belirtileriniz nelerdi ben hiçbir doktora kabulettiremedim üniversite hast randevu alamıyorum çok yoğun meme reddi yaşadık emmiyor artık hiç çok iştahsız kızım mamayı çok az ve zorla yiyor dr sevepte bulamadı aç bırak birkaç gün diyor dene diyor da kıyamam ben yavruma yada içinde süt olmayan mma al dene diyor bilemedim bende
Canım süt alerjisinden bende şüpheleniyorum ams hiçbir doktora tahlili kabul ettiremedim çok küçük belli olmaz dediler üniversite hast randevu alamadım çok yoğun dev hstbyapmıyor benim kuzım memeyi bıraktı çok iştahsız mamayı zorla çok az içiyor bütün günüm onu beslemeye çalışmakla geçiyor dr da sebep bulamıyor kaç doktora gittim son gittiğinm dr da artık aç bırak birkaç gün dedi kıyamam kızıma dene diyor bana süt alerjisi içinde özel mamalardan al dene diyor tahlil yerine bende şaşırdım ne yapacağımı sizde akerji ne gibi belirtiler verdi
Mamayı sen al demesi bana çok tuhaf geldi onun önermesi gerekiyor alarji şiddetine göre mamalar değişiyor sen neye göre karar verip alacaksın dr un önersin bence çocukta bellide alarji yok niye böyle birşey denetesin kicanım alerji belirtileriniz nelerdi ben hiçbir doktora kabulettiremedim üniversite hast randevu alamıyorum çok yoğun meme reddi yaşadık emmiyor artık hiç çok iştahsız kızım mamayı çok az ve zorla yiyor dr sevepte bulamadı aç bırak birkaç gün diyor dene diyor da kıyamam ben yavruma yada içinde süt olmayan mma al dene diyor bilemedim bende
Canım süt alerjisinden bende şüpheleniyorum ams hiçbir doktora tahlili kabul ettiremedim çok küçük belli olmaz dediler üniversite hast randevu alamadım çok yoğun dev hstbyapmıyor benim kuzım memeyi bıraktı çok iştahsız mamayı zorla çok az içiyor bütün günüm onu beslemeye çalışmakla geçiyor dr da sebep bulamıyor kaç doktora gittim son gittiğinm dr da artık aç bırak birkaç gün dedi kıyamam kızıma dene diyor bana süt alerjisi içinde özel mamalardan al dene diyor tahlil yerine bende şaşırdım ne yapacağımı sizde akerji ne gibi belirtiler verdi
Bende silikon olanindan var sanki daha kullansli oburune göreHerkese mutlu pazarlar
Hanimlar ogluma sebze meyve filesi alicam. Bi file olan var birde silikon olan. Hangisi daha kullanisli?
Tesekkur ederim canim darisi tum alerjili bebeklerimizin basina resmen gozum acildi yemekleri yemeye baslayincachocolate19 birkaç sayfa geri gidip okudum da alerjiyi atlatmışsınız çok çok sevindim. Darısı bu sıkıntıyı çekenlere. Diyetinin mükafatını aldın şükür. Maşallah diyelim. :)
hmm anladım canım benim kuzım ilk aylarda çok kusuyordu bir dr reflü dedi ilaç verdi kusması değişmeyince doktoru değiştirdim ilacıda kullanmadım başka dr a gittim reflü yok dedi sonra tahlil falan bişi bulamadı reflü dedi onu da değiştirdim bende kendim sebep bulmaya çalışıyorum alerji iştahsızlık yapıyor değilmi kuzım doğduğundam beri 3 kilo aldı 12 şubat doğumlu ilk ay iyi almıştı sonra azaldı son iki ayda 600 gr aldı ayda 300 gr bence az son gittiğim dr da birşey bulamadı sağlıklı sorun yok nazlı büyüyecek minyon bir bebek falan demeye başladı ama bence zayıf burda alerji falan üniversite hast var ama sadece her ayın 20 sinde randevu alınıyormuş arıyorum hep meşgul uzun süre sonra ulaşıyorum o zamanda randevular dolmuş oluyor malesefCan'ım benimki emdiginde de çeşitli mamalar denedim onlardasa bazen yer yemez bazen birkaç dk sonra şiddetli kusuyordu ve kilo almıyordu ki ben bile zor buldum çocuk dr karı bu olayı normal kabul ediyor işler içinden çıkılmaz hal alana kadar kilo alımı iyiyse o yüzden test yapmıyor olabilirler bence bir çocuk gAstroloji yada alarji uzmanına götürebilirsin alarjik mamalara gelince sütsüz ek gıdalar var hipp tahıllı ve mılipanın 7 tahıllısı gibi fakat mama fiyatları raporsuz oldukça yüksek mesela bizimki 100 küsur
bir mama ismi yazdı ama dediğin gibi kesinleşmeden alerjisi varmı yokmu bilmeden almak istemedim hiç yemezse ilerleyen günlerde alıp denemeyi düşünüyorumMamayı sen al demesi bana çok tuhaf geldi onun önermesi gerekiyor alarji şiddetine göre mamalar değişiyor sen neye göre karar verip alacaksın dr un önersin bence çocukta bellide alarji yok niye böyle birşey denetesin ki
sende alerji mamasımı kullanıyorsun canım dr pregnon gibi birşey yazdı sanki çokta okunmuyor aslında senin bebeğinde iştahsızdı son durumunuz ne canım inşallah düzelmiştirİstersen sana alerji için mama gondereyim bir kac kutu falan.Dr a Danış.
Yara olmasa da yenisi yapılmıyomuş artık canım evet ebemiz öyle söyledi. Gerekli yerleri aramış yapıldığına eminseniz sorun yok demektir demişlerBizimki yara oldu, kızarık canım ama hemşire yara olmasa bile bu zamanda tutmayan aşı olmuyor demişti inşallah bi sıkıntı yoktur
Doktorun da ebemizin de bilgisi var canım da ben tutmamasına üzüldüm. Oluyo böyle bazı bebeklerde dediler. Doktor ppd diye bi test varmış onu yaptırabilirsin istersen dedi. Ebemiz yapıldığını bildiğimiz için tekrarlanmasına gerek yok dedi. Öyle kaldı yaniBizimkinde kirmizi gbi leke oldu canm gidince sor bi istersen
Anladm canm bende tutmayan asi kalmadi diye biliyorm tutmustur mutlaka yaDoktorun da ebemizin de bilgisi var canım da ben tutmamasına üzüldüm. Oluyo böyle bazı bebeklerde dediler. Doktor ppd diye bi test varmış onu yaptırabilirsin istersen dedi. Ebemiz yapıldığını bildiğimiz için tekrarlanmasına gerek yok dedi. Öyle kaldı yani
Cuma gunu asimiz korkyrm vaalla aglayinca hemen gozlerm doluyo asiyi vururken ben tutamiyorm zaten hemsire tutuyo vurunca hemen aliyorm kucağımaMutlu pazarlar kızlar ne çok olmuş oku oku bitiremedim :)) benim fındığın 5. Ayı bitti alerjiyle mücadeleye devam ek gıdaya geçemedik dr la görüşünce geçeyim dedim şehir dışındayım 3 hafta oldu. Dün sadece elma dikimini elimde tutup yalattım çıldırdı ağzından uzaklaştırıncaama sanırım kilo alımımız çok çok azaldı tartıya kucağımda çıkıyorum 300 gr falan almış geçen aya göre kuzum :) geçen ay 800gr almıştı. Bir şey söyleyeyim mi şimdiden 6. Ay aşıları için tırsmaya başladım. Rotanın ikinci dozu var haftaiçi ishalle mücadele
6. Ay aşısı da 4 tane yazıyor aşı takvimi tablosunda kuzuma kıyamıyorum şimdiden
acaba nerden basıl kaç iğne ??? Sizler de iyisinizdir inşallah güzel meleklerin anneleri:)))