Keçi sütünü büyük kıza içirmeye çalışmıştım başarısız olmuştum ben de tadını beğenmemiştim o yüzden bi daha almadım mayalamadım da. Aldığımızdakızım içmeyince kalanı muhallebi yapayım dedim onu da yiyemedik alışık olduğumuz bi tat değilKeçi sütünden yaptınmı sen hiç?
Benim oğlan sevemedi yoğurdu ya. O kadar uğraşıyorum. Tadıda ekşi olmuyor güzel oluyor. Hiiç istemiyor. İçine meyve kattım yok. Sebzesine karıştırdım yok. Yoğurt tadı girince yemiyor.
Gidip dışardan hazır meyveli yoğurt alıp yediresim var
Acaba diyorum keçisütünden yoğurtun tadı daha güzel olurmu ki?
Bende kakasında sıkça mukus görüyordum. 100 kaka yaptıysa 80 inde vardı. Mukussuz çok az yapıyordu.
Ek gıda ve meyveye geçince mukusta bitti gitti hiç görmüyorum artık.
Birde ben deneyeyim bakayım. Oğlum belki severKeçi sütünü büyük kıza içirmeye çalışmıştım başarısız olmuştum ben de tadını beğenmemiştim o yüzden bi daha almadım mayalamadım da. Aldığımızdakızım içmeyince kalanı muhallebi yapayım dedim onu da yiyemedik alışık olduğumuz bi tat değil
Ben de almadım.kıyamadım.çok güZel uyuyordu :))Almiyorum ben öyle durumda eğer uyanma ihtimali varsa. Rahatsız olsa uyanır. Bazen gün içinde almiyorum diren rahatsız olduğunu bir zaman sonra anlıyor insan.
Canım senin bebeği bilmem ama benimki zaten ağlamayı seviyor:) bir tık yukarısı olunca diyorum:ahaa rahatsız oldu.ya bizimki dengesiz cidden.hm dedi ki 3 hafta sonra gelin.şimdi 3 ay oldu.yollara Sürüyor bizi boşa.aynı şeyleri deyip yolluyor.300küsür de muayenesi.hatırladığım kadarıyla.az da değil.artık gitmiyoruz.hatta ilk başta diyet yaptım diye kızıyordu.taa ilk gidişimde.dedim ya sütüm Çeşme suyu olmuşmuş.Can'ım bu gastrolokları anlamak çok zor bende aynen senin gibi heyecanla sevine sevine söyledim yumurta yedirdim diye sonuçta birşey olmadı benim için önemli olan peynirdi labne verdin hiç tepki vermedi dedim birdaha vermeyin çok erken dedi verdim birşey olmadı işte niye vermeyeyim ya bence kusma şiddetli kızarıklık yoksa normaldir. Alarjisi olmayan bebekler bile besinle ilk karşılaştıklarında tepki veriyorkar bu çok normal bence birde korkuyorum verme ama neden sonuçta bu gıda alerjikse kusar bende birdaha bile bile vermem zaten bir etki etmemiş birşeyi niye vermeyeyim başka zararları da mı var ki
Canım biz üniversiteye gidiyoruz çok memnunum inan çok ilgili ama bence bizim alarji alt seviyede dediğin gibi benimkide tıkıştıra uyanıyor ki ben sese alışsın diye tv açardım yok çocuk uyumazdı şimdide odada yürüsem parmaklarımın ucunda yinede uyanıyorCanım senin bebeği bilmem ama benimki zaten ağlamayı seviyor:) bir tık yukarısı olunca diyorum:ahaa rahatsız oldu.ya bizimki dengesiz cidden.hm dedi ki 3 hafta sonra gelin.şimdi 3 ay oldu.yollara Sürüyor bizi boşa.aynı şeyleri deyip yolluyor.300küsür de muayenesi.hatırladığım kadarıyla.az da değil.artık gitmiyoruz.hatta ilk başta diyet yaptım diye kızıyordu.taa ilk gidişimde.dedim ya sütüm Çeşme suyu olmuşmuş.
Bgn beni mahvetti ya akilli akıllı duran bi bebekti benm oglum kac gundur huysuz daha fazla durmuyo bi dk insallah cabuk cikarir bide ishal olms sanirim ateside 37.3 cikti ya artmaz insallahilknurrr22 canım benim kızımın da uyku düzeni tamamen bozuldu, dişten şüpheleniyorum, geceleri 6 7 kere çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyo, kabus görmüş gibi... Kolay kolay sakinleşmiyo, emme isteği azaldı, bu hafta ciddi anlamda meme reddi yaşadım, çok üzüldüm, yıprandım, ekgıda da yemiyo, ağzını kilitliyo, inşallah uzun sürmez bu durum, üstelik kolay diş çıkarsın diye kehribar diş kolyesi aldım, umarım işe yarar.
Bgn beni mahvetti ya akilli akıllı duran bi bebekti benm oglum kac gundur huysuz daha fazla durmuyo bi dk insallah cabuk cikarir bide ishal olms sanirim ateside 37.3 cikti ya artmaz insallah
Insallah sorunsuzca çıkarırlar dislerini ciksada bi an once nasl heyecanlıyım minnacik dislerini yerimBenim kızımın da ateşi bugün 37.1 37.3 oldu durdu
Canım belirti varmıydıBenim oglumunda suan itibariyle disi cikti
hayırlı olsun minnaga bol bol yemek yesin minik dışıyle:)Benim oglumunda suan itibariyle disi cikti
Ayy olmaz mii 3 gundur dirmadan agliyor istah gitti emmiyor isirip isirip sunduruyordu birazda atesliydi haala atesli biri cikti digeri zorluyor minicik bakinca belirgin degil ama cay bardagini degdirince tikkidi tikkidi ses cikariyorCanım belirti varmıydı
Amin canim darisi size insaallahhayırlı olsun minnaga bol bol yemek yesin minik dışıyle:)
Hadi hayırlı olsun darisi bize :) 2 haftadir uyku duzeni bozuldu 3 gundrde hic durmuyo gece emmemek icin agliyo cirpiniyo bakalm bizimki ne zaman cikcakBenim oglumunda suan itibariyle disi cikti
Ates tam kac canim dun bende olctm yanaklari kizarmsti 37.2 37.3 felan cktiAyy olmaz mii 3 gundur dirmadan agliyor istah gitti emmiyor isirip isirip sunduruyordu birazda atesliydi haala atesli biri cikti digeri zorluyor minicik bakinca belirgin degil ama cay bardagini degdirince tikkidi tikkidi ses cikariyor
Oy maşallah canımAyy olmaz mii 3 gundur dirmadan agliyor istah gitti emmiyor isirip isirip sunduruyordu birazda atesliydi haala atesli biri cikti digeri zorluyor minicik bakinca belirgin degil ama cay bardagini degdirince tikkidi tikkidi ses cikariyor
Sagol canim darisi size atesi 37.8 oldu canim sık sık dusa girdi hatta kuveti doldurdum yuzdu icindeHadi hayırlı olsun darisi bize :) 2 haftadir uyku duzeni bozuldu 3 gundrde hic durmuyo gece emmemek icin agliyo cirpiniyo bakalm bizimki ne zaman cikcak
Nasil zorlaniyolar yaa kiyamam ciksada rahatlasakSagol canim darisi size atesi 37.8 oldu canim sık sık dusa girdi hatta kuveti doldurdum yuzdu icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?